Tzeni Tr (Ανεξάρτητοι Άντρες/Gay/Trans)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Πόλη: Αθήνα
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 126
Κριτικές Χρηστών
'Ηθελα να σκίσω κωλαράκι όπου όπως έχω πει λόγω μεγέθους σπάνια εώς ποτέ με δέχονται γυναίκες, Όσοι λένε ότι το να έχεις μεγάλη πούτσα είναι ευλογία να έρθουν να μου το πουν από κοντά
Ο /ΗΤζενης λοιπόν σίγουρα είναι στα πρώτα ήντα γ'ερικη πουστάρα που λένε κοινώς, σεξεργάτης πολλά χρόνια και ήταν η πρώτη φορά που τον πήρα.
Από καθαρά και μόνο περιέργεια ήθελα να δω και πόσο μεγάλο τον έχει, εντάξει αν αυτός είναι πουρί που λένε όλοι θα έκανα θραυση με τον δικό μου στα κροσάκια και στους gay. Πάω με τραβέλια μόνο σαν ενεργητικός και μόνο για να έχω την ψευαισθηση ότι γαμάω γυναίκα. Έχω βαρεθεί οι γκόμενες να μου βάζουν δακτυλίδι και να μου λένε μέχρι εκεί τον βάζεις.
Πολλές κοπέλες τρίτου τύπου έχουν αρνηθεί να τον φάνε από εμένα στην αρχή . Η Τζένη δεν ήταν από αυτές, έκανε την πίπα της αφού ευγενικά της είπα φιλιά χάδια και λοιπες αγάπες γιοκ, το μενού πίπα κώλο, Πίπα καλή μέχρι την μέση του κορμού και μπήκα λίγο δύσκολα ε'ως συνήθως στην αρχή όπου τον πάτωσα, παρότι και αυτή πόναγε στην αρχή πήρε μετά από λίγο ρυθμο και έχυσα στη καπότα μετλά από 5 λεπτά

Πως επικοινωνούμε με την τζενη;