Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 24 δημοσιεύσεις!
15-12-2025, 03:30 AM (Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 15-12-2025, 03:31 AM από Sniper.)
(15-12-2025, 01:49 AM)Sniper' Έγραψε: Το τελευταίο διάστημα νομίζω το 12.
Το καλύτερο όμως είναι το 11 που έχει βγει 7 φορές, όλες αφότου το άφησε ο @Pe27 τον Μάιο
@Pe27 αφιέρωση για το reaction σου, κλασικά με δικό μου στίχο…
«Μην κλαις Pe, το νούμερο θα κάτσει»
(15-12-2025, 03:30 AM)Sniper Έγραψε: @Pe27 αφιέρωση για το reaction σου, κλασικά με δικό μου στίχο…
«Μην κλαις Pe, το νούμερο θα κάτσει»
φιλε δε γαμιεται δε σκαω πια. λένε όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στη αγάπη
κατι παρομοιο ειναι και εδω. ας χάνω στα Ff και ας κερδίζω στη αληθινή ζωή και σε αληθινούς φίλους.
(15-12-2025, 03:38 AM)Pe27' Έγραψε: φιλε δε γαμιεται δε σκαω πια. λένε όποιος κερδίζει στα χαρτιά χάνει στη αγάπη
κατι παρομοιο ειναι και εδω. ας χάνω στα Ff και ας κερδίζω στη αληθινή ζωή και σε αληθινούς φίλους.
Άμα το λες εσύ αυτό, με τόσο καιρό που έχω κολλήσει, θα ξεκωλιαστώ στις αληθινές φιλίες το 2026, χαχαχα!
(15-12-2025, 03:48 AM)Sniper Έγραψε: Άμα το λες εσύ αυτό, με τόσο καιρό που έχω κολλήσει, θα ξεκωλιαστώ στις αληθινές φιλίες το 2026, χαχαχα!
με σενα μου κανε εντυπωση οταν γραφτηκες 2 μαζεμενες νικες δε σε ηξερα ηρθες απο το πουθενα σα κομμητης λεω τι φρουτο ειναι αυτο (ημουν σε φαση που χα να κερδίσω μήνες) και από τότε ξεπέρασες καθε όριο γκαντεμιάς. ευχομαι αν δε προλαβεις το 2025 , το 2026 να αλλαξεις θέση με τον @"gpd"- γκαστονε
15-12-2025, 03:58 AM (Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 15-12-2025, 03:59 AM από Sniper.)
(15-12-2025, 03:54 AM)Pe27' Έγραψε: με σενα μου κανε εντυπωση οταν γραφτηκες 2 μαζεμενες νικες δε σε ηξερα ηρθες απο το πουθενα σα κομμητης λεω τι φρουτο ειναι αυτο (ημουν σε φαση που χα να κερδίσω μήνες) και από τότε ξεπέρασες καθε όριο γκαντεμιάς. ευχομαι αν δε προλαβεις το 2025 , το 2026 να αλλαξεις θέση με τον @"gpd"- γκαστονε
Ευχαριστώ. Καλά να’ ‘μαστε, φράγκα να βγάζουμε και αν κάθεται και κανένα ff καλοδεχούμενο.
Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, τότε το χρειαζόμουν πολύ περισσότερο, γιατί ως φρέσκος ήθελα μαζεμένα, για να κάνω catch-up. ;-)
(15-12-2025, 03:58 AM)Sniper Έγραψε: Ευχαριστώ. Καλά να’ ‘μαστε, φράγκα να βγάζουμε και αν κάθεται και κανένα ff καλοδεχούμενο.
Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, τότε το χρειαζόμουν πολύ περισσότερο, γιατί ως φρέσκος ήθελα μαζεμένα, για να κάνω catch-up. ;-)
Υ.Γ. Ακόμα κομήτης ΚΑΙ φρούτο είμαι
Θα μου επιτρεψεις να δωσω αλλη προτεραιοτητα στους στοχους μου. ας εχω τη υγεια μου και αληθινους φιλους ζωης και να πα να γαμηθουν και τα φραγκα και οι βιζιτες γενικως. αν δε εισαι ευτυχισμενος στη ζωη ολα τα αλλα ειναι ουτοπια. τα λεφτα δε σε κανουν ευτυχισμενο. περνας καλα και νομιζεις οτι εισαι ευτυχισμένος.... θυμισου περασμενες δεκαετιες η παιδικη αθωοτητα σε μικρη ηλικια τι μας εκανε ευτυχισμενους... μιλαω προ κινητων που καταστρεψαν τις οικογενειες και τη διαμορφωση του χαρακτηρα των παιδιων..
15-12-2025, 04:07 AM (Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 15-12-2025, 04:10 AM από Sniper.)
(15-12-2025, 04:05 AM)Pe27' Έγραψε: Θα μου επιτρεψεις να δωσω αλλη προτεραιοτητα στους στοχους μου. ας εχω τη υγεια μου και αληθινους φιλους ζωης και να πα να γαμηθουν και τα φραγκα και οι βιζιτες γενικως. αν δε εισαι ευτυχισμενος στη ζωη ολα τα αλλα ειναι ουτοπια. τα λεφτα δε σε κανουν ευτυχισμενο. περνας καλα και νομιζεις οτι εισαι ευτυχισμένος.... θυμισου περασμενες δεκαετιες η παιδικη αθωοτητα σε μικρη ηλικια τι μας εκανε ευτυχισμενους... μιλαω προ κινητων που καταστρεψαν τις οικογενειες και τη διαμορφωση του χαρακτηρα των παιδιων..
Συμφωνώ, αλλά παρεξήγησες…
Έγραψα πρώτα «να’’μαστε καλά». Αυτό περιλαμβάνει πρώτα την υγεία, σωματική και ψυχική.
(15-12-2025, 01:49 AM)Sniper Έγραψε: Το τελευταίο διάστημα νομίζω το 12.
Το καλύτερο όμως είναι το 11 που έχει βγει 7 φορές, όλες αφότου το άφησε ο @Pe27 τον Μάιο