Xenia-2 (Your Angels)
Βαθμολογία
Πληροφορίες
- Τιμή από: 120 €
- Εθνικότητα: Ουκρανή
- Ύψος: 167 cm
- Βάρος: 59 kg
- Μαλλιά: Μαύρα
- Μάτια: Πράσινα
- Στήθος: C Φυσικό
- Link: Προβολή
- Κριτικές: 1
- Προβολές: 6
Κριτικές σε άλλα γραφεία
Κριτικές Χρηστών
Χαλαρό ερωτικό ραντεβουδάκι με τη σλάβα Milf Ξένια. Πλέον κορίτσι του Your Angels το είδα να φιγουράρει στις σελίδες του site τους και ήθελα να το δώ.
Όπως πάντα συνάντηση στον χώρο μου, το κορίτσι ήρθε στην ώρα του καθαρό και μοσχομυριστό. Πολύ ευχάριστη στην αρχή με ένα ωραίο χαμόγελο. Όμορφο ντύσιμο και γοβίτσα με ένα ωραίο φόρεμα που αναδείκνυε το μπούστο, με ωραίο βλέμμα και βυζί πληθωρικό, μεγάλο αλλα επιεικώς χαλαρό...κώλος normal.
Έκανα εικόνα τα μάτια της να με κοιτάζουν ενώ μου έπερνε πίπα οπου και έγινε. Γλύψιμο στο γλύψιμο φιλάκι στο φιλάκι με καβαλάει και γαμιόμαστε με τους βύζους πρώτη θέα, όπου και έμεινα εκεί μέχρι τέλους.
Μετα το φρεσκάρισμα, τα είπαμε ωραία με κομπλέ social. Με ρώτησε αν μπορεί να κάνει το iqos της, κανένα πρόβλημα...
Δεύτερος γύρος είμασταν λίγο πιο intimate και αρχίζει να τρίβεται πάνω μου...το βλέμα της έλεγε γάμησε με και έτσι και έγινε. Την άρπαξα την έβαλα κάτω και τη γάμισα επί τόπου με ιεραποστολικό και μετα στά 4. Το κορίτσι άντεξε τα πάντα χωρίς παράπονο και δεύτερη κουβέντα.
Ωραίο πρόγραμμα χωρίς κανένα παράπονο. Εάν κάποιος μπορεί να αφήσει στην άκρη το χαλαρό μεν, μεγάλο δε βυζί, για εμένα θα ήταν μία καλή περίπτωση...

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

.jpeg)