Φήμη: 7906
Μου θυμιζει το τραγουδι του tus με τις βουλγαρες.Παλι τις φορτωσα και τις ξεφορτωσα σου λεω τα Βαλκανια τα οργωσα
Φήμη: 32916
(28-08-2024, 01:55 PM)rsotos7 Έγραψε: Μου θυμιζει το τραγουδι του tus με τις βουλγαρες.Παλι τις φορτωσα και τις ξεφορτωσα σου λεω τα Βαλκανια τα οργωσα
αυτες ανοικουν στην κατηγορια ζαχαρομωρων κι οχι στην κατηγορια πουτανες καθεαυτες
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(28-08-2024, 03:49 PM)zaui69 Έγραψε: πειτε ρε παιδια πως να κινηθουμε με τις ρωσιδες η αλλες βαλκανιες να φερουμε κι εμεις το κατι τις μας ...

δεν μπαινει το αεχιδι να μας πει πως σε ολους
μονο σε εμεα ιδιωτικα το ειπε
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(26-08-2024, 12:12 PM)Underworldsexmachine7 Έγραψε: Full traficking
πραγματικα και συγνωμη
@old admin
ρε συ φιλε εισαι πραγματικα ηλιθιος ή απλα το παιζεις βλακας;
(28-08-2024, 05:51 PM)Nikteros Έγραψε: Αυτην την στιγμή συμβαίνει το εξής παράδοξο,από χώρες όπου είναι σχετικά εύκολο κάποιος να βρει γυναίκα 10 -15 χρόνια μικρότερης ηλικίας είναι δύσκολο και ακριβά να την φέρεις , ενώ σε χώρες που είναι υπόθεση ενός μόνο εισιτηρίου η ανευρεση από σχετικά όμορφες γυναίκες έχει δυσκολέψει κατά πολύ. Αφήστε τα σπονσοράρισματα, αν έχετε κάποια σχετική εμφάνιση με λίγο ψάξιμο θα βρήτε κάτι ενδιαφέρον που μπορείτε να φέρετε στην Ελλάδα για ολιγοήμερες διακοπές πληρώνοντας μόνο τα έξοδα εισιτήριο - διαμονή. Προσωπικά ψάχνω αυτές τις κατηγορίες γυναικών που σου μένει η αίσθηση ότι είσαι με γκόμενα και όχι με τζουκ μποξ. Όποιος δεν θέλει να ψάχνεται και θέλει έτοιμο το φαγητό στο πιάτο, μπορεί να κλείσει σαν σπόνσορας κοπέλα από δεκαοχτώ μέχρι και σαράντα ετών. Φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο που κυμαίνεται από 500 μέχρι 1500 ευρώ την ημέρα + εισιτήρια ,διαμονή κτλ.
παιχταρα μου εσυ
πες τα