Alexandra (Adult Club)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 135
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Αφού δε κατάφερα να ξεχρεώσω τις δύο πάσες που μου είχαν προσφέρει (δε το λησμονώ όμως) εξαργύρωσα σήμερα το δώρο μου για το οποίο ευχαριστώ δημόσια το γενναιόδωρο site που με φιλοξενεί και φυσικά το γραφείο που συμμετείχε .
Στο συγκεκριμένο γραφείο με ξέρουν πλέον αρκετά καλά σε σύντομο χρονικό διάστημα έχω πάρει κάπου 12 σε 16 κοπέλες και σήμερα ενώ πήγαινα για κάποιες άλλες μου είπε η τηλεφωνήτρια για νέα άφιξη που ξεκίναγε σήμερα (2η φορά πάω πρώτος σε κοπέλα αυτού του γραφείου που μόλις ξεκίνησε) εύκολη η συννενόηση ευγενική και πρόθυμη η τηλεφωνήτρια (ξέρουν πλέον όλες τους τα γούστα μου ) . Ο οδηγός ήρθε όχι μόνο στη ώρα του αλλά και νωρίτερα (ποτέ δε με έχουν στήσει) ρωτήθηκα αν μπορεί να μπει και είπα φυσικά ναι
Η κοπέλα σα πρώτη εικόνα σήκωνα το κεφάλι μου να τη δω αν και δε είμαι κοντός είναι πραγματικά πανηψυλη και με τα πέδιλα που φόραγε ακόμα ψηλότερη . Casual ντύσιμο για να μη δίνει στόχο είχε όμως τσάντα με σεξι εσώρουχα κάθε είδους και γόβες μαύρες . Ξανθιά σίγουρα όχι πιτσιρίκα για όσους το κοιτάνε αυτό όμορφο πρόσωπο ωραία μάτια και το ατού της που το διαφημίζει είναι οι βυζαρες που μόλις ξεκινήσει το αγώνα στη πρώτη πίπα στον βάζει ανάμεσά τους και σε καυλωνει με ένα δικό της τρόπο πολύ εύκολα . Μιλάει τέλεια ελληνικά έχει αρκετά χρόνια στη Ελλάδα (Ρωσίδα) και υπήρχε καλή θεωρώ χημεία μεταξύ μας από το πρώτο λεπτό . Ήπιαμε τη βοτκιτσα μας και έσπασε ο πάγος . Εχει ξαναδουλέψει στο χώρο .
Επειδή ποτέ δε φέρνω για μια ώρα κοπέλα είχα κλείσει μιάμιση ώρα (μισή έξτρα δλδ από το ff) οι οποίες γίναν 3 τελικά κατόπιν επικοινωνίας με το γραφείο
Μου κανε εντύπωση το πόσο πρόθυμη ήταν από τη αρχή η ως το τέλος και ότι δε κοιτούσε να σε ξεπετάξει όπως άλλες ή να φύγει από το χώρο σου δίνοντας σου ότι λιγότερο μπορεί . Δε είναι κουτοπονηρη . Φιλία από τη αρχή φουλ με γλώσσα και βαθιά . Ξεκινωντας έκανε προκαταρκτικά αρκετά και καυλωτικα . Ρώτησε τι μου αρέσει και πειραματιστήκαμε και στη πίπα και στο σεξ . Πίπα δε κολωσε πουθενά έκανε και βαθιά με πνιξίματα χωρίς βιασύνη και σε συνδυασμό με τα φιλιά με τη γλώσσα και τη διάρκεια τους προσπαθώ καιρό να θυμηθώ κάτι αντίστοιχο πρόσφατα Ενοωντας . Ήταν από τα καλύτερα ραντεβού του συγκεκριμένου γραφείου όχι από πλευράς εμφάνισης τόσο όσο συμμετοχής και διάθεσης . Ευχαριστώ και πάλι το σάιτ και το γραφείο και εύχομαι καλή αρχή στη κοπέλα . Θα τη ξαναδώ σίγουρα της το υποσχέθηκα .