Φήμη: 63500
Θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή στο γραφείο εύχομαι να προστεθούν σύντομα νέες παρουσίες αξιόλογες ήδη ξέρω μια κοπέλα τη λειλα που είχαμε πάντα μια άριστη σχέση σεβασμού αμοιβαίου αλλά έχω προσέξει και τις υπόλοιπες και σίγουρα θα δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία και κάτι νέο εκτός της καλής μου φίλης . Ευχομαι να έχετε αξιόλογες κοπέλες μόνο και ας είναι λιγότερες αριθμητικά σημασία να δίνετε στη ποιότητα και στο σεβασμό στο πελατη .
Φήμη: 32899
(11-11-2025, 08:23 PM)Pe27 Έγραψε: Θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή στο γραφείο εύχομαι να προστεθούν σύντομα νέες παρουσίες αξιόλογες ήδη ξέρω μια κοπέλα τη λειλα που είχαμε πάντα μια άριστη σχέση σεβασμού αμοιβαίου αλλά έχω προσέξει και τις υπόλοιπες και σίγουρα θα δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία και κάτι νέο εκτός της καλής μου φίλης . Ευχομαι να έχετε αξιόλογες κοπέλες μόνο και ας είναι λιγότερες αριθμητικά σημασία να δίνετε στη ποιότητα και στο σεβασμό στο πελατη .
στο θα εισαι ακομα; νομιζα θα ειχες παρει ηδη
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.