Ναταλία (Call Girls Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 170 €
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Ύψος: 185 cm
- Βάρος: 70 kg
- Μαλλιά: Καστανά
- Μάτια: Πράσινα
- Στήθος: Β Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 88
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
τη κριτική τη χρωστω μέρες περιμενα να ανοίξει η καρτέλα.
ειχα τη χαρά να είμαι ο πρώτος της πελάτης όσο αφορά το νέο γραφείο. εχει περάσει και από άλλους χώρους.
η συννενόηση με το γραφείο ήταν όπως πάντα άψογη.
το κορίτσι ήρθε στη ώρα του , με ένα μακρύ καλοκαιρινό χρωματιστό φορεματάκι (ποτέ δε είχα καθυστερήσεις από το γραφείο)
όταν τη αντίκρυσα βρέθηκα να τη κοιτάω προς τα πάνω γιατί είναι ψηλή 1,85 και με το τακούνι ανέβαινε και άλλο. όπως μου δήλωσε η μισή είναι Σέρβα ίσως για αυτό το μπόι.
όμορφη κοπέλα στο σύνολο, με ωραίο πρόσωπο, χαμόγελο και σωμα.
ευδιάθετη, επικοινωνιακή στο σόσιαλ σε όλη τη πορεία.
ξεκίνησε τη δουλειά για τη οποία είχε έρθει χωρίς χρονοτριβές αφού πρώτα τη κέρασα ένα κρασάκι.
φιλιά έδινε και με γλώσσα, η πίπα της ήταν καλή πηγαίνοντας ως λαρύγγι αδιαμαρτήρητα και ρουφώντας και τα μπαλάκια. στη δεύτερη πίπα είχε λυθεί και τα έδωσε όλα πραγματικά.
δεκτική στο γλυφομούνι, στο δακτύλιασμα και σε ότι άλλο μπορεί να ήθελα. α δουμε και τα έξτρα που κάνει είναι μια κοπέλα που κάνει τα πάντα στη ουσία.
απο σεξ δοκιμάσαμε διάφορες κλασσικές στάσεις με αγαπημένη στα 4 και το τέλος ήρθε εκ μέρους μου άνετα .
Για εμένα η Ναταλία είναι μιαπολύ δυνατή μετεγγραφή του γραφείου και αξιζει να γίνει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά τους . Αξίζει πραγματικα να την δοκιμάσετε.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)