Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Πόλη: Αθήνα
  • Κριτικές: 1
  • Προβολές: 133

Κριτικές Χρηστών

Underworldsexmachine7 AvatarUnderworldsexmachine7Μηνύματα: 7076 Κριτικές: 123

Ιστορίες: 0

Μια ομορφη παρτουζα Αξιολόγηση: 9.83 — 08/05/2025 - 15:44
    Μια ομορφη παρτουζα Αξιολόγηση: 9.83 — 08/05/2025 - 15:44

Πηγα μετα απο εναν γρηγορο καφε σε ενα καλο καφενειο στο μεταξουργειο για να βρω ενα καλο μπουρδελακι στα περιξ μεγαλου αλεξναδρου περδικκα και ιασονος και τελικα κατεληξα σε ενα χωρο στην μεγαλου αλεξανδρου 25 α και ηταν δυο κοπελες εκει. Η ελενα και η χριστινα. Ηταν να παρω την ελενα τελικα με επεισαν και οι 2 και πηγαμε για παρτι με ουζα κοινως παρτουζα. Γδυθηκα και μετα απο λιγη ωρα ηρθαν οι τορπιλες να με επισκεφτουν και να περασουμε υπεροχα. Η ελενα ψηλη γαλανοματα και φυσικα η ελενα ηταν για μενα η τοπ και κεφατη οχι οτι η χριστινα πηγε πισω. Η χριστινα ηταν πιο ευσωμη αλλα με παιχνιδιαρικη διαθεση και φυσικα εκανε ομορφο ντουετο με την ελενα και περασαμε υπεροχα. αρχισαν γλυψιματα και μετα τις αρχισα κι εγω. Στα αξιοσημειωτα ηταν οτι της εγλειφα και της δυο ταυτοχρονα και ενθουσιαστηκαν. Εγω με την σειρα μου εγλειφα το μουνι και τον κωλο της ελενης και στην συνεχεια εγινε το αντιστροφο αλλα και τα βυζια τους εγλειφα και αντιστοιχως η μια το μουνι και την κωλοτρυπιδα της αλλης. Στην συνεχεια μου πηρε πιπα η ελενη και εγλειφα τον κωλο της χριστινας και μετα η χριστινα πιπα και εγλειφα τον κωλο της ελενης. Εν συνεχεια γαμισα τον κωλο της χριστινας ενω η ελενη ειχε υγρανθει και στην συνεχεια γαμισα τον κωλο της ελενης οπου εκει και εχυσα διοτι εχει απιστευτη κωλαρα η ατιμη. Μετα μου βγαλανε το προφυλακτικο με σκουπισανε και ολα μια χαρα. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 20
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Με προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Καθόλου