Σαμάνθα (Studio Deluxe)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Εθνικότητα: Βενεζουελανή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 252
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Μπήκα σε πρωινή βάρδια στο Deluxe και δούλευαν δύο κορίτσια η Σαμάνθα και η Έμμα. Και οι δύο από βενεζουέλα. Δεν εμπνέομαι από τις λατίνες ιδιαίτερα αλλά μου βγήκε κάτι και λέω θα τις πάρω και τις δύο στα καπάκια. Λέω στην τσα ότι θα πάρω και τις δυο ξεχωριστά σε απλο και σκάω τα παράβολα. Στείλε μου πρώτα όποια θες. Να σου και σκάει η μύτη η Σαμάνθα. Ωραίο κορίτσι με σιδεράκια. Στην αρχή λίγο παγωμένη αλλά σιγά σιγά χαλάρωσε. ωραίο κορμί και φάτσα ότι βλέπετε. αρχίζει μια πίπα οκέι θα πώ με κάποια βλέμματα και μετά την βάζω σε νορμαλ στάση για σεξ. εκεί αρχίσαμε σε χαλαρό ρυθμό και σιγά σιγά χαλάρωσε και άρχισε να παίζει το μουνάκι της και άρχισε να βγάζει και αληθινές καυγές. γαμηθήκαμε πολύ ώρα σε αυτή την στάση και έδειχνε να το απολαμβάνει και δεν ήθελα να της το χαλάσω και συνέχιζα και εγώ εκεί. Μέχρι που άρχισα να μην αντέχω και επειδή ήθελα ν δω και την θεα στης κωλάρας της στημένη στα 4 την γύρισα την έστησα και άρχισα να την γαμάω όπου δεν άντεξα πολύ και στράγγιξα μέσα. Σε γενικές γραμμές πέρασα πολύ ωραία και θα πω ότι συστήνετε!

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)