(21-12-2025, 03:46 AM)katafygios Έγραψε: Υπαρχουν και πιο φτηνες λυσεις ....αν πχ παιρνεισ καποια συχνα και ειναι ανεξαρτητη θα σου κανει αλλη τιμη...απο γραφεια μην περιμενεις να σου κανουν σοβαρη εκπτωση
έχουν παρασυρθεί και κάποιες ανξάρτητες. πχ πέρυσι η Ιωάννα 34 ανέβασε τη τιμή σε όλους και ήμουν και εγώ και άλλοι που ξέρω κάθε μήνα πελάτες της. παίζει ρόλο και η ζήτηση όμως . όταν μου είχε δείξει λίστα ολόκληρη με πελάτες σε αναμονη όσο συχνός και να ήμουν δε εχει λόγο να χάσει από εμενα κρατώντας τη τιμή στα ίδια επίπεδα η χαμηλόνοντας την.
σε αντιθεση γραφειο χωρις να εχω ζητησει τίποτα και χωρις να μου εχουν πει τπτ κοπέλα στο τέλος τρίωρου ραντεβού μου είπε έχω εντολή από τον υπεύθυνο να πάρω 50 ευρώ λιγότερα για να σας ευχαριστήσει επειδή είστε εβδομαδιαίος πελάτης.
και για να προλάβω κακεντρεχή που θα πει ότι τα είχα πάρει με αντάλλαγμα να γραψω κριτική στο συγκεκριμενο γραφειο δε μου ζητηθηκε ποτε να το κάνω και δε ειχα γραψει κιολας για τη κοπελα
και δε ανέφερα τη Ιωαννα 34 που μου ειναι συμπαθεστατη σαν κακο παραδειγμα θελω να εξηγησω οτι όλα παίζονται και στις ανεξαρτητες και στα γραφεια όχι μονο απο τη σχεση που εχεις με τη εκαστοτε κοπελα αλλα και απο τη ζητηση της. Γιατι κακα τα ψεματα δε ερχονται σα γκομενες μας ερχονται για ενα σκοπο..
το θεμα ειναι οτι τουλαχιστο οι μισες που ανεβασαν τιμη δε το αξιζουν. θα πρεπε να παιρνουν το πολυ 120