Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Αθηνά  (Magic Girls)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

Mourgas AvatarMourgasΜηνύματα: 894 Κριτικές: 6

Ιστορίες: 0

Με άφησε πολύ ευχαριστημένο. Αξιολόγηση: 9.67 — 02/05/2025 - 23:45
    Με άφησε πολύ ευχαριστημένο. Αξιολόγηση: 9.67 — 02/05/2025 - 23:45

Ευχαριστώ πολύ το sexclub και το magicgirls για το δώρο τους συνάντησα ένα κορίτσι διαμάντι που θα το θυμάμαι για καιρό .

Το γραφείο μου πρότεινε την Αθηνά σαν πολύ καλή επιλογή και οι κριτικές που διάβασα με είχαν προδιαθέσει για μια πολύ καλή συνάντηση.

Η Αθηνά ήρθε στην ώρα της με ωραίο ντύσιμο κοπέλας που βγαίνει έξω για ποτάκι και με πολύ καλή διάθεση είπαμε και μερικά αστεία και έσπασε ο πάγος αμέσως .

Γδυθηκε και το σώμα της είναι πολύ όμορφο ψιλολιγνη κοπέλα με στητα βυζάκια πήγε για ντους και ήρθε μετά στο κρεβάτι και αμέσως έπιασε δουλειά για αρκετή ώρα κάνοντας με τούρμπο.

Την τεχνική της πίπας την κατέχει σε πολύ ψηλό βαθμό.

Φιλιά δεν δίνει το είχα διαβάσει βέβαια πιστεύω πως αν έδινε θα κέρδιζε πολλούς πόντους σαν εσκορτ.

Ευχαριστήθηκα και εγώ το σώμα της χουφτωνοντας της και γλείφοντας την παντού και μου φάνηκε ότι της άρεσε η περιποίηση μου.

Σεξ είχαμε μόνο πισοκωλητο γιατί είναι η αγαπημένη μου στάση και με άφησε την πάρω σε αυτή τη στάση αδιαμαρτύρητα μέχρι να τελειώσω.

Μετά πήγε για ντους και χώρισαν οι δρόμοι μας 

Τη συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί πέρασα πολύ καλά και μου έκανε πολύ εντύπωση το πόσο καλά μίλησε για το γραφείο της και για το πόσοι πολύ προσέχουν τις κοπέλες τους οι υπεύθυνοι του magic.

Ίσως για αυτό και τα κορίτσια να βγάζουν τόση περιποίηση στους πελάτες τους.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    Paris 69 Avatar Paris 69 03-05-2025 14:32:51

Καλησπέρα πάντως στο σάιτ του πρακτορείου αναφέρει ότι φιλάει και με γλώσσα,  για αυτό βοηθάει πολύ να ανεβάζουμε  κριτικές ευχαριστούμε. 

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    rocco65 Avatarrocco65Μηνύματα: 2800 Κριτικές: 16

Επιβεβαιωθηκαν οι καλές κριτικές της Αξιολόγηση: 9.83 — 27/03/2025 - 01:40
    Επιβεβαιωθηκαν οι καλές κριτικές της Αξιολόγηση: 9.83 — 27/03/2025 - 01:40

Να ευχαριστήσω πάλι το sexclub και το γραφείο Magic girls για το δώρο που μου έκαναν. Δεν είχα ξαναπάρει από αυτό το γραφείο και ανυπομονούσα,για την πρώτη φορά. 

Στην επικοινωνία με το γραφείο μου πρότειναν την Αθηνά και έδωσα το οκ εξαιτίας των 2 κριτικών που είχα διαβάσει και αισθάνθηκα τυχερός που την βρήκα ελεύθερη

Χάρηκα πολύ όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα γιατί είναι πολύ όμορφη κοπέλα το ντύσιμο της αρκετά σεξι πάνω σε ψηλά τακούνια που την έκαναν πιο εντυπωσιακή. Ωραίο χαμόγελο και πολύ θετική ενέργεια. 

Έβγαλε τα ρούχα της και ήρθε με τα εσώρουχα της κοντά μου και άρχισε αμέσως τα πνευστά. 

Το στήθος όχι μεγάλο αλλά με πολύ ωραίο σχήμα και ωραίο στην αφή. Το μουνί της κλειστού τύπου που όταν γυρίσαμε στο 69 ήταν μούσκεμα και είχε όμορφη αίσθηση. Δεν τη ζορισα πολύ γιατί ήμουν κουρασμένος στο σεξ παίχτηκαν 3 στάσεις που έδωσα πόνο όσο άντεξα μέχρι να κάνω την κατάθεση μου.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μου έδωσε καθόλου φιλιά τη ρώτησα αν μύριζε το στόμα μου ακόμα σκορδαλιά αλλά με διαβεβαίωσε ότι η στοματικη υγιεινή μου είναι μια χαρά απλώς δεν δίνει καθόλου φιλιά σε κανεναν οπότε καλύτερα να τα αφαιρέσει από την καρτέλα,της για,να μην πέσει σε κάποιον γκρινιάρη.

Αφού τελειώσαμε με το σεξ κάναμε μια πολύ ευχάριστη κουβέντα και όταν την αποχαιρέτησα ένιωσα πολύ τυχερός που τη γνώρισα.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Όχι
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Μέρος συνάντησης Σε ξενοδοχείο
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 9636 Κριτικές: 57

Το νέο αστέρι του μάγου Αξιολόγηση: 9.33 — 20/02/2025 - 00:39
    Το νέο αστέρι του μάγου Αξιολόγηση: 9.33 — 20/02/2025 - 00:39

Με τη Αθήνα πίστευα ότι θα πάνε όλα καλά και τελικά πήγανε . Ένιωσε ασφάλεια από τη αρχή και λύθηκε εύκολα . 

Πρώτη εντύπωση πολύ καλύτερη για αυτό που περίμενα . Ύψος 1.68 μελαχρινό ίσιο μάλλι και ποσεγμενο ντύσιμο όπως αρμόζει σε μια κοπέλα συνοδό . Μινακι ψηλοτάκουνα πέδιλα και μαύρα εσώρουχα προσεγμένα . Ενα κρασάκι ζήτησε μόνο και με ρώτησε ευγενικά αν θα είχα θέμα να κάνει ένα τσιγάρο το οποίο φυσικά δέχτηκα . Εχει πολύ καλή επικοινωνία αν νιώσει οικεία μαζί σου και εκεί μπορεί να σου ξεφύγει ο χρόνος όμως δε το κάνει σκόπιμα για να σου κλέψει τη ώρα απλά της βγαίνει και ίσως παρασυρθείς και εσύ . Οταν όμως έρθει η ώρα για δουλειά θα σε αποζημιώσει . Εχει κάποια τατουάζ διάσπαρτα στο σώμα της το οποίο είναι αδύνατο και μάλιστα ο σωματότυπός της είναι ο αγαπημένος μου . Οπως επίσης και το όλο στυλ της μαρεσε πολύ πέρα από το γλυκό πρόσωπο της , τα αξεσουάρ τα κοσμήματα της όλα προσεγμένα νεανικά και δε περίμενα πραγματικά ότι ο μάγος θα χε φέρει ένα τέτοιο κορίτσι . Δίνω συγχαρητήρια και στο μάγο και σε όποιον τη έφερε στο γραφείο γιατί πραγματικά είναι από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει . Σίγουρα επειδή είναι πρωτάρα 3 μισή μήνες στη δουλειά θέλει βελτίωση και δείχνει σημάδια έλλειψης εμπειρίας πχ στο στοματικό όμως δε θα σε αφήσει παραπονεμένο και θα το ευχαριστηθείς . Στα αρνητικά ότι δε δίνει γλωσσόφιλα και καποιοι που έχουν γράψει σε άλλα σάιτ το ανάποδο το κάναν για εντυπωσιασμό . Και δε ήταν θέμα υγιεινής αν κάποιος βιάστει να σχολιάσει . Η κάθε κοπέλα θέτει τα όρια της και πρέπει να τα σεβόμαστε . Αν έδινε και φιλιά και έκανε και αναλ θα ταν από τις κορυφαίες . Με αυτά που προσφέρει όμως και το τελείωμα στο στόμα στο οποίο τα φτύνει μεν δε βιάζεται όμως να τρέξει στο μπάνιο με το που τελειώσεις τη θεωρώ μια πολύ καλή επιλογή . Θέλει δουλίτσα αλλά έχει το υπόλοιπο πακέτο εμφάνισης , γλυκύτητας , σεβασμού στο πελάτη που θα της φερθεί σωστά , επικοινωνίας , και καλου πακέτου υπηρεσιών χωρίς μα και μου και μη . Αρκεί να μη είσαι καφρος και τη βλέπεις σα πουτανα όπως έχω πει και σε άλλες κριτικές . Σεβαστείτε τις κοπέλες και θα πάρετε τα τρίπλα πίσω να είστε σίγουροι. Η Αθηνά μαζι με τη Βίκυ και τη Δανάη θα είναι οι τρεις λόγοι που δε θα με χάσει ο μάγος ποτέ . Θα γίνει το νέο στανταρακι μου γιατί το αξίζει . Αθήνα μου σε ευχαριστώ θερμά θα τα πούμε σύντομα 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 2 ώρες
    Κόστος (€) 300
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι
    Τατουάζ Αρκετά
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα - 20€
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    mad_max Avatarmad_maxΜηνύματα: 7021 Κριτικές: 67

Ερωτεύσιμη!!! Αξιολόγηση: 9.50 — 25/01/2025 - 09:21
    Ερωτεύσιμη!!! Αξιολόγηση: 9.50 — 25/01/2025 - 09:21

Εξαργύρωσα το δώρο απ το γραφείο με την Αθηνά. Δεν μπήκα στο κόπο να διαλέξω. Στην επικοινωνία με τη κοπέλα του κέντρου, μου πρότεινε την Αθηνά, είδα τις φωτο και το ραντεβού κλείστηκε πανεύκολα.

Άφιξη κανονικά στην ώρα της. Η πρώτη εντύπωση; Μένω άγαλμα!!!

Για τα γούστα μου είναι απ τα ομορφότερα κορίτσια που έχω συναντήσει. Στις φωτογραφίες, δεν ξέρω γιατί, έχει χαθεί η λάμψη. Ηλικιακά είναι κοντα στα 30. Πρόσωπο πραγματικά όμορφο χωρίς ατέλειες και μαύρο μακρύ μαλλί.

Αν ήταν λίγο πιο ψηλή, θα ήταν σωσίας της Έλενας Ναθαναήλ. (προσπαθούσα να θυμηθώ που έμοιαζε, αλλά μόλις τώρα μου ήρθε) Έχει κάποια διάσπαρτα τατουάζ  πολύ διακριτικά όμως.

Όπως καταλαβαίνεται δεν κάναμε σεξ, αλλά έρωτα. Έτσι μας βγήκε και το προχωρήσαμε. Ίσως να βοήθησε και το κρασί που ήπιαμε.  Δεν έχει εμπειρία στη δουλειά, αλλά παίρνει πρωτοβουλίες. Δεν ξέρω αν είναι για πολύ ψηλές στροφές. Δεν μου βγήκε αυτό. Πιο πολύ σε GFE το πήγαμε. Στο στοματικό θέλει εξάσκηση, αλλά προσπαθεί χωρίς μα και μη. Δέχτηκε τη δική μου περιποίηση με αναστεναγμούς και παθιάρικες φωνές (φυσιολογικές)

Μετά απο λίγο ήρθε το τέλος με αρκετή ένταση. 2ος γύρος δεν υπήρξε, αν και το ζήτησε. Δεν θα μας έπαιρνε ο χρόνος και δεν το ξεκίνησα.

Να σημειώσω πως από τη στιγμή που άνοιξα τη πόρτα, κατάλαβα πως θα υπάρξει χημεία μεταξύ μας, όπως και έγινε. 

Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η γλώσσα στην επικοινωνία.  Πολύ ευχάριστος χαρακτήρας με υπέροχη διάθεση.

Τελειώνοντας, να ευχαριστήσω το γραφείο και το φόρουμ, για αυτή τη συνάντηση.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Ηλικία πελάτη 50+
    Φωτογραφίες Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Τατουάζ Μικρά διακριτικά
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο