Φήμη: 630
Πολυ καλο σωμα η Μικαελα. Πιπωνει ασταματητα και βαθια. Απο πανω δινει ρεστα, γαμιεται σαν λυσασμενη...
Φήμη: 556
Η Μαρια Βερα κρατησε πολυ τα αρχιδια μου στο στομα της και με καυλωσε οσο δεν παει. Στο γαμησι βογγουσε πολυ ωραια και δεχτηκε πολλα χαστουκια στον κωλο. Πολυ καλη για τα γουστα μου
Φήμη: 529
Καλησπερα, σειρα μου να ενημερωσω για Λορα. Κανει πολυ καλο προγραμμα, απο την πιπα μεχρι και τον τροπο που δεχεται τα χυσια δειχνει ποσο γουσταρει στο φουλ. Δεν μπορω να την ξεχασω
Φήμη: 497
Γεια σας! Πηρα την Ζεταρα για μια ωρα. Ξερει να γαμιεται οπος λιγες εσκορτ. Η πιπα της φανταστικη και στο σεξ γουσταρει το σφυροκοπημα. Μου εφτιαξε την διαθεση.
Φήμη: 2995
Η Αλισσα εχει την μαεστρια στην πιπα και γουστρει να την γαμας συνεχεια. Ειχε την απολυτη συμμετοχη, περασα πολυ ωραια μαζι της.
Φήμη: 4881
Γαμησα την Joy... Κανει τα παντα σαν επαγγελματιας. Πηρε τα χυσια μου στο προσωπο και γαμηθηκε στα τεσσερα απολαμβανοντας το. Σκεφτομαι να παω ξανα
Φήμη: 2995
Με την Τοκιο επιβεβαιωσα το γαμησι της κοντης αλλα και την πιπα της χοντρης που ομος δεν ειναι χοντρη. Εμπειρη στο σεξ απο ολες τις αποψεις. Περασα καλα και το μονο που εχω να πω ειναι οτι ειναι δυσκολα την ξεχνας.
Φήμη: 607
Καλημερα! Γαμησα την Σιντι και εγρψα και κριτικη. Ειναι καλη για ολα τα γουστα. Σηκωνει αγριαδες, ακομα και σπανκινγκ και κανει τσιμπουκι με πολυ αφοσιωση. Στο σεξ κανει ωραια προσποιηση...
Φήμη: 873
Εγω με την Πεννυ ημουν μια ωρα μαζι. Ειχε πολυ καλη διαθεση και ξερει να γαμιεται πολυ καλα. Στο τσιμπουκι μου τον εξαφανιζε μεσα στον λαιμο της και μου εγλειφε τα αρχιδια χωρις σταματημο. Στο σεξ εινα ακομα πιο θερμη. Αξιζει τα λεφτα που της δινεις.
Φήμη: 1132
Η Ελενα κανει πολυ καλο προγραμμα. Ειναι ελληνιδα και γουσταρει το σεξ. Ξερει καλο τσιμπουκι και στο cowgirl δινει ρεστα. Το μουνι της ειναι καλο απο αισθηση. Πραγματικα καλη η εμπειρια στο σεξ μαζι της.