Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Μελίνα-2  (Your Angels)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Dimitrisk77 AvatarDimitrisk77Μηνύματα: 28 Κριτικές: 4

Ιστορίες: 0

Αρκετά καλή Περπτωση Αξιολόγηση: 8.17 — 04/05/2025 - 20:48
    Αρκετά καλή Περπτωση Αξιολόγηση: 8.17 — 04/05/2025 - 20:48

Από το συγκεκριμένο γραφείο έχω πάρει Αμάντα και πιο παλιά Μαγια τοπ ειδικά η Δεύτερη.Τωρα ήθελα να δω Αρετη αλλά δεν κατέστη δυνατό.Δευτερη επιλογή η Μελίνα λόγω του ότι είναι Ελληνίδα που ήθελα τωρα την συγκεκριμένη στιγμή αλλά και του γεμάτου προγραμματος που έβλεπα στην καρτελα της πλην του πρωκτικού.Πρωτη εντύπωση όταν μπηκε στο δωμάτιο ατην ώρα της ακριβώς σχετικά καλή.Σπαει το πάγο αμέσως.Next door κοπέλα με καθημερινο πρόσωπο.Μπηκε κατευθείαν στο μπάνιο χωρίς χρονοτριβες αφού πρώτα μου έσκασε ένα ζουμερό γλωσσοφιλο και κάποιες φιλοφρονησεις από μέριας της.Αφου βγήκε όμως από το μπάνιο γυμνη εκεί είδα τις οποίες λίγες ατέλειες στο κορμί της.Λιγο κοιλιτσα χαλαρό στηθος και αρκετα χαλαρή στο πίσω μέρος για την ηλικία της.Πρεπει να προσέξει λίγο.Τα οποία αρνητικά όμως τελειώνουν εδώ.Πολυ καλη στο social θελει να καταλάβει τι γουστάρεις για να περάσεις καλά ωραίο τυπακι και στην κουβέντα και στο σεξ πάρα πολύ καλή.Δεν μου είπε σε κάτι όχι δέχτηκε δαχτυλοσκοπησεις και μπρος και πίσω και γλυψιμο στοματικό με φτυσιματα πέρασμα από μπαλάκια 69 και στο σεξ σε οτι στάση δοκιμάσαμε έδινε ρέστα ειδικά στο doggy.Μιαμιση ώρα τρια τελειωματα μια στο σκούφο μια στο στήθος και μια στο στόμα της.Μου είπε επίσης ότι κάνει ντουο με Αρετη αλλά και Αμάντα.Θα την ξαναεβλεπα αν ήθελα κάποια στιγμή Ελληνίδα αν και Αρετη που έχω ακούσει καλυτερα λόγια  θα είναι σαν πρώτη επιλογη την επομενη φορα.Μια τιμή στα 150 νομίζω θα ήταν πιο αντιπροσωπευτικη.Καλα να περνάμε.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1.5 ώρα
    Κόστος (€) 270
    Ημερομηνία συνάντησης Παλαιότερα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο σώμα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα - 20€
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (2)
    The Ark Avatar The Ark 05-05-2025 16:44:16

Τι έγινε μεγάλε βγήκες από το pit stop :) και πήρες φόρα , να δώ εγώ πότε θα βγώ...  :rolleyes:

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Dimitrisk77 Avatar Dimitrisk77 06-05-2025 08:32:42

Ναι καλέ μου φιλε.Ελευθερο πουλί πλέον.

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Αndre AvatarΑndreΜηνύματα: 0 Κριτικές: 15

Η καλύτερη όλων μακράν !!!! Αξιολόγηση: 10.00 — 11/04/2025 - 17:25
    Η καλύτερη όλων μακράν !!!! Αξιολόγηση: 10.00 — 11/04/2025 - 17:25

Η Μελίνα ήρθε αφού το κανόνισε το ραντεβού η ΝΙΚΟΛ,ΚΑΣΟΥΑΛ ΝΤΥΜΈΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΉ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΟΜΟΛΙΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΕ ΤΡΕΛΗ ΆΝΕΣΗ ΣΤΙ ΧΩΡΟ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ.ΒΥΖΑΚΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΕ ΡΟΓΑ ΠΕΥΡΟΚΕΡΑΣΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΚΥΦΕΙΣ,ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΜΟΣΧΟΒΑΛΙΣΤΟ ΣΦΙΧΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΊΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΉ ΏΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΓΛΥΨΙΜΟ.Η ΠΙΠΑ ΤΗΣ ΑΠΛΑ Η ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΈΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΥΓΡΗ ΒΑΘΙΑ ΜΕ ΔΙΆΡΚΕΙΑ .Στο γαμισι αρχικά με εκείνη ανάποδα από πάνω μου, έντονα στη συνέχεια στα τέσσερα με ρυθμούς γρηγορους και πιο αργους εναλλάξ.διακοπη για να την γλύψω λίγο που είχε γίνει μούσκεμα . ενδιάμεσα από τα γλυψιματα πολλά γλωσσοφιλα και ανταλλαγή υγρών.ξανα από πίσω πολύ αργά και αισθησιακά.Λιγο πριν τελειώσω βγάζω το προφυλακτικό και με τελειώνει με πίπα και χερι πάνω στα βυζάκια της.Περασα φανταστικά λες και ήταν η κοπέλα μου την προτείνω ανεπιφύλακτα .Ο δύναμης Μελίνα δεν μου είπε όχι σε ότι ζήτησα και με απογειωσε θα την ξαναδώ ΑΜΕΣΑ

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 170
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο στήθος
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    Rixardos Avatar Rixardos 12-04-2025 13:37:57

το προμοτιλίκι σε αυτόν το χρήστη έχει πιάσει ταβάνι. Φίλε με τόσα δεκάρια και μόνο σε αυτό το γραφείο δεν γίνεσαι πιστευτός. Τσάμπα γράφεις

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    P.vim AvatarP.vimΜηνύματα: 6040 Κριτικές: 49

Βγηκαν σωστες οι πληροφοριες μου Αξιολόγηση: 8.83 — 11/03/2025 - 20:48
    Βγηκαν σωστες οι πληροφοριες μου Αξιολόγηση: 8.83 — 11/03/2025 - 20:48

Κλασικα η αρετη ηταν η πρωτη επιλογη μη διαθεσιμη,  επομενη  η μελινα που την εψαχνα απο την πρωτη φορα  πριν σταματησει για λιγο . Ευτυχως την πετυχα.
    Η μελινα ειναι ακριβως οπως τις φωτογραφιες τις καινουργιες στο σαιτ του γραφειου οχι τις παλιες , ειναι πιο αντιπροσωπευτικες. Ισως ειναι ενα κλικ πιο πετιτ που δεν με χαλασε 
    Ωραιο προσωπο και ωραιο περιποιημενο μαλλι στηθος οχι τερμα στητο αλλα δεν θα σε χαλασει με ωραια ρωγα
    Απο υπηρεσιες κανει οτι μπορει για να σε ευχαριστησει και σε ρωταει κιολας τι σου αρεσει και τι οχι . Το μενου ειχε απ ολα  δεν ειπε σε κατι οχι , δεν ζητησα βεβαια και κατι εχτρεμε . Ευχαριστη και στη συζητηση ευγενικη με ωραιο λογο. Ειναι φιλες με την αρετη και μου ειπε οτι κανουν duo . Αντε να δουμε ποτε θα την βρω διαθεσιμη. Η τιμη ελαφρως τσιμπημενη.
    Θα υπαρξει επαναληψη καποια στιγμη λογω συμπεριφορας και υπηρεσιων κυριως 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 180
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτόν τον μήνα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad