Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!
(03-07-2024, 09:57 AM)giorgos2226 Έγραψε: πειτε κανα ονομα βρε παιδια. ειδα δημοσιευμα για δυο επωνυμες η μια στα 25000 και η αλλη στα 10000 για μια βραδια σε κοτερο στην Μύκονο
Αν υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν τέτοια πόσα; Δεν μου έρχεται και καμία Ελληνίδα στο μυαλό που θα με έκανε να έδινα 25.000 ακόμα και αν μου περισσεύουν
25χιλ για ενα βραδυ?????
μα γιατι να τα δωσεις ρε αδελφε,ποσο καλα θα περασεις δηλαδη κ σιγα ποια θα γαμησεις δηλαδη τη ραταικοφσκι να πουμε που θελει κ 25?
(03-07-2024, 01:19 PM)TOMCRUISE Έγραψε: 25χιλ για ενα βραδυ?????
μα γιατι να τα δωσεις ρε αδελφε,ποσο καλα θα περασεις δηλαδη κ σιγα ποια θα γαμησεις δηλαδη τη ραταικοφσκι να πουμε που θελει κ 25?
Όσι πιθανό είναι που πήρα εγώ κατοατάρικο τιπ οταν δούλευα (μια φορά σε 5 καλοκαίρια) άλλο τοσο είναι να βρεθέί κάποιος υπερ πλούσιος να στάξει 25.000 γοα να πηδηξει ένα βλήμα που δεν αξιζει σε εμφανιση και υπηρεσίες πανω απο 200 ευρώ. Μήπως εννοούν το βδομαδιάτικο 24ωρο σεξ και συντροφιά (κι αυτό αδικαιολόγητο είναι) κλασσικές μαλακίες που λένε κάποιες όταν γυρίζουν από διακοπές κι εχουν γαμηθεί με κατοσταρικα.