Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Anna  (Adult Club)

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Κριτικές: 1
  • Προβολές: 184

Κριτικές σε άλλα γραφεία

Κριτικές Χρηστών

Pe27 AvatarPe27Μηνύματα: 23842 Κριτικές: 85

Ιστορίες: 0

Το τρελοκόριτσο Αξιολόγηση: 9.00 — 20/04/2026 - 01:26
Το τρελοκόριτσο Αξιολόγηση: 9.00 — 20/04/2026 - 01:26

Οπως κάθε φορά που σκάει νέο αίμα στο συγκεκριμένο γραφείο ενημερώνομαι πριν ξεκινήσει κάποια κοπέλα και συνήθως ρισκάρω να τη δοκιμάσω πρώτος γενικά ή κάποιες φορές αν έχω αμφιβολία το αφήνω για τη δεύτερη μέρα . Στη συγκεκριμένη κοπέλα επέλεξα το δεύτερο γιατί ρώτησα αν κάνει cim που είναι βασικό για εμένα και μου απαντήθηκε όχι . Βέβαια όταν τη συνάντησα κατάλαβα ότι ήταν το τελευταίο που πρέπει να με απασχολεί από τα τρία πρώτα λεπτά . 

Η κοπέλα δούλευε σε άλλα γραφεία πριν κάποια χρόνια είχε φύγει από Ελλάδα και επανήλθε .

Ο οδηγός ήρθε ακριβώς στη ώρα του και ήρθε να τη παραλάβει ακριβώς στη λήξη της συνάντησης .

Εμφανισιακά είναι στη ηλικία των 30 κανονικό σώμα με φυσικό βυζι ωραία πόδια και γενικά σώμα . Κιλά περίπου στα 50. 

Μπήκε μέσα γνωρίζοντας με πρώτη φορά τη ρώτησα τι ήθελε να πιει έχοντας οργανωθεί στη κάβα από όλα και ζήτησε καφέ που ήταν το μόνη που μου είχε τελειώσει οπότε της παρηγγειλα έναν από e food. Μέχρι να ρθει το delivery αυτή δε κρατιόταν με τπτ είχε αρχίσει τα γλωσσόφιλα χωρίς σταματημό και με είχε καβαλήσει από πάνω ξεκινώντας με ξεκουμπώνει αργά αργά . Φίλαγε παντού στόμα με γλώσσα λαιμό αλλά το αγαπημένο της είναι να φιλεί τον άντρα στις ρώγες του και να τον δαγκώνει τρυφερά . Σε λίγα δευτερόλεπτα είχα γίνει φυσικά τούρμπο . 

Φόραγε ακριβώς ότι έχει στις φωτογραφίες του άλλου γραφείου στο λινκ των κριτικών της , τη συγκεκριμένη δερμάτινη μαύρη φούστα , τις συγκεκριμένες ασπρόμαυρες γόβες και το συγκεκριμένο ακριβώς καλσόν με σχέδια . Λες και είχε γίνε η φωτογράφιση σε μένα εκείνη τη ώρα ..

Μας διέκοψε το ντριιιν του ντελιβερα για το καφέ της ευτυχώς νωρίς ήρθε σε πέντε λεπτά γιατί και χρόνο δε χάσαμε και είχα ήδη υπερκαυλωσει . Αφού ήπιε δύο τζουρες αν και ήταν καθαρή γιατί είχε ξεκινήσει από εμένα μου πρότεινε να πάμε μαζί στη μπανιέρα να κάνουμε ένα Ντουσακι όπως και έγινε με συνεχόμενα τα φιλιά χωρίς σταματημό ..

Σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού ήταν ευδιάθετη δε σταμάτησε ένα δευτερόλεπτο να χαμογελάει και να χορεύει με τη μουσική που της είχα βάλει στα διαλείμματα των γύρων . Τους οποίους γύρους μόνη της τους ξεκίναγε συνέχεια χωρίς να της το ζήσω εγώ και χωρίς να παραπονιέται . 

Η πίπα της ήταν αργή με σάλιο πολύ τίμια . Σεξ κάναμε σε όλες τις στάσεις στους γύρους αλλά στο τρίτο είχε πραγματικά υπερκαυλωσει η ίδια με τα προκαταρκτικά που της έκανα και έχυσε εξακριβωμένα ζητώντας με να το συγχρονίσω μαζί της να τελειώσουμε μαζί που το καταφέραμε . 

Εινα η δεύτερη μολδαβεζα που γνωρίζω από το συγκεκριμένο γραφείο με τη ίδια τρέλα και ενέργεια αν και έχω πάρει και άλλες της ίδιας χώρας . Ισως είναι στο αίμα τους με όλες όμως είχα πάντα μια ιδιαίτερη χημεία και δε ξέρω ακόμα το λόγο .

Η συγκεκριμένη όμως μου τα έδωσε όλα από το πρώτο ραντεβού και ένιωθε πολύ οικεία από το πρώτο λεπτό και το δήλωνε συνέχεια . Δε ξέρω το λόγο πάντως φαινόταν στα μάτια της ότι λάμπανε και απολάμβανε το κάθε λεπτό . Μου λέγε συνέχεια δε θέλω να τελειώσει ο χρόνος θα μπορούσα να μαι εδώ ως το πρωί μαζί σου .

Αν έκανε cim (το αναλ που δε κάνει δε με πειράζει τόσο ) θα ταν το απόλυτο vfm για εμένα .

Δε θέλω να πω μεγάλα λόγια θα πρέπει να τη ξαναδοκιμάσω αλλά αν ισχύει ο κανόνας ότι η δεύτερη φορά κάθε κοπέλα είναι πιο λυμένη μαζί σου επειδή σε ξέρει και δίνει περισσότερα και μείνει τη βλέπω να ξεπερνάει και ζετα και αγάπη που στις διαθέσιμες τώρα είναι τα πιο vfm σε εμένα και τα πηγαίνουμε πάντα τέλεια . 

Η κοπέλα έχει πολλές δυνατότητες και προοπτικές μακάρι να μείνει στο γραφείο . Ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάει τέλεια ελληνικά και όπως μου πε τα έμαθε σε δύο μήνες τη περασμένη φορά που είχε πρωτοέρθει δε ξέρω αν λέει αλήθεια ξέρω ότι φαίνεται από τις κουβέντες μας έξυπνη κοπέλα γενικά 

Πληροφορίες συνάντησης
Διάρκεια 3 ώρες
Κόστος (€) 340
Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
Ηλικία πελάτη 50+
Φωτογραφίες Δεν υπήρχαν/δεν φαίνεται προσωπο
Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
Φιλί Ναι με γλώσσα
Στήθος Φυσικό
Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
Σχολιάστε
Πρόσωπο