|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,764
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 12082
(13-01-2026, 04:14 PM)zaui69 Έγραψε: το 10 μμ το ειπα σαν παραδειγμα , οτι ωρα και να ειναι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται , καποιοι θα ειναι ετοιμοι για επιθεση και παλυ οι θεσεις εξαφανιζονται ..
δεν βλεπω να φερνει καποια λυση η ολη κινηση της αλλαγης μετρησης ποστ ..
η μονη λυση που θα εβελεπα να φερνει αποτελεσμα θα ηταν αν ο admin οταν εκρινε οτι καποιος απο εμας εκανε παρασπονδια να του αφαιρουσε το δικαιωμα να λαβει μερος στην κληρωση ισος και στην επομενη , ετσι θα προσεχαμε ολοι τον τροπο με τον οποιο χειριζομαστε την κατασταση ..
ετσι οπως ανακινωθηκε δεν βλεπω να αλλαζει κατι , παλυ μπορουμε να σπαμαρουμε στα επιλεγμενα θεματα η και να γραψουμε τα προαπαιτουμενα ποστ σε μια μερα η και σε μια ωρα ..
αρα που η διαφορα ?
φίλος νομίζω ότι έτσι έχει περιοριστεί μέχρι στιγμής το σπαμ κι έχει ευνοιθεί η κουβέντα
δεν βλέπω εγ΄ω προσωπικά 40 ποστ από τον ίδιο άνθρωπο
ακόμα κι εγώ προσπαθούσα να μην γεμίζω αριστερά τον τοίχο μόνο με δικά μου άσχετα ποστ κάποιοι όμως το έκαναν αφούυ είχαν το δικαίωμα
Φήμη: 8593
καλο είναι να νικάνε όλοι!
Φήμη: 23684
(13-01-2026, 04:42 PM)arpagas Έγραψε: φίλος νομίζω ότι έτσι έχει περιοριστεί μέχρι στιγμής το σπαμ κι έχει ευνοιθεί η κουβέντα
δεν βλέπω εγ΄ω προσωπικά 40 ποστ από τον ίδιο άνθρωπο
ακόμα κι εγώ προσπαθούσα να μην γεμίζω αριστερά τον τοίχο μόνο με δικά μου άσχετα ποστ κάποιοι όμως το έκαναν αφούυ είχαν το δικαίωμα
αυτο που λεω ειναι πως αν το προβλημα ηταν αυτο που ειπε ο admin δηλ καποιοι απο εμας σε μια μερα γεμιζουν με ποστ το νημα μονο και μονο για να παρουν νουμερο στα γρηγορα , με τον ιδιο τροπο μπορουν να το κανουν και στα θεματα που μετρανε για τις κληρωσεις .. δεν βλεπω να αλλαζει κατι παρα μονο στο πια θεματα μετρανε η οχι στις κληρωσεις .. κι οχι στο πως να αποφευγουμε να γραφουμε σωρηδον απλα για τα ποστ ..
δεν ξερω αν γινομαι κατανοητος ...
Φήμη: 14824
(12-01-2026, 09:23 PM)zaui69 Έγραψε: Για σκεφτείτε ρε παιδιά .. ξέρουμε όλοι ότι ανοίγει η δυνατότητα για να πάρουμε νούμερο παράδειγμα στις 10.00 μμ μια μερα πριν τον διαγωνισμό.. πόσοι θα περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να προλάβουν νούμερο ;
Αυτό δηλαδή δεν ειναι ενδεχόμενο που θα φέρει προβλήματα στους διαγωνισμούς ;
κοίταξε, αν υπάρχει ακριβής ώρα που θα ανοίγουν οι συμμετοχές όπως ανέφερα στη πρόταση μου η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα ναι πολλοί αυτοί που θα προσπαθήσουν να πάρουν νούμερο περιμένοντας με το χέρι στο πληκτρολόγιο. Αλλά αν είναι όπως είμαστε τώρα που οι διαγωνισμοί κλείνουν ίσα ίσα δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μείνει κανείς χωρίς νούμερο. Αν έχω τα ποστ και πάω να πάρω νούμερο και κάνω refresh και δω ότι με πρόλαβε άλλος έστω και για κλάσματα θα πάω να πάρω άλλο. Πρόβλημα θα υπάρχει αν είμαστε 50 άτομα για 20 θέσεις. Τώρα δεν πιστεύω ότι θα υπήρχε. Επειδή όμως ποτέ δεν ξέρεις, μάλλον θα ταν καλύτερο να ανοίγουν μια ανύποπτη στιγμή τη μέρα πριν το διαγωνισμό, όπως ακριβώς περιμένουμε κάθε δευτέρα μια τέτοια στιγμή να ανέβει ο διαγωνισμός με τα συστήματα που έχουμε δει ως τώρα.
Φήμη: 14824
(12-01-2026, 09:09 PM)Sniper Έγραψε: Ωραία ιδέα, απλά να λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν εβδομάδες που βγαίνουν 2 διαγωνισμοί…
Όσο για τα Σάββατο πρωί, μας βλέπω όλους με ξυπνητήρια/reminder σε μάρκετ, γυμναστήρια, βόλτες, διακοπές, κ.λπ. 
Και πέμπτη να χεις διαγωνισμό και πάλι έχεις ένα 3ήμερο μέχρι τη τετάρτη να γράψεις. Οι περισσότεροι διαγωνισμοί που γινόντουσαν Πέμπτη έκλειναν από Τρίτη μεσημέρι, και μετά θα χεις άλλο ένα 3ήμερο να γράψεις για το διαγωνισμό της Κυριακής.
Φήμη: 3219
(12-01-2026, 09:23 PM)zaui69 Έγραψε: Για σκεφτείτε ρε παιδιά .. ξέρουμε όλοι ότι ανοίγει η δυνατότητα για να πάρουμε νούμερο παράδειγμα στις 10.00 μμ μια μερα πριν τον διαγωνισμό.. πόσοι θα περιμένουν με το δάχτυλο στην σκανδάλη για να προλάβουν νούμερο ;
Αυτό δηλαδή δεν ειναι ενδεχόμενο που θα φέρει προβλήματα στους διαγωνισμούς ;
Με δεδομένο ότι θα έχουν συμπληρωθεί οι συμμετοχές.
Φήμη: 23684
τσαμπα ανακατοσουρα μου φαινεται ολο αυτο ...
Φήμη: 8593
Φήμη: 11759
14-01-2026, 07:31 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 14-01-2026, 07:32 PM από Glory.)
(13-01-2026, 04:14 PM)zaui69 Έγραψε: το 10 μμ το ειπα σαν παραδειγμα , οτι ωρα και να ειναι το ιδιο προβλημα παρουσιαζεται , καποιοι θα ειναι ετοιμοι για επιθεση και παλυ οι θεσεις εξαφανιζονται ..
δεν βλεπω να φερνει καποια λυση η ολη κινηση της αλλαγης μετρησης ποστ ..
η μονη λυση που θα εβελεπα να φερνει αποτελεσμα θα ηταν αν ο admin οταν εκρινε οτι καποιος απο εμας εκανε παρασπονδια να του αφαιρουσε το δικαιωμα να λαβει μερος στην κληρωση ισος και στην επομενη , ετσι θα προσεχαμε ολοι τον τροπο με τον οποιο χειριζομαστε την κατασταση ..
ετσι οπως ανακινωθηκε δεν βλεπω να αλλαζει κατι , παλυ μπορουμε να σπαμαρουμε στα επιλεγμενα θεματα η και να γραψουμε τα προαπαιτουμενα ποστ σε μια μερα η και σε μια ωρα ..
αρα που η διαφορα ?
Για το παρόν σύστημα έθεσα κι εγώ τους προβληματισμούς μου για πιθανά spam,off topic σχόλια σε μείζονος σημασίας για το forum νήματα. Ακόμα κι αν αυτό περιοριστεί, θεωρώ από ένα σημείο και έπειτα στους επόμενους διαγωνισμούς με εξαίρεση 2-4μέλη, οι υπόλοιποι θα κουραστούν να γράφουν τα ίδια και τα ίδια στα συνήθη θέματα. Αναφέρομαι σε ουσιώδη σχόλια. Ως αποτέλεσμα, είτε δεν θα κλείνουν οι διαγωνισμοί είτε θα καθυστερούν αρκετά για να κλείσουν λόγω ασυνέπειας των μελών.
(13-01-2026, 02:12 AM)Sotatz Έγραψε: Πωπω τι γινεται εδω πολυ σεντονι πεφτει εδω μεσα 
Λοιπον μια ιδεα σχετικα με τους διαγωνισμους ειναι να υπαρχει καποιο Point system το οποιο να βρισκονται και οι κριτικες μεσα , Δηλαδη ας πουμε θεματα γενικα με παπαρολογιες να παιρνεις λιγους ποντους ωστε να κινουνται και αυτα,
Θεματα το οποια ειναι σημαντικα κτλ να παιρνεις περισσοτερους ,
Και επισης να μπορεις να εχεις ποντους και απο κριτικες, οποτε υπαρχουν να πολλαπλοι τροποι να παιρνεις ποντους και να τρεχουν ολα τα θεματα απο λιγο, και το site, και να μη γκρινιαζει και ο αντμιν
, γιατι αυτος που ανεβαζει μοντελα και παροιμιες χανει τωρα το επιπλεον κινητρο να τα ποσταρει για να λαμβανει μερος , Με λιγα λογια το καθε ποστ να χει διαφορετικη βαρυτητα και αυτος ειναι ενας τροπος να γινει
Εαν υπαρξει και αλλο ΝΑΙ ΑΛΛΑ στην πορεια εχετε το υποψιν το συγκεκριμενο συστημα 
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σύστημα πόντων.
(13-01-2026, 11:25 AM)Pe27 Έγραψε: Έχει απόλυτο δίκιο σε όλα όσα λες και σου ζητώ και προσωπικά συγνώμη ήδη είχα αναφέρει στο ποστ ότι αναφέρω κάποια άτομα που θυμάμαι ενδεικτικά και είναι μεγάλη παράλειψη το ότι δε σε συμπεριέλαβα
Επίσης είναι αλήθεια ότι τις μισές νίκες τις μεταβιβάζεις κάνεις δε το κάνει αυτό και είναι προς τιμή σου δείχνει το ποιον σου και ότι δε το κάνεις για τα ff εννοείται ότι είσαι πιο παλιός από μέλη που ανέφερα έχεις προσφέρει πάρα πολλά και συνεχίζεις και το βλέπω καλά
Συγνώμη δε το έκανα σκόπιμα αλήθεια
Καμία συγνώμη δε χρειάζεται. Δεν με πρόσβαλες με κανέναν τρόπο απλά μου έκανε εντύπωση που δεν με ανέφερες γιατί και ενεργό μέλος είμαι και έχουμε τόσα κοινά στην προσφορά μας στο φορουμ και τα είχαμε πει και σε π.μ. σχετικά πρόσφατα. Αυτό μόνο. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω ό,τι έγραψες για μένα.
Θα ήθελα όμως να αναφέρεις ποια μέλη έχουν εμπάθεια με σένα ή σε βρίζουν γιατί δεν θυμάμαι να έχεις βρεθεί σε έντονη αντιπαράθεση με κάποιον ή να σε κατέκρινε έμμεσα ή άμεσα. Το γράφεις για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και καλό θα ήταν να είμαστε ξεκάθαροι και σταράτοι σε αυτά που λέμε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, καθώς τα ενεργά μέλη που συμμετέχουν σταθερά στο φορουμ χωρίς διαλείμματα είναι 20-25 άτομα όλα κι όλα.
Φήμη: 63575
(14-01-2026, 07:31 PM)Glory Έγραψε: Για το παρόν σύστημα έθεσα κι εγώ τους προβληματισμούς μου για πιθανά spam,off topic σχόλια σε μείζονος σημασίας για το forum νήματα. Ακόμα κι αν αυτό περιοριστεί, θεωρώ από ένα σημείο και έπειτα στους επόμενους διαγωνισμούς με εξαίρεση 2-4μέλη, οι υπόλοιποι θα κουραστούν να γράφουν τα ίδια και τα ίδια στα συνήθη θέματα. Αναφέρομαι σε ουσιώδη σχόλια. Ως αποτέλεσμα, είτε δεν θα κλείνουν οι διαγωνισμοί είτε θα καθυστερούν αρκετά για να κλείσουν λόγω ασυνέπειας των μελών.
Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σύστημα πόντων.
Καμία συγνώμη δε χρειάζεται. Δεν με πρόσβαλες με κανέναν τρόπο απλά μου έκανε εντύπωση που δεν με ανέφερες γιατί και ενεργό μέλος είμαι και έχουμε τόσα κοινά στην προσφορά μας στο φορουμ και τα είχαμε πει και σε π.μ. σχετικά πρόσφατα. Αυτό μόνο. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω ό,τι έγραψες για μένα.
Θα ήθελα όμως να αναφέρεις ποια μέλη έχουν εμπάθεια με σένα ή σε βρίζουν γιατί δεν θυμάμαι να έχεις βρεθεί σε έντονη αντιπαράθεση με κάποιον ή να σε κατέκρινε έμμεσα ή άμεσα. Το γράφεις για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα και καλό θα ήταν να είμαστε ξεκάθαροι και σταράτοι σε αυτά που λέμε για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, καθώς τα ενεργά μέλη που συμμετέχουν σταθερά στο φορουμ χωρίς διαλείμματα είναι 20-25 άτομα όλα κι όλα.
Χρειαζόταν η συγνώμη καταρχη προς εσένα γιατί ήταν όντως σημαντική η παράλειψη και όχι σκόπιμη φυσικά
Όσο για τα μέλη που λέω είναι ευτυχώς ελάχιστα και όχι στα 20-25 ενεργά που λες . Ευτυχώς ο admin σε αυτό το σάιτ έχει κρατήσει ένα πολύ καλό έπιπεδο οπότε και εγώ όταν δω ότι κάποιος ξεφεύγει απαντώ ευγενικά στα 1-2 πρώτα ειρωνικά σχόλια και μετά αν δω ότι δε καταλαβαίνει το κόβω για να μη γίνει η έντονη αντιπαράθεση που είπες . Εδώ δε με έχουν πολεμήσει έντονα όμως υπάρχουν λίγα μέλη που διατηρούν προφίλ σε άλλο φόρουμ και με πήγαιναν κόντρα όταν ασχολιόμουν πολύ . Γιατί από όταν γράφτηκα εδώ έχω κόψει σχεδόν τελείως από αλλού . Όμως εδώ δε με ειρωνεύονται τόσο γιατί ξέρουν ότι δε τους παίρνει να κάνουν αντιπαραθέσεις επειδή διατηρείται το επίπεδο από τη διαχείρηση που σου είπα
|
|
|