Φήμη: 28366
ανάλογα την διάθεση, την κούραση, εάν είναι στενή ή όχι, εάν η καπότα είναι σαν σαμπρέλα ή λεπτή, εάν με καυλώνει η νεαρά, αλλά πάντα στην αρχή με πίπα , μετά περιποιούμαι την νερά και μετά πήδημα
Φήμη: 3114
Συμφωνώ με όλα τα παραπάνω... διατροφή, άσκηση και παπαριές τέτοιες...
Το είδα τελευταία ότι κύριος λόγος είναι το μυαλό(τουλάχιστον για μένα). ΑΝ η άλλη σε καβλώνει φουλ... δεν υπάρχουν προβλήματα....
Μπορεί να τελειώσε σε 20-30 δεύτερα... αλλάζω καπότα... και συνεχίζω ή να πάω για 30ώρο άνετα.
Αν όμως η άλλη ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ... το καταλαβαίνω και μόνος μου ότι πλήρη στύση δεν έχω... για μένα παίζει πολύ ρόλο τι θα μου κάνει στο μυαλό κυρίως...
Τώρα για 30 λεπτά που αναφέρθηκαν ότι είναι υπεργαμιάδες... αναλόγως τον άνθρωπο και πόσο συχνα το κάνεις κλπ... υπάρχουν και ειδικές σωματικές ασκήσεις για να μην τελειώσεις + να φτάνεις στο αποκορύφωμα και να το κόβεις ώστε να το συνηθίσεις.
Φήμη: 595
Αν αντεχεις ενα δεκαλεπτο δεκαπενταλεπτο το πολυ μια χαρα εισαι. Παραπανω ειναι υπερβολη, αυτη η γνωμη μου.
Φήμη: 1350
Καποιες γυναικες θελουν λιγο για να τελειωσουν και καποιες θελουν να ιδρωσεις πολυ.
Φήμη: 25653
Εξαρτάται δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση
Φήμη: 830
Με τις πουτανες ειναι το καλυτερο... Δεν την απογοητευεις ποτε.