|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 71 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,765
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 32899
(26-11-2025, 03:37 PM)Sniper Έγραψε: Εμένα άμα βγει ΚΑΙ αύριο το δικό μου, θα... διαγράψω λογαριασμό 
περιμενουμε....
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32921
Φήμη: 59203
01-12-2025, 03:24 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 01-12-2025, 03:26 AM από Sniper.)
(01-12-2025, 02:38 AM)geroksouras Έγραψε: τι λες ρε βλαμμενε απο την πρωτη μερα τον βαφτισα
Αν το βρεις έχει καλώς... γεροξεκούτη!
(01-12-2025, 02:42 AM)geroksouras' Έγραψε: περιμενουμε.... 
Δε γλιτώνεις έτσι εύκολα, τραχανοπλαγιά!
(01-12-2025, 02:47 AM)TOMCRUISE Έγραψε: εισαι το γουριμου,κραξε λιγο ακομα μηπως κανω ακομα μια μια νικη μεχρι να φυγειτο 25 ! 
Άστον ρε παπάρα, πάνω που έχει πιάσει εμένα
Φήμη: 3980
ατυος ο τομ ποσες φορες εχει κερδισει?
Φήμη: 59203
(03-12-2025, 12:49 AM)gus' Έγραψε: ατυος ο τομ ποσες φορες εχει κερδισει?
Αρκετές απ’ όταν γράφτηκες· ρε λες να φταις εσύ;
Φήμη: 6733
Δεν μπαναρω ετσι ευκολα
Παμε μια
- @Pe27 κανένας δεν έχει κατοχυρωμένο νούμερο, το παίρνει οποιος προλαβει
- @Glory δεν το έχω προσέξει ούτε ότι κέρδισες εσύ και το έδωσα αλλου και σου ζητάω συγνώμη και είναι ένας από τους λόγους που ζήτησα να μην σπαμαρουν στα νήματα τον κληρώσεων. Δεν έχω προσέξει ότι βάζεις διαφορετικό ποστ με φωτογραφία σε καθε νημα κοπελας, θα το πω και σε σένα βάζε 4 αρκεί να έχεις το υλικο
Αυτά προς ωρας
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
Φήμη: 11759
(03-12-2025, 02:45 AM)old admin Έγραψε: Δεν μπαναρω ετσι ευκολα
Παμε μια
-@Glory δεν το έχω προσέξει ούτε ότι κέρδισες εσύ και το έδωσα αλλου και σου ζητάω συγνώμη και είναι ένας από τους λόγους που ζήτησα να μην σπαμαρουν στα νήματα τον κληρώσεων. Δεν έχω προσέξει ότι βάζεις διαφορετικό ποστ με φωτογραφία σε καθε νημα κοπελας, θα το πω και σε σένα βάζε 4 αρκεί να έχεις το υλικο
Αυτά προς ωρας
Όχι φίλε μου κανένας λόγος να ζητάς συγνώμη. Το λύσαμε τότε ούτως ή άλλως. Δεν ευθύνεσαι σε κάτι.
Απλά το ανέφερα ως παράδειγμα ότι δεν είναι εφικτό να επιβλέπεις τους πάντες και τα πάντα 24/7 οπότε δεν γίνεται κάτι εσκεμμένα σε καμία περίπτωση.
Για μένα δεν έγινε και τίποτα που έχασα τότε το έπαθλο.
Για παράδειγμα, αν κερδίσω αυτή τη Κυριακή θα ήθελα να το μεταβιβάσω σε κάποιον που δεν έχει κερδίσει για να υπάρχει μια ισορροπία κατά τη γνώμη μου.
Για τις 4 φωτογραφίες στα νήματα των κοριτσιών θα προσπαθήσω να το τηρήσω διαφορετικά δεν θα ποστάρω καθόλου στα νήματα αυτά γιατί δυστυχώς δεν έχω τόσο υλικό όσο ο Pe27.
Φήμη: 6733
(03-12-2025, 02:46 PM)Glory Έγραψε: Όχι φίλε μου κανένας λόγος να ζητάς συγνώμη. Το λύσαμε τότε ούτως ή άλλως. Δεν ευθύνεσαι σε κάτι.
Απλά το ανέφερα ως παράδειγμα ότι δεν είναι εφικτό να επιβλέπεις τους πάντες και τα πάντα 24/7 οπότε δεν γίνεται κάτι εσκεμμένα σε καμία περίπτωση.
Για μένα δεν έγινε και τίποτα που έχασα τότε το έπαθλο.
Για παράδειγμα, αν κερδίσω αυτή τη Κυριακή θα ήθελα να το μεταβιβάσω σε κάποιον που δεν έχει κερδίσει για να υπάρχει μια ισορροπία κατά τη γνώμη μου.
Για τις 4 φωτογραφίες στα νήματα των κοριτσιών θα προσπαθήσω να το τηρήσω διαφορετικά δεν θα ποστάρω καθόλου στα νήματα αυτά γιατί δυστυχώς δεν έχω τόσο υλικό όσο ο Pe27.
αν δεν εχεις υλικο εννοειτε βαζεις οσες εχεις
αν ομως κανεις 4 ποστ με 4 διαφορετικες φωτογραφιες εκει ειναι το θεμα
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
Φήμη: 63575
(03-12-2025, 02:45 AM)old admin Έγραψε: Δεν μπαναρω ετσι ευκολα
Παμε μια
-@Glory δεν το έχω προσέξει ούτε ότι κέρδισες εσύ και το έδωσα αλλου και σου ζητάω συγνώμη και είναι ένας από τους λόγους που ζήτησα να μην σπαμαρουν στα νήματα τον κληρώσεων. Δεν έχω προσέξει ότι βάζεις διαφορετικό ποστ με φωτογραφία σε καθε νημα κοπελας, θα το πω και σε σένα βάζε 4 αρκεί να έχεις το υλικο
Αυτά προς ωρας
Σας ευχαριστώ για τη διευκρίνιση καταρχή. Ζήτω συγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν κάποια λόγια μου έχω ήδη γράψει δημόσια μέρες τώρα ότι ποτέ δε έχω θέμα να παίρνει ο καθένας όποιο νούμερο προλάβει παρεξηγήθηκα ίσως εδώ . Εχω μιλήσει και με τον @Glory ιδιωτικά με σεβασμό όπως σέβομαι κάθε μέλος εδώ και του εξήγησα ότι το πρόβλημα μου δε ήταν καθόλου το ότι πήρε νούμερο πρώτος ήταν αναφαίρετο δικαίωμα του . Ξέρει ότι μου είναι συμπαθέστατος σαν μέλος καταρχήν και ελπίζω να κατάλαβε και να εκτίμησε όσα του είπα . Το θέμα για εμένα στη ουσία δε υπήρξε ποτέ ούτε έχω κανένα παράπονο να παίρνει ο καθένας ότι προλάβει . Διατύπωσα κάποια άλλα θέματα και φάνηκε έτσι ζητώ συγνώμη για τη όποια αναστάτωση.
Φήμη: 12082
ατυχία φίλος @gus αν ήταν σήμερα η κλήρωση θα κέρδιζες
|
|
|