Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

Κριτικές Χρηστών

hijodedios AvatarhijodediosΜηνύματα: 6066 Κριτικές: 62

Ιστορίες: 0

Φιλότιμη Αξιολόγηση: 7.33 — 13/05/2024 - 12:41
    Φιλότιμη Αξιολόγηση: 7.33 — 13/05/2024 - 12:41

Η Εμμα ειναι ενα κοριτσι που μας ερχεται απο την Ιταλια, Ουκρανη στην καταγωγη,  στα 22 της, με διαφορες απο τις φωτο που την απεικονιζουν σε μικροτερη ηλικια. Βγαλτε την λαμψη, προσθεστε μια επεμβαση στα χειλη και καποια κιλα ακομα. Προφανως γυμναζεται και το σωμα ειναι πολυ σφικτο, το υψος ειναι το αναγραφομενο και το στηθος ειναι άσος. Οι ρωγες ανταποκρισιμες και το δερμα λειο.

Η εισοδος της ξεψαρωμενη και ανετη, μου ειπε οτι ειχε κανει μπανιο απο πριν, πηγε ομως να φρεσκαριστει. Επεστρεψε με τα ρουχα της και ανεβηκε στο κρεββατι, με εσπρωξε πισω να ξαπλωσω και επεσε πανω μου με χαδια και βαθεια γλωσσοφιλα. Γυρισε ωστε να ειμαι απο πανω με προκαλεσε να την γδυσω και να την γλειψω. Αρχισε μικρες κραυγες που εγιναν εντονες μεχρι να τελειωσει. Στη συνεχεια αρχισε πιπα, και περασε απο τα διδυμα. Η πιπα θα πω απλα καλη, οχι βαθια και χωρις χερι. Μετα απο κανενα δεκαλεπτο εβαλε προφυλακτικο, τζελ και ανεβηκε για cow. Στενη αρκετα η αισθηση ηταν πολυ καλη στην αρχη. Αλλαξαμε στα 4, ιεραποστολικο και εκει ηρθε το τελος στο προφυλακτικο. 

Το κοριτσι το εκοψα για περισσοτερο gfe αν και στα 4 εδειξε να εχει αντοχες. Αυτο που μου εκανε καπως εντυπωση ειναι η διαφορα με τις φωτο. Σαν να ερχεται η μεγαλη της αδερφη ενα πραγμα. Απο την αλλη το κοριτσι ειναι ενα φιλοτιμο πιπινι που θα προσπαθει να σου δωσει μια καλη εμπειρια φιλεναδας. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Ηλικία πελάτη 40-49
    Επανάληψη Ραντεβού Δεν θα ξαναπήγαινα
    Εκσπερμάτωση Στο προφυλακτικό
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Φυσικό
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο