Emilia (Escort Athens)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 150 €
- Εθνικότητα: Ελληνίδα
- Ύψος: 165 cm
- Βάρος: 56 kg
- Ηλικία: 21 ετών
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Μαύρα
- Στήθος: Β Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 2
- Προβολές: 652
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Μου είπε ότι έχει πολύ δουλειά αλλά εγώ προσωπικά δεν την είδα κουρασμένη, ίσα ίσα είχε όρεξη και στο πρόσωπο της ένα χαμόγελο ευχαρίστησης. Ίσως περισσότερο ήταν μια προσπάθεια να με κάνει να την συμπαθήσω αλλά για καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, αυτό το γκομενάκι είναι πολύ καύλα για να μην το συμπαθήσεις. Από τις φωτογραφίες προσθέστε και ένα συμπαθέστατο πρόσωπο με χειλάρες που δίνει για φιλιά χωρίς δισταγμό. Το στήθος της είναι δυάρι αλλά στητό και ο κώλος πεταχτός για τα ελληνικά στάνταρ αλλά και στητός σαν να παρακαλαει να βάλεις κάτι εκεί ανάμεσα.
Γλωσσόφιλο στα πρώτα λεπτά αν και ήταν λίγο δύσκολο να κόψεις τον διάλογο γιατί το έχει και δεν ξέρεις με τι να την πρώτο ευχαριστηθείς. Ζεστό το φιλί της, τράβηξε λίγο παραπάνω, σαν να με ήξερε από κάπου και να με θυμήθηκε. Απόλαυσα την στιγμή αλλά και την αγκαλιά που ακολούθησε, έσφιξε το στήθος της πάνω μου και με τα χέρια της με χάιδεψε στην πλάτη.
Παρολαυτα ήταν καυλωμένη και η πούτσα στο μυαλό της συνεχώς. Έπεσε στα γόνατα και τον πήρε στο στόμα μισοσηκωμένο. Δεν σταμάτησε να γλύφει το κεφάλι και την γύρο περιοχή μέχρι που σηκώθηκε και κατάλαβε ότι αν συνέχιζε θα άδειαζα το σπέρμα μου στο στόμα της. Ήταν η σειρά μου και την έβαλα να καθίσει άνετα με τα πόδια ανοιχτά. Έγλειψα το μουνί της που έμοιαζε με μεγάλο κόκκινο τριαντάφυλλο. Η περιοχή ήταν καθαρή και μύριζε καύλα. Δάγκωνε τα χείλη της ενώ τα μάτια της ήταν κλειστά. Ευχαριστιόμουν την γεύση της και την καύλα στο πρόσωπο της.
Γεμάτος καύλα, έβαλα την καπότα και όρμησα με μανία μέσα της. Ζεστό και φιλόξενο το μουνί της, η πούτσα μου γλιστρούσε άνετα και έδινα πόνο κοιτάζοντας την στα μάτια. Στήθηκε σαν καλό κορίτσι στα τέσσερα και ο κώλος ήταν ποίημα, επικός από ομορφιά. Έδωσα πόνο ανέμελα αφού της αρέσει να την διεκδικούν και να την γαμάνε με πάθος. Τα βογγητά και οι αναστεναγμοί, τα υγρά της και τα τρέμουλα κάθε λίγο, δεν θα μπορούσαν να ήταν κάτι λιγότερο από εκδήλωση γνήσιας καύλας και οργασμού.
Ούτε λόγος να δυσανασχετήσει κάπου, αναμμένη και διαρκώς όλο και πιο καυλωμένη ζητούσε να μην σταματήσω να την γαμάω. Ακόμα και στον δεύτερο γύρο που θα περίμενα να είναι λίγο πιο χαμηλή η απόδοση της, ήταν πολύ ενεργή και καθόλου διαφορετική από ότι στον πρώτο γύρο.
Συμπεραίνω ότι είναι από κάθε πλευρά εξαιρετική για το επάγγελμα που έχει επιλέξει.
Σας εύχομαι να περάσετε και εσείς καλά μαζί της. Σεβασμό και ευγένεια στην κοπέλα γιατί είναι από τις λίγες που κάνουν τόσο καλά την δουλειά της.
Οι φωτογραφίες της μου φαινόταν αρκετά επεξεργασμένες αλλά εξαιτίας φίλου που την είχε πάρει παλιότερα την είχα απωθημένο κατά κάποιο τρόπο. Τεσπα, δεν είναι διαφορετική από κοντά και ήταν ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση αλλά και το πονηρό - ναζιάρικο ύφος της που μέσα μου με έκανε να γελάσω λίγο, λόγο του βάρους που ένιωσα να φεύγει από πάνω μου.
Η παρέα της ήταν πολύ ευχάριστη, Ελληνίδα δηλώνει και φυσικά μιλάει πολύ καλά την γλώσσα μας. Πάνω στον διάλογο έβγαλε λίγη χαζομάρα, σαν να μην μπορεί να ξεφύγει από την σκέψη να γαμηθεί. Εγώ είχα καυλώσει με την εμφάνιση της, έχει όμορφο καμπυλωτό κορμί με πολύ καλό κωλαράκι και επίσης πολύ συμπαθητικά βυζιά. Το πρόσωπο με όμορφες χειλάρες και βαμμένη σωστά, όπως πρέπει για να βγει ραντεβού. Αν την έβλεπα στον δρόμο σίγουρα θα έπιανα το πουτανοβάιμπ της, είναι αυτές οι γκόμενες σαν σεξοπομποί...
Στα υπόλοιπα πάλι τα πήγαμε πολύ καλά. Έχει ωραίο στιλ στα φιλιά, με γλώσσα εννοείτε αλλά και απαλά με σάλιο όσο πρέπει και η ανάσα της ήταν δροσερή. Μου είχε δείξει από την αρχή ότι γουστάρει και συνέχισε ακόμα περισσότερο. Το τσιμπούκι της της ήταν με αγάπη και χωρίς δόντια. Γλείψιμο στο κεφάλι ακάποτα και στα παπάρια. Επανάληψη μετά τον πρώτο γύρο.
Με πολύ κέφι δέχτηκε να της γλείψω το μουνί το οποίο ήταν περιποιημένο στην πένα και είχε ένα άρωμα στην περιοχή που με μέθυσε.
Στο σεξ σηκώνει άνετα υψηλούς ρυθμούς και θέλει τα χαστούκια της στον κώλο. Καυλωμένη ήταν από την αρχή αλλά στα τέσσερα τα βογγητά της δείξανε ότι είχε πολλά περισσότερα να δείξει. Την πήδηξα σε πολλές στάσεις, με κορυφαίο το καβάλημα της. Είχαμε άριστη συνεννόηση και μου έδωσε την εντύπωση ότι συνολικά με γούσταρε και σαν άνθρωπο και σαν άντρα.
Θα της έδινα συγχαρητήρια για όσα προσφέρει σαν εμπειρία με εσκορτ συνολικά.
Όσο κυκλοφορεί στα μέρη μας θα την έχω σε προτεραιότητα.
ευγε μια ωραια κριτικη για ενα εσκορτ οπως πρεπει να ειναι!





.png)


.jpg)


![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)










.jpeg)











κάνει incall?