|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,949
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 8073
(25-12-2024, 04:22 PM)jimuscocus Έγραψε: Βλέπω το 11 να βγαινει καμία 20αρια φορές το 2025
Θα συνεχίσει να το παίζει όμως ο @Pe27 μετά από την πρώτη φορά που θα βγει ;
Φήμη: 30002
(25-12-2024, 10:22 PM)Goros Έγραψε: Θα συνεχίσει να το παίζει όμως ο @Pe27 μετά από την πρώτη φορά που θα βγει ;
Το θέμα είναι να βγει και να συμπέσει με διαγωνισμό.
Φήμη: 13494
(25-12-2024, 05:18 PM)nothorny Έγραψε: Μην γίνεσαι πλεονεκτης γεροξουρα! Θα κερδίσεις στο grand finale, κέρδισες και αλλη μια φορα αν δεν κάνω λάθος!

Καλα αυτο το ειχα προβλεψει εγω πριν μηνες
Παντως τωρα που μπηκε και το ματζικ που πρωτοξεκινισε τα φφ νομιζω ,
Θα προτεινα να βαζει σαν ορο συμμετοχης
Να εχουν γραψει τα μελη τουλαχιστον 1-2 κριτικες για το γραφειο
Βεβαια το ζητημα μετα ειναι αν θα κλεισει ο διαγωνισμος δικοπο μαχαιρι
Φήμη: 21129
(25-12-2024, 11:47 PM)P.vim Έγραψε: Παντως τωρα που μπηκε και το ματζικ που πρωτοξεκινισε τα φφ νομιζω ,
Μία γκρινιάζεις, μια ζηλεύεις...μήπως θες να συμμετέχουν όσοι λέγονται p.vim? Τα γραφεία θέλουν νέους πελάτες...εσυ π εισαι σταθερός σε έχουν έτσι κ αλλιώς... Κατά τα άλλα.. Ξυδακι πριν τον ύπνο..
Φήμη: 20587
(25-12-2024, 11:47 PM)P.vim Έγραψε: Παντως τωρα που μπηκε και το ματζικ που πρωτοξεκινισε τα φφ νομιζω ,
Αδερφέ εγώ έχω πάρει τουλάχιστον 10 ραντεβού από το Magic, μιας που το ανέφερες.. τις μισές κριτικές μου, δεν τις έχω γράψει όλες γιατί κάποιες είναι με το ίδιο κορίτσι, της έχω γράψει σε άλλο σαιτ.. να κάμω αντιγραφή να τις γράψω εδώ, νομίζω δεν έχει νόημα.. σήμερα που θα πάω στριπτιτζαδικο, θα γράψω μια κριτικουλα εδώ.. διαφωνώ με αυτό που λες, καλοπτοαιρετα πάντα!
(25-12-2024, 11:58 PM)giorgos2226 Έγραψε: Μία γκρινιάζεις, μια ζηλεύεις...μήπως θες να συμμετέχουν όσοι λέγονται p.vim? Τα γραφεία θέλουν νέους πελάτες...εσυ π εισαι σταθερός σε έχουν έτσι κ αλλιώς... Κατά τα άλλα.. Ξυδακι πριν τον ύπνο..
Τι να ζηλεψω ;
Οποτε θελω οποια θελω την παιρνω , αλλος δεν παιρνει απο γραφεια
Αλλα ετσι για να ξερεις το γραφειο σε αλλο φορουμ το εχει σαν ορο αυτο που προτεινα εδω και μια 5ετια δεν λεω κατι καινουργιο
(26-12-2024, 12:11 AM)nothorny Έγραψε: Αδερφέ εγώ έχω πάρει τουλάχιστον 10 ραντεβού από το Magic, μιας που το ανέφερες.. τις μισές κριτικές μου, δεν τις έχω γράψει όλες γιατί κάποιες είναι με το ίδιο κορίτσι, της έχω γράψει σε άλλο σαιτ.. να κάμω αντιγραφή να τις γράψω εδώ, νομίζω δεν έχει νόημα.. σήμερα που θα πάω στριπτιτζαδικο, θα γράψω μια κριτικουλα εδώ.. διαφωνώ με αυτό που λες, καλοπτοαιρετα πάντα!
Εεε δεν ξερω αν εχει νοημα να κανεις αντιγραφη η οχι και εμενα δεν με συμφερει αυτο και κανεναν βασικα ενας επιπλεον ορος
Αλλα σαν ιντρικαδορο που με βαφτισαν ειπα να διμιουργησω ιντρικα.
Φήμη: 21129
(26-12-2024, 12:22 AM)P.vim Έγραψε: Τι να ζηλεψω ;
Οποτε θελω οποια θελω την παιρνω , αλλος δεν παιρνει απο γραφεια 
Αλλα ετσι για να ξερεις το γραφειο σε αλλο φορουμ το εχει σαν ορο αυτο που προτεινα εδω και μια 5ετια δεν λεω κατι καινουργιο
Και το θυμήθηκες τώρα? Σε άλλο φόρουμ έχουν κ άλλα γραφεία φφ??
Φήμη: 32916
(25-12-2024, 05:18 PM)nothorny Έγραψε: Μην γίνεσαι πλεονεκτης γεροξουρα! Θα κερδίσεις στο grand finale, κέρδισες και αλλη μια φορα αν δεν κάνω λάθος!

αλλοι εχουν κερδισει 6 φορες
εγω θελω 7
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
|
|
|