(22-06-2025, 10:34 PM)Glory Έγραψε: Είχα 45ποστ οπότε έμεναν άλλα 6 για να φτάσω τα 51 και να μπορέσω να δηλώσω συμετοχή. Είδα πως η επίσημη κλήρωση ήταν σήμερα οπότε για να μην μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα βρήκα την ευκαιρία να κάνω αυτά τα ολίγα 6 ποστ και να δηλώσω συμμετοχή. Με ένα σμπάρο 2 τρυγόνια.
Το έχω δηλώσει ουκ ολίγες φορές πως παίζω κυρίως για το σασπενς του τζόγου.Αν κερδίσω, έχει καλώς. Αν όχι ε, δεν έγινε και κάτι. Μου αρέσει ο τζόγος γενικότερα γι'αυτό και μου αρέσουν οι διαγωνισμοί του φορουμ.
Προφανώς η εξαργύρωση του δώρου που κάποιος κέρδισε με το σπαθί του(λέγε με τύχη) αξίζει. Βέβαια, εάν κάποιος μου έκανε ποτέ μεταβίβαση δεν θα το δεχόμουν εφόσον δεν κέρδισα εγώ ο ίδιος. Η γλύκα της νίκης δεν θα υφίσταται για μένα σε αυτή την περίπτωση ανεξαρτήτως δώρου.
Ο καθένας όπως το βλέπει...
Πάντως μου φαίνεται περίεργο ρε συ Tom που σχεδόν πάντα γκρινιάζεις που δεν κλείνουν οι διαγωνισμοί τώρα μου ζητάς τον λόγο που διάλεξα νούμερο για να κλείσει ο διαγωνισμός....
δεν σου ζητησα το λογο κ προφανως σε ευχαριστουμε ολοι που συνεβαλες στο να κλεισει,βεβαια αν ειχε βγει κ το 9 θα ημουν πιο χαρουμενος.
αυτο που δεν μου αρεσε ηταν ο τροπος που το διατυπωσες κ νομιζω οτι εξηγησα επαρκως τι με ενοχλησε.
γενικα ρε μαγκες ευκαιριας δοθεισης θελω να εκφρασω μια σκεψη εδω επειδη συναναστρεφομαι με αρκετο κοσμο κ ολοι μα ολοι γκρινιαζουν
οι περισσοτεροι γκρνιαζουν για τα λεφτα-ακριβεια,φοροι,δεν βγαινω,δεν κανω κλπ
μετα γκρινιαζουν που δεν γαμανε
κ μετα γκρινιαζουν για χιλιαδες αλλες μαλακιες
εδω να πω οτι εχω διαφημισει το sexclub σε πολυ κοσμο πουτανιαρηδες κ μη κ ελαχιστοι ασχοληθηκαν λεγοντας μου ε που να γραφω κ σιγα που θα κερδισω ειναι σικε οι διαγωνισμοι-ενω τους εχω εξηγησει οτι ειναι αδιαβλητοι οι διαγωνισμοι κ οτι εχω κερδισει κ εχω γαμησει τελειως τζαμπα χωρις να εχει καποιο λακκο η φαβα
δηλαδη ολος ο κοσμος γκρινιαΖει κ ερχεται ενα μαγικο σαιτ κ μοιραζει καθε μηνα 7-8 γαμησια με βιζιτες πολυτελειας οχι τιποτα πουτανες του μεταξουργειου κ σε καθε διαγωνισμο ειμαστε οι ιδιοι 25 με 30 τυποι που ασχολουμαστε ενω το σαιτ εχει 2500 μελη.
αυτο εγω δεν μπορω να το εξηγησω με τιποτα με το φτωχο μου το μυαλο κ καποτε μετα απο χρονια να μου το θυμηθειτε καποιος θα γραψει βιβλιο ή θα γινει ταινια αυτη η φαση εδω μεσα....
προσωπικα ειμαι ευγνωμων για οσα μας εχουν δωσει οι ανθρωποι που εχουν το σαιτ-προφανως δεν το κανουν για την ψυχη της μανας τους,αλλα οφειλω να πω οτι μου εχουνε κανει μεγαλο καλο κ μακαρι να συνεχισουνε ετσι!