Malvina (Ανεξάρτητες Βίζιτες)
Κριτικές Χρηστών
Την Μαλβίνα ήθελα να την συναντήσω εδώ και πολύ καιρό αν θυμάμαι καλά η πριν τα Χριστούγεννα ή μετά την είχα τρακάρει σε γνωστό χοτέλι αυτή έβγαινε εγώ έμπαινε και είχα μίνι μαλάκας κάγκελο τι μουνί είναι αυτό είπα από μέσα μου και επειδής ο κόσμος είναι μικρός τυγχάνει να έχουμε ένα κοινό γνωστό (που άμα είχε αρχι@ θα του τάχα κάνει τσουρέκια τρεις τέσσερις μέρες που έκλεισα το ραντεβού με την Μαλβίνα) γιατί δεν είμαι από την πρωτεύουσα είμαι από επαρχία και επειδής μου προέκυψε ένα ταξίδι διήμερο στην Αθήνα ήταν ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον μούναρο και να κλείσω μαζί της.
Αφού έχει έρθει η μέρα για να συναντήσω την Μαλβίνα το έχω κανονίσει έτσι κατευθείαν από το ταξίδι μου στο γνωστό χοτέλι στο κέντρο έχω φτάσει μισή ώρα πιο πριν το ραντεβού να φρεσκαρηστω και λίγο να αράξω και ακούω γρούτσου γρούτσου η πόρτα ανοίγω την πόρτα και αντικρίζω ένα κορίτσι μούναρο άλογο ντυμένη κυριλέ με ένα μπλε φόρεμα και ψηλές γόβες και έχω μείνει άγαλμα και το περνάω ακτίνες Χ και η πρώτη κουβέντα που της είπα τη μωρό είσαι εσύ και αυτή να γελάει. Αφού τα είπαμε για λίγο μπήκε στο μπάνιο να φρεσκαρηστη και μου έρχεται με μπλε εσώρουχά και μου έχει γίνει η πετσέτα που φόραγα αντίσχηνο και κατευθείαν στο ψητό.
Αφού με χαμουρεψε για λίγο και πλακωθείκαμε στα γλωσσοφιλα δεν ήξερα από που να αρχίσω ήθελα να την γλύψω ολόκληρη μία που την ξάπλωσα στο κρεβάτι και την άρχισα σε ένα γλυφομούνι μέχρι που πήρα όλα τα υγρά στο στόμα μου ήταν πεντακάθαρο.
Μετά με περιποιηθηκε το Μαλβινάκι εκεί το έχει deeptroad να πνίγεται με φουλ σάλιο αστό με είχε κάνει κομπρεσερ σπάω τοίχο της λέω Το βλέπω μου λέει και μου περνάει σκούφο και με καβάλησε εκεί έδωσε πόνο την έκανα κούνια και επειδής είχε ιδρώσει και τα είχε ψηλό παίξει την έβαλα ιεραποστολικο και σφυροκοπιμα χωρίς να υπάρχει αύριο όπου εκεί έκλεισαν τα ματάκια της και το μουνάκι της άρχιζε να πετάει υγρά μετά στα τέσσερα που δώσαμε πόνο και το τέλος ήρθε με 69 εγώ να την γλύφω και αυτός ο μούναρος να τα έχει πάρει όλα μέσα στο στόμα της και να συνεχίζει όπου μου έκοψε την ανάσα μέχρι που με στραγγιξε.
Μετά ντουζάκι κάναμε ένα τσιγάρο και τα είπαμε γιατί έχουμε και άλλο κοινό στοιχείο με το μωρό στον ελεύθερο μας χρόνο <πολλά κοινά στοιχεία> και μου είπε ότι δεν ήταν σε mood σήμερα. άλλα εμένα δεν μου γελάει το μάτι κάτι την βασάνιζε και δεν νομίζω να κάνω λάθος και για να της φτιάξω την υπόλοιπη ημέρα μίας και δεν είχαμε και πολύ χρόνο της πάτησα ένα γλυφομούνι όπου το κατά ευχαριστηθεικαι και θα το θυμάμαι μέχρι την επόμενη φορά που θα ξανά συναντηθούμε.
Συμπέρασμα απο μένα το Μαλβινάκι ναι είναι μούναρος και έχει όλο το πακέτο και μία ώρα δεν φτάνει για τίποτα για να τον χορτάσεις αυτόν τον μούναρο πρέπει να το κλείσεις δύο ημέρες μέσα στο δωμάτιο και όποιος βγει ζωντανός και λίγα λέω.
Βλάχος

Διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύματα ήθελα πολύ να συναντήσω από κοντά αυτή την κοπέλα που είναι καλλιεργημένη, έξυπνη και με χιούμορ.
Ήρθε λοιπόν σήμερα αυτή η ημέρα και πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστη…
Είμαι νεος σε αυτό το άθλημα… αλλά αυτό που έζησα με την Μαλβίνα ήταν μοναδικό…
Μια πολύ όμορφη παρουσία με ωραίο πρόσωπο, φυσικό σώμα και στήθος, πολύ καλός χαρακτήρας και με πολύ διαθέσιμη να με ικανοποιήσει…
Τα φιλιά με πολύ πάθος, το στοματικό απίστευτο και ότι στάσεις κάναμε ήταν με πολύ ενέργεια και ένταση.
Πέρασα υπέροχα και ανυπομονώ να την ξανά συναντήσω.

Η Μαλβίνα είναι μια ρωσόφωνη ξανθιά σεξοβόμβα που μεγάλωσε στην Ελλάδα. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά και είναι ιδιαίτερα άνετη και χαλαρή στο σόσιαλ. Στο στίβο μάχης το μεγαλύτερο ατού της είναι η υπέροχη πίπα της και τα παθιασμένα γλωσσόφιλα. Όυτε μιά στιγμή δεν θα σε κάνει να αισθανθείς παραμελημένος και θα σε γαμήσει σε όλες τις στάσεις με πάθος! Στο τέλος θα σου πιεί το σπέρμα και θα σου ξεζουμίσει τον πούτσο.
Προτεινόμενη για ένα από τα καλύτερα κορίτσια αυτή την στιγμή στην Αθήνα

Η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από την επιστροφή της Μαλβίνας! Μια επιστροφή που σίγουρα τάραξε τα νερά στις ανεξάρτητες!
Οι περισσότεροι την ξέρετε, ξεκάθαρες φωτό, παρουσία στο φόρουμ..
Ρωσίδα, όμορφη με κορμάρα, sexy παρουσία, φουλ περιποιημένη, ξανθιά με ματάρες, μορφωμένη και πανέξυπνη, βαθιά γλωσσόφιλα, λαχταριστές ροζ τρύπες, στοματικό για σεμινάριο, φουλ κατάποση, διάθεση να προσφέρει ικανοποίηση..
Ορεξάτη και ευδιάθετη, sexy εσώρουχα και χειλάρες που δεν χορταίνονται.
Για το στοματικό της δεν έχω λόγια.. Αδίστακτη. Τέτοιο βεντούζωμα, τέτοιο ζήλο, τέτοια υπομονή, πραγματικά ακούραστη.. Προτροπή (βασικά απαίτηση) για χύσιμο στο στόμα. Ιδανική για συνεδρία στοματικού! Πάντα καθαριότητα και ξύρισμα βέβαια παιδιά.
Πεντακάθαρο μουνάκι με ευαίσθητη κλειτορίδα που απολαμβάνει στοματική περιποίηση. Σεξ σε διάφορες στάσεις με το κορίτσι σε cowgirl και reverse cowgirl να δίνει ρέστα!
Ευχάριστο social γιατί έχει άποψη, όλα οδηγούν και καταλήγουν σε μία εξαιρετική συνάντηση!
Ίσως όπως έγραψα η νο 1 ανεξάρτητη αυτή τη στιγμή. Το πακέτο τιμή/εμφάνιση/υπηρεσίες είναι εκπληκτικό. Λατρεία η κοπέλα!
Έχει μεγάλη ζήτηση και καλό είναι να ξεκουράζεται για να είναι συνεχώς φρέσκια! Ας κάνει όσα ραντεβού την ευχαριστούν!
Φερθείτε με σεβασμό και θα λάβετε τα μέγιστα!
Καλή μας συνέχεια και καλή χρονιά!

Αφου η νεαρα μας γραφτηκε και στο δικο μας φορουμ ειπα να την καλωσορισουμε οπως πρεπει
Μαζεψα τα γερικα κοκκαλα μου και πηγα μαζι της στο Λακομπα
πρεπει να αλλαξαμε 3 πμ εδω κι αλλα 4 στο whatsapp
Ενω αρχικα ειχαμε κανονισει για Σαββατο της προεκυψε μια ακυρωση και την προλαβα εγω
Ενα εχω να πω την μαγεψα κι αυτην με το πνευμα μου και την ομορφια μου
Απο σημερα θα δηλωνει αλλη μια ερωτευμενη μαζι μου
Περα απο την πλακα ρωσιδα ναι μεν αλλα δεν εχει κατι ρωσικο επανω της στην συμπεριφορα της ειναι μεσογειακη γυναικα ζεστη που σε κανει να νοιωθεις ο πασακας της
ντυσιμο ομορφο σεξουαλικο χωρις ομως να ειναι ξεκωλο. Μου αρεσαν οι γοβες της οπου το τακουνι της ηταν διαφορετικου χρωματος απο οτι το υπολοιπο, Δεν ειδα τον πατο αν ηταν κοκκινος (οσες ξερουν ξερουν)
Τα χρηματα τα αφησα ως συνηθως στο τραπεζακι και την ενημερωσα οτι εκει ηταν το δωρακι της, το οποιο το πηρε στο τελος
Εφτασε στην ωρα της ενω εγω παλευα να κανω ενα ντουζ αλλα δεν τα καταφερναν γιατι ολοι θυμηθηκαν να με παρουν την ωρα που κλεινω ραντεβου
Μαλλον εχουν βαλει τρακερ στο πουτσο μου δεν εξηγειτε αλλιως
Μπορω να πω οτι την ελιωσα την κακομοιρα στην πιπα αφου ενοιωσα ενοχες κι εβαλα το χερακι μου να τελειωσω
Αφου καθαριστηκαμε εκατερωθεν ειπαμε 2-3 πραγματα τις εκανε εντυπωση που ξερω ρωσικα
Και αυτο που μου εκανε πολυ εντυπωση και ειναι αξιοπροσεκτο και αξιο θαυμασμου οτι μιλησε για συναδελφους της σεξεργατριες με τα καλυτερα λογια, Δεν ειχε να πει κακο λογο για κανεναν, αυτο σημαινει οτι δεν εχει ιχνος κακης νοοτροπιας
Αν το θελει η ιδια θα την ξαναδω με την προϋποθεση να μου φερει λουκουμα
το κοστος +20 για το ταξι να ερθει στο λακομπα προσυνεννοημενο και προσυμφωνημενο

ωραιος αρχηγε!
δεν το γλειψες καθολου το κοριτσι
μονο πιπα το ειχες?

Δυστυχώς δε θυμάμαι πολλές λεπτομερείες για το τι έγινε εκείνο το βράδυ γιατί έχει περάσει αρκετός καιρός . Ήταν πριν σταματήσει για αρκετούς μήνες .
Η επικοινωνία μαζί της ήταν εύκολη με viber και με 2-3 μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού . Παραπάνω πας για καυλαντα και τα κορίτσια δε έχουν χρόνο και λογικό είναι να μη είσαι η πρώτη τους επιλογή μετά
Από αυτά που θυμάμαι είναι ότι ήρθε στη ώρα της και είναι σίγουρα στις πιο καθαρές κοπέλες που έχω συναντήσει του χώρου . Ευωδιαστή και ξυρισμένη τελείως . Αυτό θέλω να της το προσάψω γιατί μου αρέσει να είμαι δίκαιος . Ήρθε στη ώρα της τηρήθηκε ότι dress code είχε συμφωνηθεί . Ξανθιά με υπέροχα πράσινα μάτια μαλλί μέτριο από όσο θυμάμαι σώμα κανονικο όπως πρέπει και κάποια τατουάζ που δε θυμάμαι ακριβώς πως ήταν . Στη πρόγραμμα θυμάμαι ότι τα έκανε όλα και με το παραπάνω σε λογικά βέβαια πλαίσια εφοσο τη σεβαστείς . Δυστυχώς στο ραντεβού μας δε απέδωσε το μέγιστο και αυτό οφειλόταν σε αδιαθεσία της που όντως διαπίστωσα αλλά παρολαυτα προσπάθησε να με αποζημιώσει τόσο όσο μπορούσε. Για αυτό και έγραψα άλλου οτι με βάση όσα έχω διαβάσει δε ήταν η κορυφαία που έχω συναντήσει . Ίσως οφειλόταν στη κακή της μέρα . Με τη επάνοδο της αν και προσπάθησα να τη συναντήσω και στην αρχή ήταν θετική ξαφνικά το αρνήθηκε . Επειδή δε είμαι εμμονικος με καμία κοπέλα ακόμα και όταν με κάνει πέρα άδικα όπως η συγκεκριμένη , ούτε τη κατηγόρησα σε κανένα νήμα ούτε δημιούργησα ίντριγκες ούτε απέτρεψα ποτέ κανέναν να συναντηθεί μαζί της. Σίγουρα αξίζει και σαν εμφάνιση και σαν συμμετοχή . Προσωπικά θεωρώ ότι με έχει κάνει πέρα επειδή της έχει βάλει λόγια ένα συγεκεκριμενο άτομο για εμένα που γνωρίζω καλά . Εύχομαι στο μέλλον να τη φωτίσει ο Θεός και να διορθώσει τη αδικία της . Εγώ έχω να πω ότι οποίος πάει μαζί της σίγουρα δε θα κλάψει τα χρήματα του και θα περάσει όμορφα . Το αν είναι στις τρεις καλύτερες δε μου άφησε περιθώριο κα το διαπίστωσω δυστυχώς . Ίσως και να είναι .
Μαλβινα σε ευχαριστώ για εκείνη τη νύχτα και ας με αδίκησες μετά . Εγώ θέλω να είσαι καλά και να σε σέβονται γιατί το αξίζεις . Η τιμή είναι ενδεικτική γιατί πραγματικά δε θυμάμαι τι είχα δώσει τότε

πολυ διαπλοκη να ουμε με αυτο το κοριτσι,
συναντηθηκε μαζι σου ολα πηγαν καλα
κ μετα επειδη καποιος της μιλησε ασχημα για σενα επελεξε να πει οχι στα ωραια σου λεφτακια..???
να χα κ γω η φτωχαντζα τετοιες πολυτελειες...
εντωμεταξυ τωρα καταλαβα οτι ειναι ρωσιδα
επειδη στο νημα της απανταει σε απταιστα ελληνικα νομιζα οτι ειναι ελληνιδα.
ειναι οντως μορφωμενο το κοριτσι,μπραβο!

@tomcruise καταρχην απο πειρα θα σου πω κατι: καμια κοπελα του χωρου οσα λεφτα και να της δωσεις δε θα σου λεει σε ολα ναι. εκτος και αν ειναι απλα πουτανα, και η μαλβινα σιγουρα δε ειναι, εχει μια αξιοπρεπεια και ασκει λειτουργημα.
οσο για τη συνεχεια δεν ειναι οτι εκανα κακο σε καποια γιατι ποτε δοξα το Θεο δε με εχει μπλοκαρει καμια απο θεμα συμπεριφορας , απλα καποια ζηλεψε κατι που σχολιασα σε καποια αλλη και επηρεασε αρνητικα δυο κοπελες εκ των οποιων η μια ειναι η συγκεκριμενη. εγω εχω τη συνειδηση μου ησυχη οτι στο ενα και μοναδικο ραντεβου μας της φερθηκα με σεβασμο.
ολα τα αλλα ειναι μικροτητες. εκανα τη προσπαθεια μου μια φορα να τη συναντησω, εφοσον συναντησα τοιχο σταματησα να επιμενω γιατι θα γινομουν εμμονικος και γραφικος.
απο την αλλη οπως ειδατε ομως στη κριτικη ημουν αντικειμενικος δεν αποτρεπω κανεναν να παει ισα ισα λεω οτι ηταν πολυ καλή . αλλο αν με αδικησε στην επανοδο της. πιστευω στο μελλον ισως μαλακωσει

Επειδή βλέπω ότι άνοιξε νήμα και για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα,δεν διαβασα τα πάντά που γράφτηκαν, δεν την πάλεψα, έγινε ο κακός χαμός.
Σκεφτηκα να καταθέσω την δική μου εμπειρία απο ραντεβού μας.
H επικοινωνία έγινε με viber και εφόσον βρέθηκε μέρα και ώρα που βόλευε κ τους δύο θα συναντούσα το κορίτσι. Το ραντεβού ακυρώθηκε το πρωί της μέρας που είχε κανονιστεί καθώς ένιωθε μια μικρή αδιαθεσία. Οκ μου ζήτησε συγνώμη κ συνέχισε ο καθένας την μερα του. Αυτο που μου έκανε πολύ θετική εντυπωση ,είναι ότι ενώ είναι φούλ ίσως και 2μερες μπροστά κλεισμένη άρα δν εχει ανάγκη απο κοσμο, επειδή ακυρωθηκε απο μεριά της, προσπαθούσε να μου βρει ώρα κ μέρα για να γινει το ραντεβού. Δεν μου χει ξανα τυχει.
Όταν τελικά βρεθήκαμε συνάντησα αυτο που είχα διαπιστώσει κ απο τα μηνύματα έναν άνθρωπο ευγενικό χαρούμενο και φιλικότατο.
Απο εξωτερικής άποψης εφοσον δν εχει φωτογραφιες με προσωπο κλπ οπως τα γραφεια θα πω ότι για εμένα προσωπικά ειναι ένας κορίτσαρος.
Επι του πεδίου τώρα, όλα νομιζω ειναι οπως εχω πει θεμα χημείας. Είναι επαγγελματίας το κορίτσι κ θα προσπαθησει να σε κάνει να χαλαρώσεις κ να περάσεις όμορφα.
Όμως πάλι υποκειμενικά μιλώντας , επειδη μιλησαμε κ μου άρεσε προσωπικότητά της συν η εμφάνιση,για μένα το σέξ ήταν μπαρούτι άρα ειναι επικινδυνα ερωτευσιμη η κοπελα.
Ήταν λες κ συνάντησα την fuck buddy μου ενα πράγμα. Δεν κατάφερα να την ξανα συναντησω λόγω φουλ booking. Αλλα αν το διαβαζει κ η ιδία να πω ότι ο σκοπος μου είναι για πολύωρο κ δεν θα πω κατι άλλο.
Είναι ενα πάρα πολυ ομορφο κοριτσι, με λεγειν χωρίς να τρώει χρόνο , εντονη σεξουαλικότητα που θεωρώ δύσκολα κάποιος δεν θα περάσει καλα.

...το λοιπον μαγκες, η συναντηση με την Μαλβινα εγινε πριν κατι μηνες (ηταν ακομη Μαρια ή Ελενη) και εκανε τα πρωτα της βηματα στα φορουμ!
Συνεννοηση ευκολη και γρηγορη, εστειλε και δυο-τρεις φωτογραφιες και εκλεισε το ραντεβου με μνμ στο viber. Στην ωρα της χτυπαει η πορτα, ανοιγω και μενω αναυδος (μιλουσα κ στο τηλεφωνο εκεινη την ωρα)! Μια εικονα εντυπωσιακης γυναικας, glamour και κλασατη που εβγαζε μια αρχοντια και μια πολυτελεια! Ευχαριστη στην παρεα και στην κουβεντα, εξαιρετικα εξυπνη, πολυπραγμων και η συζητηση παει μονη της! Η κοπελα ειναι μεν Ρωσικης καταγωγης αλλα μεγαλωμενη στην Ελλαδα και αυτο φαινεται στον λογο της, ο οποιος ειναι εξαιρετικος!
Απο εμφανιση τωρα, ομορφο προσωπο, ξανθο κοντο μαλλι, πρασινα ματια, ετων 22-23 (αλλα ο τροπος της και το ντυσιμο την δειχνουν για μεγαλυτερη), υψος γυρω στο 1,70, σωμα καλοσχηματισμενο χωρις καθολου περιττα, στηθος στητο (Β ή C) και ενας κωλος κολαση!
Στα του αγωνα τωρα, η γυναικα ξερει να σε καυλωνει, να σε φτιαχνει! Δεκτικη σε ολα (εκτος απο anal που δεν το εχει στις υπηρεσιες της), προσαρμοζεται στην περιπτωση και στα γουστα σου, αλλα ειναι και πολυ καλη στο να παιρνει πρωτοβουλιες! Ο στοχος φαινεται απο την αρχη, κοιταει να σε ευχαριστησει, να σε εχει αρχοντα! Πιπα αψογη, υγρη με σωστο ρυθμο και τεχνικη, ανταπεδωσα με ενα γλειφομουνι το οποιο γουσταρε και μου το εδειξε, εχοντας γινει μουσκεμα παντου! Συνεχισαμε με cow σταση και μετα σε ιεραποστολικο και ο λογος ειναι οτι ηθελα να βλεπω συνεχως το ομορφο μουτρακι της να βγαζει καβλα! Τελειωσα στο στομα της, οπου με στραγγισε και καταπιε δειχνοντας μου οτι γουσταρε!
Απο καθαριοτητα δεν το συζηταμε καν, πεντακαθαρη, ξυρισμενη σχολαστικα παντου και μυριζε ομορφα!
Απο κοστος νομιζω ειναι ο ορισμος του vfm , 120 euro για φουλ προγραμμα (φιλια, 2 εκτονωσεις, cim/cif/shallow/deepthroat οτι γουσταρει ο καθενας, ελευθερο στοματικο).
Μαγκες, ασχετου του γουστου του καθενος, εδω προκειται για μια περιπτωση που αξιζει το κοπο να την δοκιμασετε!
ΥΓ.ενω εβαλα 10αρια σε ολα, εβαλα 9 στο σωμα οχι διατι δεν ειναι τελειο αλλα γιατι γενικως προτιμω τις γυναικες με μικρο στηθος κ δν εχει να κανει με την Μαλβινα.