Crystal (Escort Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 120 €
- Εθνικότητα: Βραζιλιάνα
- Ύψος: 168 cm
- Βάρος: 59 kg
- Ηλικία: 24 ετών
- Μαλλιά: Καστανά
- Μάτια: Καφέ (Καστανά)
- Στήθος: C Σιλικόνη
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 324
Κριτικές Χρηστών
Οι φωτογραφίες της καλές, η συνάντηση κανονίστηκε πολύ εύκολα, το γραφείο άψογο. H συνάντηση έγινε τις πρώτες μέρες του τουρ της.
Παρουσιάζεται η κοπέλα, όμορφα ντυμένη, με τακούνια, ελαφρώς μακιγιαρισμένη, αλλά περιποιημένη και μοσχομυριστή. Όμορφο πρόσωπο, μάτια εκφραστικά, μαλλάκια μακριά όπως στις φωτογραφίες. Πολύ ευγενική και χαμογελαστή, επικοινωνιακή και γελάει εύκολα, το γέλιο της είναι γλυκό. Ο χαρακτήρας της είναι ζεστός και νιώθεις μια οικειότητα, ενώ εκπέμπει μια μυστήρια θετική ενέργεια.
Από Βραζιλία, είναι λίγο μεγαλύτερη από όσο αναγράφεται, τα υπόλοιπα στοιχεία φαίνονται σωστά. Τα αγγλικά της δεν είναι τέλεια, αλλά λύσεις υπάρχουν όπου χρειάζεται.
Θα πάρει την πρωτοβουλία να γδυθεί με ρυθμικό τρόπο, υπό τους ήχους απαλής μουσικής, όμορφα τα εσώρουχα της, θα μείνει γυμνή, αποκαλύπτεται ένα όμορφο σωματάκι. Τυπικό για Λατίνα, με ελαφρώς μεγαλύτερη λεκάνη και κάποια ανεπαίσθητα πιασίματα, δεν ενοχλούν καθόλου. Αντίθετα προσθέτουν θηλυκότητα, μιας και είναι γυναίκα και όχι κοριτσάκι. Στηθάκια σιλικόνης, κι ενώ οι ουλές είναι εμφανής, είναι καλή δουλειά, τόσο οπτικά όσο και στο άγγιγμα, σε κάποιους μπορεί να μην αρέσουν καθόλου. Μουνάκι περιποιημένο, κωλαράκι τουρλωτό. Κι εδώ οι φωτογραφίες της σχεδόν ακριβέστατες, αφού αφαιρέσετε τη λάμψη, αλλά και τυχόν ατέλειες που έχει διάσπαρτες στο κορμί τη, που κι αυτές δεν ενοχλούν καθόλου.
Τα φιλιά της πολύ όμορφα με άφθονη γλώσσα, της αρέσει να τη φιλάς και να τη γλείφεις παντού, ανατριχιάζει. Το στοματικό της καλό, προσπαθεί πολύ, τα καταφέρνει, έχει ρυθμό. Στην ανάλογη περιποίηση αφήνεται εντελώς, επιτρέπει δαχτυλάκια με τρυφερό τρόπο, σε καθοδηγεί με έξυπνο τρόπο, παίρνει εκφράσεις ηδονής. Αν είστε υπομονετικοί και το θέλει, θα σας εκπλήξει ευχάριστα.
Στο σεξ δείχνει να είναι μια κοπέλα που θέλει ήρεμα πράγματα. Θέλει να έχει τον έλεγχο, σταδιακά οι στροφές θα ανεβούν, και πια στα κόκκινα. Επιτρέπει βαθιές διεισδύσεις, σε όλες τις στάσεις και τα στησίματα είναι υπέροχη, στάσεις όποια θέλεις και όπου θέλεις. Οι κραυγούλες της σέξι, το προσωπάκι της παίρνει εκφράσεις ηδονής, θα ιδρώσεις και θα ιδρώσει.
Ευχάριστη στην παρέα, επικοινωνιακό σπίρτο, είναι η κοπέλα που θα ήθελες να κουβεντιάσετε, να γελάσετε.
Ο αποχαιρετισμός της εγκάρδιος και υποδειγματικός.
Η Crystal είναι μια κοπέλα που γνωρίζει τη δουλειά της, ξέρει να διαβάζει άψογα τον πελάτη, και όπως της φερθείς, έτσι θα σου φερθεί. Προτείνεται για gfe ρυθμούς με αντοχές και ένταση, δεν προτείνεται σε όσους ψάχνουν pse ρυθμούς από την αρχή. Είμαι βέβαιος όμως πώς θα προσφέρει τον καλύτερο της εαυτό με όλους τους πελάτες της. Η ενέργεια που μεταδίδει είναι μυστήρια, μα και ευχάριστη.
Προταση της τηλεφωνητριας, πανω στην προσπαθεια να με ξεμπλεξει απο τις πολλες σκεψεις και επιλογες. Μου αρεσανε οι φωτογραφιες, ειδικα το σωμα της μου εκανε κλικ.
Στην συναντηση μας πηγα 10 λεπτα νωριτερα και περιμενα λιγα λεπτα.
Η πρωτη εντυπωση ηταν τελεια. Το σωμα της ειναι ολοιδιο με τις φωτογραφιες ενω το προσωπο διαφερει μονο στην περιοχη των ματιων αλλα δεν ειναι κατωτερο.
Το φερσιμο και ο αρχικος διαλογος με κανανε να καταλαβω οτι θα περασουμε ομορφα, ειναι γαληνια και σεξι.
Το δωματιο ηταν πεντακαθαρο και μυριζε το γλυκο αρωμα που φοραει. Περασα να κανω τα τυπικα στο μπανιο και επεστρεψα ενθουσιασμενος στο κρεβατι.
Απαλη και περιποιημενη παντου... Φιληθηκαμε στο στομα και μετα ουτε ηθελα ουτε και μπορουσα να σταμτησω. Την εγλειψα παντου λες και ειχε μελι πανω της. Ξεκινησε να αναστεναζει και ανταπεδωσε με φιλια σε ολο το σωμα. Ξεκινησε με δικη της πρωτοβουλια στοματικο. Γλυφει πολυ καλα τα αρχιδια και με το καυλι ειναι απαλη και προσεκτικη να μην ακουμπησει δοντια.
Της εκανα και εγω γλειφομουνι. Της τρεμανε τα ποδια σε καποια φαση, ομορφο και ξυρισμενο το μουνι της, θα μπορουσα να το γλειφω για ωρες.
Καναμε ενα γαμησι με ποικιλια στασεων. Πολυ ενδιαφερουσα στο σεξ... Εχει πολυ εμπειρια και ξερει να σε διαβαζει. Παντα ενα βημα μπροστα και χωρις να χανει χρονο εκανε αυτο ακριβως που πρεπει για την ευχαριστηθω στο μεγιστο. Το πισωκολλητο εχει θεα την κωλαρα της και ειναι πραγματικα πολυ ωραια. Κανει επισης καλο καβαλημα και η συμμετοχη της στο ιεραποστολικο ηταν καυλα.
Στο κομματι του σοσιαλ ειναι λιγο πολυ πισω με τα αγγλικα αλλα εχει καλες ικανοτητες στην κατανοηση.
Περασα καλα και με 160 νομιζω ειναι πολυ καλη προταση.





.png)


.jpg)


![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)








.jpeg)













