Φήμη: 18285
Θα σας πω μια καλημέρα πρώτα και μετά ότι δεν είδα τον διαγωνισμό στον ελάχιστο χρόνο που είχα την περασμένη εβδομάδα.
Έναν που είδα το cga έβαλα συμμετοχή και θα το μεταβίβαζα αν κέρδιζα.
Για τον μήνα αυτόν και τον επόμενο που έρχεται έχω λάβει κάποιες αποφάσεις που ήρθε η ώρα να υλοποιήσω χωρίς αναβολές και αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά μου.
Οπότε τα λέμε σποραδικά προς το παρόν αλλά μετά το καλοκαίρι θα είμαι πιο άνετος.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32916
(23-06-2025, 09:41 AM)hijodedios Έγραψε: Θα σας πω μια καλημέρα πρώτα και μετά ότι δεν είδα τον διαγωνισμό στον ελάχιστο χρόνο που είχα την περασμένη εβδομάδα.
Έναν που είδα το cga έβαλα συμμετοχή και θα το μεταβίβαζα αν κέρδιζα.
Για τον μήνα αυτόν και τον επόμενο που έρχεται έχω λάβει κάποιες αποφάσεις που ήρθε η ώρα να υλοποιήσω χωρίς αναβολές και αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά μου.
Οπότε τα λέμε σποραδικά προς το παρόν αλλά μετά το καλοκαίρι θα είμαι πιο άνετος.
σου δινω την αδεια να εισαι πιο χαλαρος το καλοκαιρι
αλλα να το ξερεις αν με αφησεις μονο μου με τους βλαχους (ξερετε πιοι εισαστε παλιο πλεμπαραιοι) θα ερθω να σε βρω
κατευθυνομενη βαλλιστικη πουτανα θα σου στειλει πουτσοκατακεφαλα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.