Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Βαθμολογία

Συνολική Βαθμολογία
Πρόσωπο
Σώμα
Υπηρεσίες/Συμμετοχή στο σεξ
Καθαριότητα συνοδού
Social
Value for money

Πληροφορίες

• Τιμή από: 110 €
  • Εθνικότητα: Βραζιλιάνα
  • Ύψος: 169 cm
  • Βάρος: 60 kg
  • Μαλλιά: Μαύρα
  • Μάτια: Μαύρα
  • Στήθος: C Σιλικόνη
  • Link: Προβολή
  • Κριτικές: 2
  • Προβολές: 982

Κριτικές Χρηστών

BigKanye AvatarBigKanyeΜηνύματα: 3 Κριτικές: 1

Ιστορίες: 0

Top model Αξιολόγηση: 10.00 — 08/07/2026 - 23:56
    Top model Αξιολόγηση: 10.00 — 08/07/2026 - 23:56

Νταξει μαγκες δεν θα μακρυλογισω.. ελπιζω. Μιλησα με το γραφειο τελευταια στιγμη αφου εφαγα ακυρο απο μια αλλη κοπελα. Μου ειπαν ειναι διαθεσιμη και σε 30-40 λεπτα σπιτι μου. Αρχικα φιλι μολις μπαινει, τα λεφτα τα ειχα πανω στο τραπεζι τα πηρα με τροπο( παντα δινω τα λεφτα στην αρχη). Ζηταει να μπει για ενα ντουζ που μπορω να πω οτι και απο πριν μυριζε απιστευτα ωραια.. βγαινει με την πετσετα.. την ριχνει και μενω καγκελο. Τρομερο σωμα... πανω κατω δεξια αριστερα. κωλος τρομερος οπως πρεπει να πιανεις και της αρεσει κιολας, βυζια λιγο σκληρα αλλα εμενα δεν με χαλαγε. Στην αρχη μου λεει δεν της αρεσει το αναλ αλλα οσο με πιπωνε μου πηρε το χερι και με εβαλε να την δαχτυλωνω στην πισω πορτα. Πιπα πολυ καλη απο τις καλυτερες που μου εχουν κανει.. εσκορτς και μη. Καναμε missionary, doggy, cowgirl κ 69. Το τελος ηρθε μεσα στο στομα της καθως την εβαλα στα γονατα να παιρνει πιπα και να βλεπω κωλαρακι και ποδαρακια απο ψηλα και να κοιταει στα ματια. Σηκωθηκε διακριτικα και τα εφτυσε, εκανε ξανα ντουζ. Μας ειχαν μεινει 15 λεπτα επεσαν λιγα φιλια μια πιπα και το ληξαμε αφου κυριως παω για μια φορα και καλη. Μιλησαμε αρκετα οσο περιμεναμε τον οδηγο. Η κοπελα λεει ειναι μοντελο στην βραζιλια αλλα εχει δουλεψειι σαν μοντελο και στο λονδινο και παρισι. Ηταν απλα μια ΚΟΥΚΛΑΡΑ 27χρονων μουναρος. ηξερε τι ηθελε και τι εκανε και το πετυχε. Δυστυχως φιλοι μου ισως μεινει μαξ 3 βδομαδες ακομα λεει. Εγω θα προτρεπα, αν σας αρεσουν οι μουναρες Βραζιλιανες που πανε προς gfe ΙΣΩΣ ειναι η καλυτερη επιλογη. Επισης κατι τελευταιο.. γλωσσα στο φιλι ΑΒΕΡΤΑ και στην ωρα του σεξ οτι σταση και αν ειναι φιλαει. Και ριχνει βρωμολογα << do you like my pussy?>> << fuck it harder>> etc etc. 

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 180
    Ημερομηνία συνάντησης 1-3 μέρες
    Ηλικία πελάτη 18-29
    Φωτογραφίες Ακριβείς
    Επανάληψη Ραντεβού Θα ξαναπήγαινα
    Πίπα Χωρίς προφυλακτικό
    Φιλί Ναι με γλώσσα
    Στήθος Καλό σιλικονάτο
    Τατουάζ Αρκετά
    Αξιοπιστία γραφείου Καλή (το ραντεβού ήρθε στην ώρα του)
    Μέρος συνάντησης Στον χώρο μου
    Υπηρεσίες Τελείωμα στο στόμα - 30€
    ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα
    Καθαριότητα συνοδού
    Social
    Value for money
    samen32 Avatarsamen32Μηνύματα: 2 Κριτικές: 19

Ιστορίες: 0

Madame Erika Αξιολόγηση: 9.33 — 01/07/2026 - 07:12
    Madame Erika Αξιολόγηση: 9.33 — 01/07/2026 - 07:12

Μια ακόμα δύσκολη εβδομάδα είχε περάσει και η ανάγκη για χαλάρωση ήταν πολύ έντονη. Έκανα μια ψαχτική σε γραφεία και ανεξάρτητες και τελικά κατέληξα στο VIP Που ξέρω ότι θα εξυπηρετηθώ σωστά και αμέσα. Στην αρχή προσπάθησα να κλείσω άλλη κοπέλα από το γραφείο αλλά δεν ήταν διαθέσιμη και προτάθηκε η Erika μετά από άψογη συνενόηση με την δεσποινίδα στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Σαν μια πρώτη εντύπωση είδα μια γυναίκα με φοβερό κορμί χωρίς κανένα μειονέκτημα. Πολύ άνετη χωρίς να δείξει αμηχανία με όμορφο χαμόγελο. Μια παρουσία που τραβάει το βλέμμα από την πρώτη επαφή μαζί της. 

Η ατμόσφαιρα μεταξύ μας "ζεστάθηκε" γρήγορα και τα πρώτα διερευνητικά φιλιά έγιναν θερμά και παθιάρικα. Αμέσως "δέσαμε" και αυτό της βγήκε σε συμμετοχή και διάθεση. Τρομερό πάθος και σεξ με πολλή ένταση με την ίδια να συμμετέχει ενεργά και να δείχνει ότι απολαμβάνει κάθε στιγμή. Ξεκινήσαμε με ένα τέλειο στοματικό με πέρασμα από μπάλες. Αμέσως ανταπέδωσα το γλείψιμο και η Erika άρχισε να έχει σπασμούς και να βγάζει υγρά από καύλα. Περιορίστικα σε έναν έντονο γύρο με cow ιεραποστολικό και τέλος στα 4 ολοκληρώνοντας στο στήθος της. Η συνάντηση είχε ρυθμό από την αρχή μέχρι το τέλος και γενικά μου άφησε την καλύτερη αίσθηση σε σχέση με άλλες συναντήσεις που είχα τον τελευταίο καιρό.

Συνολικά θεωρώ ότι πρόκειται για μια πολύ καλή επιλογή, ειδικά για όσους αναζητούν συνδυασμό εμφάνισης, επικοινωνίας και ευχάριστης ατμόσφαιρας. Προσωπικά θα την ξανασυναντούσα χωρίς δεύτερη σκέψη. Όσο για το value for money, για τα δικά μου δεδομένα κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα και σίγουρα δεν ένιωσα ότι έφυγα δυσαρεστημένος από το ραντεβού.

Από μένα θετικό πρόσημο και πιθανότατα επαναληπτική συνάντηση στο μέλλον.

Πληροφορίες συνάντησης
    Διάρκεια 1 ώρα
    Κόστος (€) 150
    Ημερομηνία συνάντησης Αυτή τη βδομάδα
    Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Δείτε τα σχόλια (1)
    TOMCRUISE Avatar TOMCRUISE 01-07-2026 18:22:14

φαινεται πανεμορφη , αλλα πολυ πλαστικα τα βυζια ρε γαμωτο ....

Αντιδράσεις ()
    Like
    Love
    Haha
    Wow
    Sad
    Angry
    Σχολιάστε
    Πρόσωπο
    Σώμα