02-04-2025, 04:05 PM
(02-04-2025, 03:55 PM)TOMCRUISE Έγραψε: πολυ σωστη η ιστορικη αναδρομη σου αλλα νομιζω οτι εκτος απο αυτο ο τυπος το ειχε παρακανει στο να κραζει το σαιτ οποτε συνεβαινε κατι που δεν τον εβρισκε συμφωνο κ σε προσωπικη συνομιλια του το ειχα επισημανει οτι ειναι λαθος η σταση του απεναντι στον αντμιν που μας δινει τοσα δωρα χωρις εμεις να πληρωνουμε κατι - εκτος απο τον χρονο που αφιερωνουμε-αλλα δεν συμφωνουσε κ σενεχισε να κραζει , ε καποια στιγμη κ εγω να ημουν ο αντμιν θα στερευα απο υπομονη ακομα κ με καποιον που ηταν αρκετα ενεργος στην κοινοτητα μας ....
στενοχωρο που τον χασαμε αλλα ηταν θεμα χρονου αφου δεν αλλαζε σταση...
Δυστυχώς έκραζε τον Άντμιν πολλές φορές σε σχέση με όρους κυρίως διαγωνισμών . Είτε συμφωνούμε είτε όχι από τη στιγμή που είναι κάτι δώρο δε μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις και να βάζουμε όρους εμείς . Αν θέλουμε συμμετέχουμε στο σάιτ με τους όρους του σάιτ. και εγώ μπορεί να νιώθω καμία φορά αδικημένος αλλά σέβομαι τις αποφάσεις και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι . Απλά μου κάνε και εντύπωση γιατί έγινε τώρα γιατί νομίζω δε έκανε κάτι συγκεκριμένο αυτή τη βδομάδα . Εκτός αν δε το γνωρίζω συμπαθάτε με .

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)