Sex Club
Γεια σου, Επισκέπτη! Εγγραφή

Ψηφοφορία: εμπειρία με τα κορίτσια του DREAM GIRLS
Άριστη
42.11%
8 42.11%
Καλή
26.32%
5 26.32%
Μέτρια
21.05%
4 21.05%
Κακή
10.53%
2 10.53%
Σύνολο 19 ψήφοι 100%
* Ψηφίσατε αυτό το στοιχείο. [Προβολή Αποτελεσμάτων]

Μετάβαση στη σελίδα…
[-]
Κορυφαίος Δημοσιευτής
χωρίς avatar Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα! Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 72 δημοσιεύσεις!

[-]
Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

[-]
Online προσωπικό
Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή.

[-]
Στατιστικά
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias

» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,812

Πλήρη Στατιστικά

Transparent

Dream Girls chat

Είδα την Εβελίνα που φέρανε τώρα και έκλεισα το ραντεβού. Πολύ έμπειρη, πίπα καλή και στησίματα όλα τα λεφτά
ΑντιδράστεLikeLoveHahaWowSadAngry
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Ηθελα να γαμησω την Ηρω

Περασα σε σκληρη διαπραγματευση με το τηλεφωνικο κεντρο να παρω μονη της την Ηρω
πολυ διαπραγματευση ρε παιδι μου αλλα το ζευγαρι ηταν ανενδοτο
ή και οι δυο ή κανενας
δευτερος γυρος διαπραγματευσεων την επομενη μερα
Τελικα ηρθαμε σε συμφωνια να ερθει αλλα να μην συμμετεχει καθολου το παληκαρι
Ηθελα να τον κλεισω και στο καμπινε αλλα δεν εγινε
Για να ειμαι ειλικρινης δυσκολευτικα λιγο να λειτουργησω με την παρουσια του αλλα η Ηρω εκανε φιλοτιμες προσπαθειες και καταφεραμε να αργησουμε ναι μεν αλλα να ερθει το επιθυμητο αποτελεσμα
Η κοπελα ειναι ομορφουλα με καλο κορμακι και ομορφο στηθος στα 32-33 την εκανα με ομορφο μακιγιαζ και σεξυ εσωρουχα
ειναι για τα γουστα μου και οι δυο λιγο περισσοτερο ομιλιτικοι αλλα οκ με αρκετα προστυχολογα
Μονη της την Ηρω θα την συναντουσα ανετα
Σαν ζευγαρι ομως ξανα οχι
αισθανομαι αβολα πλεον να με βλεπει αλλος αντρας να γαμαω
για αυτους που το γουσταρουν η φαση λεει
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Τυχαία πήρα τη Πέννυ γιατί η άλλη που είχα βαλει στο μάτι δεν ήταν διαθέσιμη . Μου βγήκε καλή. Στα προκαταρκτικά σε καυλώνει καλά και έχει καλή αίσθηση μουνιού
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Είχα εμπειρία με τη Εβελίνα εχτές. Είναι ψιλή γυναίκα έχει και χάρισμα στην πίπα και στο γαμήσι. Σκέφτομαι μελλοντικά να πάρω και το κωλαράκι της.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Πρόχτες έκλεισα ραντεβου με την Ζέτα. Έχει ωραίο σώμα και ήταν πολύ εξυπηρετική, με έκανε να νιώσω ωραία με την πίπα που μου έκανε και στο σεξ ήταν φωτιά
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Εγώ πήρα την Φαίη την μαύρη, καλή στις πίπες και το σώμα της είναι όμορφο. Απο προσωπο δεν λέει πολλά αλλά κάνει καλή χρήση του στόματος και αυτό μουφτάνει προσωπικά
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Η Alissa μου έκανε πολύ καλή περιποίηση. 'Εχει ωραίο σώμα και πρόσωπο αλλά πάνω από όλα δεν κοιτάει να πάρει απλά τα λεφτά και να φύγει αλλά να περάσει ο πελάτης καλά κατά κύριο λόγο.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
H Lora είναι καλή για κίνκι καταστάσεις. Δέχτηκε πολύ δαχτύλιασμα και σπάνκινγκ στον κώλο. Το αποκορύφωμα ήταν τα χύσια στο στόμα. Είχα καιρό να κάνω τέτοια φάση και βρήκα την κατάλληλη κοπέλα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Έφεραν καινούρια κοπέλα την Δάφνη και είπα να την δοκιμάσω. Είναι ίδια με τις φωτογραφίες από κοντά. Κάνει ωραίο αισθησιακό χορό και πίπα σούπερ. Της έριξα καλό γαμήσι και το ευχαριστήθηκε και εκείνη όσο εγώ.
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
(20-07-2021, 02:40 AM)eto-vrekis Έγραψε: Έφεραν καινούρια κοπέλα την Δάφνη και είπα να την δοκιμάσω. Είναι ίδια με τις φωτογραφίες από κοντά. Κάνει ωραίο αισθησιακό χορό και πίπα σούπερ. Της έριξα καλό γαμήσι και το ευχαριστήθηκε και εκείνη όσο εγώ.
δειχνει οντως τουμπανακι στο σωμα
Αντιδράσεις ()
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Απάντηση
Μετάβαση στη σελίδα…

[-]