Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Sniper, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 30 δημοσιεύσεις!
(21-11-2025, 01:37 AM)nothorny Έγραψε: Μολις διαβασα όλη την ιστορία με τους εξαιρετικά συμπαθείς @Pe27 & @Glory , και guests stars τον (πολυαγαπητο μου) γλιστριδαεφαγα @Sniper και τον ΔενΚερδιζωΟυτεΜεΤαμαΔιαγωνισμο @TOMCRUISE και εχω να δηλώσω ότι δεν εχω μπει ποτέ στην διαδικασία να δω τι νούμερο παιρνει κάποιος άλλος και αν εχει φαει κόλλημα μαζι του.. Ειλικρινά απορώ (καλοπροαιρετα παντα) με όποιον το κανει.. Που βρίσκεται τοσο χρόνο ρε μαγκες, να μου πειτε κ εμένα... Παρατηρητικοτης μηδέν εγω!
Να συμπληρώσω ότι η αύρα του φόρουμ ειναι πολύ όμορφη, για εμένα οι μαλακιες που λέμε ξερω γω με τον ανηψιο, είναι η αποσυμπίεση μου απο την καθημερινότητα και, αν μου επιτρέπετε, θα συμβούλευα τον οποιοδήποτε να το βλέπει ετσι..
Φιλικά ,
Ο Ακαυλος(όπως με μεταφρασατε)!!
Σύμφωνώ αλλά όταν κάποιος είναι ενεργό μέλος είναι αδύνατον να μην ξέρει ποιος παίζει ένα συγκεκριμένο νούμερο όταν το διαλέγει συνεχώς.
Συμφωνώ επίσης με το να μην παίρνουμε τα πράγματα τόσο σοβαρά το οποίο και τόνισα.
Άντε επιτέλους κέρδισε και ο ΔενΚερδιζωΟυτεΜεΤαμαΔιαγωνισμο TOMCRUISE για να σταματήσει να γκρινιάζει χαχα
24-11-2025, 02:57 AM (Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 24-11-2025, 02:58 AM από Sniper.)
(24-11-2025, 02:49 AM)Glory Έγραψε: Σύμφωνώ αλλά όταν κάποιος είναι ενεργό μέλος είναι αδύνατον να μην ξέρει ποιος παίζει ένα συγκεκριμένο νούμερο όταν το διαλέγει συνεχώς.
Συμφωνώ επίσης με το να μην παίρνουμε τα πράγματα τόσο σοβαρά το οποίο και τόνισα.
Άντε επιτέλους κέρδισε και ο ΔενΚερδιζωΟυτεΜεΤαμαΔιαγωνισμο TOMCRUISE για να σταματήσει να γκρινιάζει χαχα
Με 3 νίκες και 1 πασούλα δεν το λες και “δεν κερδίζω”· μάλλον η γκρίνια είναι χούι ή για το μάτι
(24-11-2025, 02:49 AM)Glory Έγραψε: Σύμφωνώ αλλά όταν κάποιος είναι ενεργό μέλος είναι αδύνατον να μην ξέρει ποιος παίζει ένα συγκεκριμένο νούμερο όταν το διαλέγει συνεχώς.