|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,060
» Τελευταίο μέλος: voutias
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,788
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 21084
(12-01-2026, 06:03 PM)Pe27 Έγραψε: Προσωπικά θα ήθελα αν γίνεται να υπάρχει ένας μετρητής για τα υπόλοιπα ποστ γιατί από όταν γράφτηκα προσπάθησα και κατάφερα κάθε βδομάδα να έχω τη μεγαλύτερη συμμετοχή Και το πέτυχα σε ποσοστό 95% και θα με ενδιέφερε να το παρακολουθώ και ας μη μετράνε στις κληρώσεις . Αν γίνεται .
καλο αυτο , να γραφει ο καθενας οπου θελει και οτι θελει και να εμφανιζονται διαφορατικα τα συνολικα εβδομαδιαια ποστ με τα ποστ που μετρανε στις κληρώσεις
Φήμη: 63591
giorgos2226 Έγραψε:καλο αυτο , να γραφει ο καθενας οπου θελει και οτι θελει και να εμφανιζονται διαφορατικα τα συνολικα εβδομαδιαια ποστ με τα ποστ που μετρανε στις κληρώσεις
Μακάρι να γίνει γιατί υπάρχουν δέκα άτομα σίγουρα που δε γράφουν για τη κλήρωση μόνο και μας ενδιαφέρει να ξέρουμε τι προσφέρουμε για τη καυλα μας όχι περιμένοντας ανταλλάγματα …
Φήμη: 32925
Φήμη: 14824
(12-01-2026, 07:07 PM)Pe27 Έγραψε: Κάτσε βρε συ άδικο έχω ; Μετά απο τόσο αγωνα να χάσω αποδόσεις ;
Νομίζω και μόνο που βλέπει κανείς ότι έχεις σχεδόν 20000 ποστ σε ούτε 2 χρόνια ε μάλλον θα καταλαβαίνει ότι είσαι ενεργός!
Φήμη: 11759
12-01-2026, 07:13 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 12-01-2026, 07:15 PM από Glory.)
(12-01-2026, 04:45 PM)old admin Έγραψε: νομιζω μια χαρα μπορεις να ανταποκριθεις και να συμμετεχεις σε κουβεντα
αλλωστε τα ποστ θα πεσουν Πάντως πιστεύω πως η συμμετοχή στα πλέον "απαγορευμένα" νήματα συνεισφέρει στην επισκεψιμότητα του φορουμ.
Καλώς ή κακώς έχουν πέραση.
Με τα νέα κριτήρια αμφιβάλλω αν τα περισσότερα μέλη με εξαίρεση κάποιους θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στα παραπάνω threads.
Επιπλέον, θα αυξηθούν τα σπαμ και τα off-topic ποστ σε νήματα που αφορούν αποκλειστικά την θεματολογία του φορουμ (γραφεία,ανεξάρτητες) πράγμα που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Απλά παραθέτω την άποψη μου.
(12-01-2026, 05:32 PM)Sniper Έγραψε: Όχι ρε πστη μου. Μια ελπίδα είχα σε 2-3 μήνες που θα κλείσω χρόνο χωρίς νίκη να πάρω πάσα  Μπα όχι sniperουλη. Θα προτιμούσα να έδινα πάσα στον πολυνίκη του θεσμού @gpd παρά σε σένα
Φήμη: 28348
Φήμη: 28348
(12-01-2026, 07:13 PM)Glory Έγραψε: Μπα όχι sniperουλη. Θα προτιμούσα να έδινα πάσα στον πολυνίκη του θεσμού @gpd παρά σε σένα 
Είσαι μεγάλη ψυχή
Φήμη: 14824
12-01-2026, 07:52 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 12-01-2026, 07:54 PM από jimuscocus.)
Συμφωνώ με τον @Glory ως προς το ότι είναι κρίμα να αποκλείουμε τόση νήματα. Αν περιοριστούμε στο να γράφουμε μόνο σε συγκεκριμένα θέματα τότε απλά θα καταλήξουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να λέμε τίποτα ουσιώδες στη τελική. Για μένα το πρόβλημα είναι κυρίως το ότι το φόρουμ έσφιζε από ζωή κάθε δευτέρα άντε και τρίτη και τις άλλες μέρες όχι, με αποκορύφωμα το σκ. Για εμένα αυτό θα έπρεπε να λυθεί. Και εγώ ήμουν μέρος αυτού φυσικά, γιατί όταν βλέπω ότι έσκασε διαγωνισμός και όλοι πέφτουν με τα μούτρα να πάρουν νούμερο θα τρέξω κι εγώ να προλάβω να πάρω. Και όταν τις υπόλοιπες μέρες που έχουν πάρει όλοι η σχεδόν όλοι και δεν υπάρχει κινητικότητα δεν θα ασχοληθώ. Οπότε το ζήτημα είναι αυτό. Το φόρουμ να έχει κινητικότητα όλη τη βδομάδα. Το να πρέπει να γράφουμε κάθε μέρα δεν είναι υλοποιήσιμο. Κάποιοι μπορούν, κάποιοι άλλοι όμως όχι. Δεν πιστεύω ότι θα κλείνουν οι διαγωνισμοί έτσι. Προτείνω λοιπόν το εξής : ανακοινώνεται ο διαγωνισμός τη δευτέρα 12/1 με ημέρα κλήρωσης τη Κυριακή 18/1 ζητώντας 40 ποστ. Οι συμμετοχές είναι δεκτές από το Σάββατο 17/1 και ώρα 10μμ πχ , οπότε όλη τη βδομάδα δεν μπορεί να δηλώσει κανείς παρά μόνο στο τελευταίο 24ωρο πριν τη κλήρωση . Με αυτό το τρόπο δεν θα βιάζεται κανείς να κάνει τα ποστ που χρειάζεται για τους διαγωνισμούς και θα ποστάρει ο καθένας με την ησυχία του όπως θέλει και όποτε θέλει. Δεν θα χρειάζεται να κάνει σπριντ αναγκαστικά κάθε δευτέρα.
(12-01-2026, 07:52 PM)jimuscocus Έγραψε: Συμφωνώ με τον @Glory ως προς το ότι είναι κρίμα να αποκλείουμε τόση νήματα. Αν περιοριστούμε στο να γράφουμε μόνο σε συγκεκριμένα θέματα τότε απλά θα καταλήξουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να λέμε τίποτα ουσιώδες στη τελική. Για μένα το πρόβλημα είναι κυρίως το ότι το φόρουμ έσφιζε από ζωή κάθε δευτέρα άντε και τρίτη και τις άλλες μέρες όχι, με αποκορύφωμα το σκ. Για εμένα αυτό θα έπρεπε να λυθεί. Και εγώ ήμουν μέρος αυτού φυσικά, γιατί όταν βλέπω ότι έσκασε διαγωνισμός και όλοι πέφτουν με τα μούτρα να πάρουν νούμερο θα τρέξω κι εγώ να προλάβω να πάρω. Και όταν τις υπόλοιπες μέρες που έχουν πάρει όλοι η σχεδόν όλοι και δεν υπάρχει κινητικότητα δεν θα ασχοληθώ. Οπότε το ζήτημα είναι αυτό. Το φόρουμ να έχει κινητικότητα όλη τη βδομάδα. Το να πρέπει να γράφουμε κάθε μέρα δεν είναι υλοποιήσιμο. Κάποιοι μπορούν, κάποιοι άλλοι όμως όχι. Δεν πιστεύω ότι θα κλείνουν οι διαγωνισμοί έτσι. Προτείνω λοιπόν το εξής : ανακοινώνεται ο διαγωνισμός τη δευτέρα 12/1 με ημέρα κλήρωσης τη Κυριακή 18/1 ζητώντας 40 ποστ. Οι συμμετοχές είναι δεκτές από το Σάββατο 17/1 και ώρα 10μμ πχ , οπότε όλη τη βδομάδα δεν μπορεί να δηλώσει κανείς παρά μόνο στο τελευταίο 24ωρο πριν τη κλήρωση . Με αυτό το τρόπο δεν θα βιάζεται κανείς να κάνει τα ποστ που χρειάζεται για τους διαγωνισμούς και θα ποστάρει ο καθένας με την ησυχία του όπως θέλει και όποτε θέλει. Δεν θα χρειάζεται να κάνει σπριντ αναγκαστικά κάθε δευτέρα.
Πολύ καλή η τοποθέτηση σου φυσικα αποφασίζει άλλος αλλά εγώ άλλο φοβάμαι :
Άτομα που δε έχουν πάρει κοπέλες συγκεκριμένες ποτέ ή δε έχουν δοκιμάσει γραφεία να αρχίσουν να σχολιάζουν ψέματα και να γράφουν ψεύτικες κριτικές και εμπειριες και το σάιτ γενικά ήταν έμπιστο σε αυτό το τομέα αν και ξέρω άτομο που έγραψε πρόσφατα κριτική με κοπέλα που δε πήγε ποτέ στη ζωή του . Και δε θα θελα να το γυρίσουμε σε ψέματα επειδή δε έχουμε τι να πούμε
Στο σημερινό κοντεύω να φτάσω το ζητούμενο τελικά δε ήταν τπτ δύσκολο αν κατεβάσει και το όριο ο admin όπως είπε νομίζω ότι και καλό θα γίνει με το κόψιμο των σπαμ και δε είναι τπτ ιδιαίτερο . Βέβαια εγώ έχω μια α εμπειρία σε γραφεία ανεξάρτητες και πιάτσες και έχω πράματα να δώσω ακόμα αυτοί που δε έχουν είναι το θέμα
|
|
|