|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 23 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: ELchapou
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,979
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 63660
(16-03-2026, 01:37 AM)Glory Έγραψε: Ευχαριστώ αλλά θα πάει για μεταβίβαση. Καιρό έχω να κάνω πάσα άλλωστε. Νομίζω από τον Δεκέμβριο.
@Sniper εσύ που τα θυμάσαι όλα, από τότε δεν έχω κάνω μεταβίβαση;
Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά επειδή και εγώ παρακολουθώ όλα θυμάμαι ότι κάπου εκεί έχεις να κάνεις τη τελευταία σου μεταβίβαση .
Και όταν είδα σήμερα ότι κέρδισες λέω λες να ξανακάνει ; Αλλά μου πέρασε σα στιγμιαία σκέψη για αυτό και σου ευχήθηκα
(16-03-2026, 01:39 AM)Sniper Έγραψε: Κι εγώ μαζί σου. Δεν είναι θέμα εποπτών... ρουφιάνων όμως είναι (σιγά που δεν γνωρίζουν όλοι ποιος σπαμάρει και ποιος συμμετέχει ενεργά).
Στο δια ταύτα, το καθημερινό ως δέσμευση θεωρώ ότι είναι προβληματικό, γιατί ο καθένας έχει τους νταλκάδες του και μπορεί να μην είναι εφικτό να το τηρήσει 1-2 μέρες (λ.χ. ο Tom που είναι από τους παλαιότερους και τους πλέον ενεργούς, αλλά λόγω πηξίματος μπορεί να εξαφανιστεί κάποιες ημέρες).
Ουσιαστικό για μένα είναι πως θα προσελκυστούν μέλη που μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά και παρεμπιπτόντως να συμμετέχουν στους διαγωνισμούς.
Ως προς τα νήματα, θεωρώ πως πρέπει να γίνουμε όλοι μας λίγο πιο ενεργοί στο άνοιγμα νέων ουσιαστικών θεμάτων στην "κύρια" θεματολογία, προκειμένου να μην ξεντώνουμε τα υπάρχοντα, ενώ παράλληλα πιστεύω πως θα βοηθούσε αν είχαμε παρουσία κάποιων ανεξάρτητων.
Μέλη υπάρχουν πάρα πολλά το θέμα δε είναι να γραφτούν νέα αλλά δε μπορεί από τόσα χιλιάδες μέλη να μη είναι ενεργά έστω 20 . Μαθηματικά είναι γελοία η σύγκριση .
Για τις ανεξάρτητες δε μπορούμε να κάνουμε και πολλά γιατί οι ίδιες διαχειρίζονται τα νήματα τους και το που τα ανοίγουνε καθώς και το αν θέλουν να τα ανοίξουνε γενικά και τι χρόνο έχουν για αυτά . Πολλές έχουν αποσυρθεί από γνωστά ονόματα και υπάρχουν και τόσες που είναι σε κλειστό κύκλο από στόμα σε στόμα . Οπότε ούτε από εκεί περιμένω πολλά .
Όσο για το άνοιγμα νέων σοβαρών νημάτων βλέπεις ότι στα υπάρχοντα δυσκολεύονται να γράψουν τόσα έγκριτα και σοβαρά μέλη . Δε θα ασχοληθεί κανείς σοβαρά και ακόμα και αν το κάνει δε θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι πέρα από 5-6 μέλη
Φήμη: 11759
(16-03-2026, 01:40 AM)TOMCRUISE Έγραψε: κ σε αυτομεσα επεσες τελικα,εγω ειχα χασει καθε ελπιδα οτι θα εκλεινε απο το βραδυ του σαββατου...
Να είναι καλά ο rocco65,o arpagas και o pontikas.
Αναμένω και αλλαγή στην κατάταξη με τους νικητές έτσι;
Μην ξεχνιόμαστε
(16-03-2026, 01:40 AM)TOMCRUISE Έγραψε: κ σε αυτομεσα επεσες τελικα,εγω ειχα χασει καθε ελπιδα οτι θα εκλεινε απο το βραδυ του σαββατου...
Εσύ πάντα γκρινιάζεις και πάντα κλείνει … έχει καιρό να αναβληθεί λόγω μη συμμετοχών
Φήμη: 59285
Glory Έγραψε:Ευχαριστώ αλλά θα πάει για μεταβίβαση. Καιρό έχω να κάνω πάσα άλλωστε. Νομίζω από τον Δεκέμβριο.
@Sniper εσύ που τα θυμάσαι όλα, από τότε δεν έχω κάνω μεταβίβαση;
Σωστά θυμάσαι. Στον @Chris_ktm, απλά δεν μπορώ να θυμηθώ γραφείο.
(16-03-2026, 02:05 AM)Sniper Έγραψε: Σωστά θυμάσαι. Στον @Chris_ktm, απλά δεν μπορώ να θυμηθώ γραφείο.
Νομίζω glamour.
(16-03-2026, 02:06 AM)Glory Έγραψε: Νομίζω glamour.
28/12 είχε την Cindy του Glamour μετά από δική σου πάσα.
(16-03-2026, 02:25 AM)Pe27 Έγραψε: 28/12 είχε την Cindy του Glamour μετά από δική σου πάσα.
Ναι ακριβώς. Καλά εσύ μας έφαγες και τους δυο, εμένα και τον sniper.
Καλή μνήμη
(16-03-2026, 01:41 AM)Pe27 Έγραψε: Συγνώμη που παρεμβαίνω αλλά επειδή και εγώ παρακολουθώ όλα θυμάμαι ότι κάπου εκεί έχεις να κάνεις τη τελευταία σου μεταβίβαση .
Και όταν είδα σήμερα ότι κέρδισες λέω λες να ξανακάνει ; Αλλά μου πέρασε σα στιγμιαία σκέψη για αυτό και σου ευχήθηκα
Ναι είχε περάσει καιρός από τότε έκανα την τελευταία πάσα οπότε βρήκα την ευκαιρία σήμερα.
Φήμη: 59285
(16-03-2026, 02:32 AM)Glory Έγραψε: Ναι ακριβώς. Καλά εσύ μας έφαγες και τους δυο, εμένα και τον sniper.
Καλή μνήμη 
Καλό ψαχτήρι στις κριτικές έχει
(πέρα από την πλάκα, όλοι θυμόμαστε την κριτική του, γιατί είχε κάνει την παπαριά που έβαλε 6-7 στο Vfm)
|
|
|