Φήμη: 1643
geroksouras
εχεις γαμησει τα παντα ολα
Φήμη: 4158
Γεια σας! Δοκίμσα την μιλφ την Emmanuela. Πολύ καλή στο επάγγελμα η τύπισα και προκαταρκτικα και σεξ ολα τα λεφτά!
Φήμη: 1132
Χαιρετώ!!! Διάβασα σχόλια και πήρα την Αλίσα. Όλα κύλισαν ωραία, είναι αξια στη δουλειά της. Ευχαριστήθηκα πίπα και σεξ μαζι της...
Φήμη: 858
Γειασας! Πήρα την Φαίη στο σπίτι μου. Εϊναι καλη και δεκτική σε όλα. Θα τη ξαναπάρω κάποια στιγμή!
Φήμη: 873
Πήρα την Sindi για άναλ που είχα καιρό να κάνω... Πολύ καλη εμπειρία με καλή αίσθηση ο κωλος της και πραγατικά καθαρη.
Φήμη: 2268
Εγω πήρα την Λόρα... Γαμιέται σαν λυσσάρα και στο σηκώνει κατευθείαν με την πίπα της. Ευχαριστήθηκα μαζί της
Φήμη: 384
Πήρα την Κατερίνα. Πέρασα ωραία. Είναι ωραία γυναίκα και κάνει πολύ καλά τις υπηρεσίες της
Φήμη: 289
Χαιρετώ τους πουτανίαρηδες του φόρουμ!
Πήρα την Ανριανα την μαυρη. Είναι καλή η κοπέλα, αξίζει τα λεφτά. Δεν ξερω αν κανει προκτικό αλλά αξίζει η κωλάρα της!
Φήμη: 355
Καλησπέρα! Ημουν προχτές μια ωρα με την Joy την μαυρη. Εχει κορμάρα το κορίτσι. Απο υπηρεσίες μου αρεσε πολυ το στοματικο της και στο σεξ με τέτοιο σώμα που έχει το απόλαυσα πραγματικά
Φήμη: 1055
Γειά σας! Πήρα την μιλφ Πέννυ. Πολύ καλό πρόγραμμα, ευχαριστιέσαι το σεξ μαζί της... Σίγουρα απο τις καλυτερες μιλφ επιλογές