25-07-2025, 01:06 AM
(24-07-2025, 01:07 AM)Patrick85 Έγραψε: Λοιπόν η Cleo ήταν που δεν θυμώνουν..
Εξερετικη νέα στο χώρο τουλάχιστον έτσι κατάλαβα εγώ δεκτική με τις οδηγίες..
Όσο αφορά το γραφείο πιστεύω ότι κάνει καλή προσπάθεια με εχεμύθεια και σεβασμό δεν είχα κανένα θέμα..
Νάντια... Διάβασα από κάποιον για ξεπετα.. Δεν ξέρω γιατί αλλά για να το λέει δεν τον αμφισβητώ κάτι έχει συμβεί.. οκ προέρχεται από το fast service όμως εγώ την γνωρίζω πριν από τα στούντιο και ακόμα την τιμώ γιατί έχω περάσει πολύ καλά μαζί της χωρίς μακρολογιες και φυσικά θα την ξανά πάρω..
Luna... Επίσης την ήξερα από άλλο γραφείο που δούλευε παλιά μάλλον greamgirls λέω μάλλον η οποία δεν αλλάξει τον συμπεριφορά της απέναντι στους πελάτες είναι δοτική χαμογελαστή και κοιτάζει να σου μείνει αξέχαστη αυτός είναι ο λόγος που έχω επαναλάβει ραντεβού μαζί της..
Πάμε για κάποιες που έχω τσεκαρει με πρώτη την scarlet αν και πολύ μαιτζεβελο επίσης και κάποια αρνητικα σχόλια μου βγάζει κάτι θα την πάρω και μάλλον θα επανέλθω.. (λέω μάλλον γιατί βλέπω και εδώ κάποιους να κάνουν κατάχρηση του πληκτρολογίου) Δεν θα ήθελα ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΩ.. ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες.

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

![300x90[1]](/forum/images/Banners/300x90[1].gif)

![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)