4 ώρες πριν
(5 ώρες πριν)qube Έγραψε: Πάμε πάλι....
Που την είδες την κατηγορία;Που την είδες την έκρηξη;
Πόσταρα «Το 18 μιας και μου πήραν το 12.» που σημαίνει επειδή πάρθηκε το 12 το οποίο είχα στόχο, διαλέγω το 18.
Αφού το πρόλαβες με γεια σου με χαρά σου. Το ίδιο έκανα κι εγώ 2διαγωνισμούς πριν. Διάβασα τους κανονισμούς πριν από λίγο και δεν γράφει πουθενά κάτι περί παλαιότητας για την επιλογή των αριθμών τζόκερ.
Αμέσως μετά έκανες παράθεση το μήνυμα μου γράφοντας «ΘΡΑΣΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ακομα δεν βγηκε απο το αυγο κ του φαγαμε κ το νουμερο να ουμε...........»
Το μήνυμα σου ήταν κάπως απαξιωτικό από την στιγμή που όπως λες έχω ένα μόλις μήνα άρα δεν υπάρχει οικειότητα μεταξύ μας και από που κι ως που θα έπρεπε να ξέρω πως είσαι πειραχτήρι ή οτιδήποτε.
Αν κάποιο μήνυμα εμπεριέχει κάποια μορφή έκρηξης είναι το δικό σου(ανεξάρτητα από το γεγονός πως έκανε απ'όσο φαίνεται πλάκα).
Αν είχες προλάβει να απαντήσεις με την σειρά σου κι εσύ στο ποστ μου θα είχε λήξει μεταξύ μας γιατί δεν ήταν κάτι σημαντικό.Δράση αντίδραση και τίποτα παραπάνω.
θα απανταγα αμεσως αλλα καποιος πρεπει να πουλησει κ το ν παγο μεχρι τα μεσανυχτα να ουμε
κ μετα μου λετε για ποιο λογο ταλαιπωρναω τα κοριτσια που τους ζηταω να ρθουνε να τα γλειψογαμησω στις 2 το βραδυ

δεν θα βγαλεις νοημα απο αυτα που γραφω ειναι για να γελασουν αυτοι που με ξερουνε

εν ευθετω χρονο θα βγαλει νοημα κ για σενα

.png)

.jpg)

![820x150[1]](/forum/images/Banners/820x150[1].gif)
![820x150[1]](/forum/images/Banners/350X80[1].gif)

στο επομενο δεν το παιρνω το 12 ετσι κ αλλιως εχουμε πει με τα παιδια οτι ειναι βλακεια να κολλαμε σε ενα νουμερο που δεν βγαινει ποτε
![160x160[1]](/forum/images/Banners/160x160[1].gif)