Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,794

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

GDE chat

(07-01-2026, 06:16 PM)zaui69 Έγραψε: πηρα εχτες το πρωτο δωρακι της χρονιας απο τον διαγωνισμο του GDΕ  , την sveta , φοβερο μουνι .

ευχαριστω admin και το γραφειο για το πρωτοχρονιατικο δωρο .

μπηκε το 2026 σουπερ .

Heart

νομίζω ότι το GDE έχει το καλύτερο ρόστερ τελευταία
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(11-01-2026, 08:49 PM)xan4625 Έγραψε: νομίζω ότι το GDE έχει το καλύτερο ρόστερ τελευταία

κι εγώ νομίζω έχεις δίκιο
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(11-01-2026, 08:49 PM)xan4625 Έγραψε: νομίζω ότι το GDE έχει το καλύτερο ρόστερ τελευταία

συμφωνώ και εγώ μαζί σου έχοντας παρακολουθήσει και κριτικές από κορίτσια όλων των γραφείων τελευταία
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(07-07-2025, 05:16 PM)Underworldsexmachine7' Έγραψε: Michelle moore top

Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή.
Επειδή είμαι παπάρας και δεν προκάνω να γράψω κριτικές, θα πω 2 πράγματα εδώ…

39 μεν, αλλά κορμί θανατηφόρο. Επειδή έχει μάλλον κουραστεί από τον πολύ λούτσο, δίνει σημασία στα vibes, τη χημεία δηλαδή και κάπου εκεί τελειώνουν τα ρίσκα. Για καλή μου τύχη υπήρξε χημεία στην πρώτη μας συνάντηση το καλοκαίρι.
Το γλειφομούνι το απολαμβάνει και το anal της είναι άλλου επιπέδου, αφού νιώθεις πως παίζεις σε ταινία της…

Μοναδικό «αλλά» πως με την επάνοδό της ανέβασε την τιμή για το κυρίως πρόγραμμα και αρκετά από τα extra, οπότε παρότι ξεκίνησα τη χρονιά μαζί της για να μου πάει καλά, δύσκολα θα ξαναπάρω.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
εμενα μου αρεσει πολυ η victoriya με το πονηρο χαμογελακι της.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(12-01-2026, 02:19 PM)TOMCRUISE Έγραψε: εμενα μου αρεσει πολυ η victoriya με το πονηρο χαμογελακι της.

Τι σκέπτεσαι να της ζητήσεις να φορέσει από τις επιλογές που δίνει, στολή αστυνομικού ή νοσοκόμας; Tongue
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(12-01-2026, 11:32 AM)Sniper Έγραψε: Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή.

39 μεν, αλλά κορμί θανατηφόρο. Επειδή έχει μάλλον κουραστεί από τον πολύ λούτσο, δίνει σημασία στα vibes, τη χημεία δηλαδή και κάπου εκεί τελειώνουν τα ρίσκα. Για καλή μου τύχη υπήρξε χημεία στην πρώτη μας συνάντηση το καλοκαίρι.
Το γλειφομούνι το απολαμβάνει και το anal της είναι άλλου επιπέδου, αφού νιώθεις πως παίζεις σε ταινία της…

Μοναδικό «αλλά» πως με την επάνοδό της ανέβασε την τιμή για το κυρίως πρόγραμμα και αρκετά από τα extra, οπότε παρότι ξεκίνησα τη χρονιά μαζί της για να μου πάει καλά, δύσκολα θα ξαναπάρω.

φίλος κακώς δεν γράφεις την κριτική έστω και κάποια στιγμή
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(12-01-2026, 11:32 AM)Sniper Έγραψε: Θα συμφωνήσω με τον συναγωνιστή.

Πάρε μια γραμματέα στο γραφείο σου να σου γράφει τις κριτικές ..
Από αυτές που ναι τώρα τι θα μου πρότεινες από ανατολικό μπλοκ ;
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(12-01-2026, 03:28 PM)arpagas Έγραψε: φίλος κακώς δεν γράφεις την κριτική έστω και κάποια στιγμή

Να σου πω ότι δεν έχεις δίκιο; Μου ξέφυγε κάποια στιγμή στα μέσα καλοκαιριού και μετά μαζεύτηκαν κάμποσες που μπούκωσα. Τις φόλες όμως και τις κακοτοπιές τις έχω γράψει, όπως και όποιες αξίζει να υπάρχουν. Οι εκκρεμότητες κριτικών αφορούν εκείνες που έχουν αρκετές και διθυραμβικές (λ.χ. Sasha6 ή Malvina) ή σε άλλες που στην παρούσα φάση είναι εκτός και αναμένεται να έρθουν σε επόμενο τουρ, οπότε σκοπεύω να τις ανεβάσω (λ.χ. θα ετοιμάσω όπου να' ναι της Tamara που είχα πάρει πριν φύγει και μας ξανάρθε μετά τις γιορτές).

Αν όμως κέρδιζα σε κανέναν διαγωνισμό, σε 7-10 μέρες θα τις υπέβαλλα (για να πούμε και καμία μαλακίτσα Tongue )
(12-01-2026, 03:58 PM)Pe27 Έγραψε: Πάρε μια γραμματέα στο γραφείο σου να σου γράφει τις κριτικές ..
Από αυτές που ναι τώρα τι θα μου πρότεινες από ανατολικό μπλοκ ;

Πολύ ωραίος τρόπος να γίνουμε βούκινο σε όλους τους συνεργάτες Tongue
Ξέρεις ότι από το συγκεκριμένο δεν έχω πάρει πολλές. Πέρα από την προαναφερθείεσα (μεγάλη μεν, αλλά με ενέργεια νιάτου), το πιτσιρίκι αστέρι που έχεις πάρει (Eliza) και τη Roxannna όποτε ξανάρθει. Για τα υπόλοιπα κορίτσια, μέσω συστάσεων και κριτικών θα αποφασίσω όταν είναι να πάρω από Golden.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
(08-01-2026, 01:01 AM)zaui69 Έγραψε: Άλλαξα δυο αστέρια γιατί της άξιζαν και θα την ξανα ποστάρει ο admin μετά το ρεβιου

Κρυωσε το αίμα κ το ξανασκεφτηκες?
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]
Διαφημίσεις