|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,150
» Τελευταίο μέλος: Demi
» Θέματα φόρουμ: 2,522
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 398,066
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 34982
(21-07-2026, 11:01 PM)old admin Έγραψε: αν δεν συμπληρωθουν θα μεινετε χωρις φι φι
συμπληρωστε ολους τους παικτες που εχουνε βαλει συμετοχη διοτι καποιος θα εχει επιπλεον κινητρο να βαλει συμμετοχη αν δει οτι υπαρχουν λιγες θεσεις , ενω αν βλεπει πολλες κενες μπορει να απογοητευτει κ να σκεφτεται οτι κ να βαλει συμμετοχη παλι δεν θα κλεισει ο διαγωνισμος....
Φήμη: 68010
(21-07-2026, 11:01 PM)old admin Έγραψε: αν δεν συμπληρωθουν θα μεινετε χωρις φι φι
Προβλεπόμενο ήταν ότι θα συμβεί και δίκαιο για εμένα για να μάθουν επιτέλους όλοι να μη περιφρονούν τπτ . Δλδ ένα γραφείο να γράψεις και μια κοπέλα δε θες πάνω από πέντε δέκα λεπτά το πολύ σιγά το πράμα έλεος πια
Φήμη: 7883
(Χθες, 07:22 AM)Pe27 Έγραψε: Προβλεπόμενο ήταν ότι θα συμβεί και δίκαιο για εμένα για να μάθουν επιτέλους όλοι να μη περιφρονούν τπτ . Δλδ ένα γραφείο να γράψεις και μια κοπέλα δε θες πάνω από πέντε δέκα λεπτά το πολύ σιγά το πράμα έλεος πια
Έβαλα και εγώ μόλις
(Χθες, 01:07 PM)Mourgas Έγραψε: Έβαλα και εγώ μόλις
αντε να βαλουν αλλοι 5 να τςλειωνουμε πια....
καλα οι @gpd k @Sniper πως κ δεν εχουνε βαλει ακομα.
ολη μερα μεσα στο φορουμ ειναι....
Φήμη: 29469
(Χθες, 01:32 PM)TOMCRUISE Έγραψε: αντε να βαλουν αλλοι 5 να τςλειωνουμε πια....
δεν έχω 2 νέες κριτικές
Φήμη: 64449
(Χθες, 01:32 PM)TOMCRUISE' Έγραψε: αντε να βαλουν αλλοι 5 να τςλειωνουμε πια....
Εγώ στα είπα. Είμαι κουμπωμένος απο υπολογιστή, γιατί έτρεχα κάτι δύσκολο, οπότε βλέπω μόνο tags και μηνύματα.
Επειδή όμως πριν λίγο έκλεισα το «βαρύ» κομμάτι, από το βράδυ αν αντέξω αναλαμβάνω δράση.
(Χθες, 01:43 PM)gpd Έγραψε: δεν έχω 2 νέες κριτικές
βαλε μια παλια
τη μια την εβαλες εξαλλου.
Φήμη: 29469
Χθες, 04:07 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: Χθες, 04:08 PM από gpd.)
(Χθες, 03:29 PM)TOMCRUISE Έγραψε: βαλε μια παλια
τη μια την εβαλες εξαλλου.
που να θυμάμαι , θα βάλω μια με την ντίντα που δεν είναι εδώ να τρελαθεί ο @Pe27 και θα την ψάχνει χαχαχαχαχαχαχχαχαα
(Χθες, 04:07 PM)gpd Έγραψε: που να θυμάμαι , θα βάλω μια με την ντίντα που δεν είναι εδώ να τρελαθεί ο @Pe27 και θα την ψάχνει χαχαχαχαχαχαχχαχαα
βαλτην εσυ κ θα τον προειδοποιησω να μην τρομαξει
Φήμη: 68010
(Χθες, 04:07 PM)gpd Έγραψε: που να θυμάμαι , θα βάλω μια με την ντίντα που δεν είναι εδώ να τρελαθεί ο @Pe27 και θα την ψάχνει χαχαχαχαχαχαχχαχαα
Εχεις γράψει για αυτή ξέρουμε ότι είσαι η συμπάθεια της … όπως και του γραφείου της ….
|
|
|