Hannah-3/Elena-4 (Your Angels)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Βραζιλιάνα
- Ύψος: 165 cm
- Βάρος: 58 kg
- Μαλλιά: Καστανά
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: B Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 362
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Εύκολη επιλογή αφού υπήρχε ήδη μια θετική κριτική και δεν δυσκολεύτηκα να κλείσω το ραντεβου μας.
Απογευματινή συνάντηση με την κάψα έξω να τα δίνει ολα και η κοπέλα μπήκε μέσα ιδρωμενη αλλά με ένα βλέμμα σαν να λέει ειμαι ιδρωμενη αλλά και το πρώτο θηλυκό στην πόλη, με θέλεις.
Κοίταγα μια το σώμα της μια το πρόσωπο μια τα πολυ μακριά μαλλιά της με πολυ θαυμασμό και την καλοσορισα με ένα φιλί στο στόμα.
Αφαίρεσε γρήγορα τα ρούχα της και έφυγε για μπάνιο να ξεφορτωθεί τον ιδρώτα της και επέστρεψε χαμογελαστή.
Κορμί φυσικό με μικρά βυζια σε αντίθεση με το μπόι της είχε και ένα πιρσινγκ στο ένα στήθος.
Είπαμε με δυο κουβέντες στην αρχή να σπάσει ο πάγος δεν μιλάει καλα αγγλικά αλλά καταλαβαίνει και ήταν πολυ θερμή δείχνοντας μου ότι θα περάσουμε καλα.
Ξεκίνημα με αγκαλιές και φιλιά με γλώσσα με πάθος και μετα πιπα βαθιά και επειδή είχα μεγάλο διάστημα αποχής τελείωσα στο χέρι της.
Ξεκουραστηκα λίγο έκανα και ντουζάκι και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος με έντονη πιπα που είχε σαν αποτέλεσμα τη γρήγορη ανόρθωση μου και για να αποφύγω και αλλά απρόοπτα φόρεσα προφυλακτικό και ξεκινήσαμε άμεσα σεξ με αρκετές εναλλαγες που της άρεσαν και εκείνης.
Με τέτοιες κοπέλες το γραφείο θα ανέβει πολυ στις προτιμήσεις μου.
Ευχαριστώ πολύ το φόρουμ και το your angels για το δώρο που απόλαυσα.
Η Έλενα μαζί με 2 ακόμα κοπέλες ήταν στην τριάδα που είχα ξεχωρίσει από το ροστερ του γραφείου και για καλή μου τύχη ήταν διαθέσιμη.
Η πρώτη θέαση της με ψάρωσε λίγο γιατί είναι ψηλή γυναίκα με πολύ μακρύ μαλλί και κοντοσταθηκα όταν την αντίκρισα το χαμόγελο της όμως ήταν πολύ θερμό και προχώρησα πιστεύοντας ότι σίγουρα θα περάσω καλά.
Δεν είναι αδύνατη σκινι ούτε έχει περιττα κιλά είναι όλα αρμονικά πάνω της.
Τα βυζια της μικρά στο ένα έχει πάνω και ένα κόσμημα. Ξεκίνησε αμέσως με πιπα αρκετά καλή μετά είχαμε κάποιες αγκαλιές και μερικά φιλιά χωρίς γλώσσα έπαιξε και λίγο 69 την έγλειφα και λίγο και στη Συνέχεια σεξ σε 2 στάσεις όπου προς μεγάλη μου έκπληξη κράτησα πολύ παραπάνω από ότι συνήθως ίσως επειδή μου άρεσε η Γυναίκα που είχα μπροστά μου εκείνη όμως κάπως δυσανασχετησε που αργούσαν τόσο έχει συνηθίσει μάλλον σε πιο γρήγορα πιστόλια.
Τελείωσα για να μη τη στενοχωρήσω και άλλο και αΠοχαιρετηστηκαμε , αγγλικά δεν μιλάει με άνεση αλλά συνεννοεισαι πολύ καλά.μου είπε ότι μένει στην Ισπανία μόνιμα.
Άκρως ικανοποιητική συνάντηση.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

.jpg)