Φήμη: 283
Το εχω γράψει και αλλού .. το σαιτ ειναι μάλλον του μαγου .. δεν ειναι κάκο βεβαια αυτο απλα για ενημέρωση.
Φήμη: 32899
(30-11-2025, 02:07 PM)EasyRider Έγραψε: Το εχω γράψει και αλλού .. το σαιτ ειναι μάλλον του μαγου .. δεν ειναι κάκο βεβαια αυτο απλα για ενημέρωση.
μπα ειναι αποσχισμενοι ασφαλη πληροφορια αυτη απο κοπελα που πηγε μοο 3 μερες εκει και ηταν πρωην ματζικ
εφυγαν καποιοι απο την μιλαν και εκανα την ιντερ

προφανως θα εχουν και τον ιδιο που κανει τα σαιτ για αυτο μοιαζουν
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Αφου ξερεις απο μεσα αλλαζει .. παντως ολο το στησιμο του σαιτ οι τιμες η φωτογραφιση δειχνει το μαγο ..
σε καθε περιτωση σημασια εχει να ειναι σωστο το γραφειο οποιος και να το χει και να αξιζουν οι κοπελες
(30-11-2025, 06:53 PM)EasyRider Έγραψε: Αφου ξερεις απο μεσα αλλαζει .. παντως ολο το στησιμο του σαιτ οι τιμες η φωτογραφιση δειχνει το μαγο ..
σε καθε περιτωση σημασια εχει να ειναι σωστο το γραφειο οποιος και να το χει και να αξιζουν οι κοπελες
βασικα οσοι φεθγουν απο ενα γραφειο για να κανουν δικο τους εχουν κοινους συνεργατες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Ε ναι .. τωρα βλεπω διπλα η Άννα πηρε κακη κριτικη και το γραφειο για επεξεργασμενες φωτο ..
(30-11-2025, 08:18 PM)EasyRider Έγραψε: Ε ναι .. τωρα βλεπω διπλα η Άννα πηρε κακη κριτικη και το γραφειο για επεξεργασμενες φωτο ..
κακες κριτικες ολες μπορουν να εχουν
απο οτι μου ρουφιανεωαν και η εταρη Μιλφ η Σοφια ισως παει εκει μαζι με την Δαναη
αν το προσεξεις ο μαγος το καλοκαιρι ειχε βαρεσει διαλυση ειχε 1-3 κοπελες μαξ στο προγραμμα
Ναι αλλα πρωτη κριτικη κακη, κατι λεει .. ο μαγος παντως εχει φορτωσει τωρα .. βλεπω δυνατο ροστερ καθημερινο με πολλα πιπινια ελληνιδες που γουσταρω πολυ
Φήμη: 14824
θα ανεβάσουν άραγες κανα διαγωνισμό?