Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 29 δημοσιεύσεις!
(20-12-2019, 12:07 PM)ovelix Έγραψε: Γιατί δεν μας λες εσύ λεπτομέρειες??? Ντρέπεσαι???
Ή μήπως είσαι τσιράκι του pier garden, και σε στέλνει στα καλά, και εμάς δεν μας λέτε κάτι????
Ειναι σαν κατι φιλους που εχω. Πανε, με στελνουν χωρις να μου πουν τπτ σε επιπεδο λεπτομερειας και μετα τους αρεσει να το συζηταμε ολοι μαζι. Εχει γινει πολλες φορες! Αρκει αυτο που ειπε! Τους μοντερατορες εδω μεσα τους εμπιστευομαι γιατι απλα σας γνωριζω ολους και ειστε τα καλυτερα παιδια!
(19-12-2019, 11:35 PM)pier garden Έγραψε: Να και μια πρωτη προσπαθεια να εισαι πολιτισμενος...
Κανονισε μαλακακο να παω και να βρω κοκκαλιαρα μαυρομαλλα...
(20-12-2019, 12:12 PM)pier garden Έγραψε: Ειναι σαν κατι φιλους που εχω. Πανε, με στελνουν χωρις να μου πουν τπτ σε επιπεδο λεπτομερειας και μετα τους αρεσει να το συζηταμε ολοι μαζι. Εχει γινει πολλες φορες! Αρκει αυτο που ειπε! Τους μοντερατορες εδω μεσα τους εμπιστευομαι γιατι απλα σας γνωριζω ολους και ειστε τα καλυτερα παιδια!
Ξέρουν ότι είσαι μάχιμος και δεν κωλώνεις πουθενά!!!!