Φήμη: 32916
(30-10-2024, 04:22 PM)P.vim Έγραψε: Εισαι τοσο σιγουρος οτι θα βρεθουν τοσα ατομα ;
Και σε μια μερα ; πολυ αισιοδοξο σε βλεπω
Εξαλλου θα μπορουσε να ειναι ορος οσα μελη εχουν κερδισει εστω και μια φορα να απεχουν
Σαν να σου δινει το τζοκερ δωρεαν δελτιο και να λες οχι δεν παιζω ας παιξουν οι αλλοι να κερδισουν 
Επειτα εσυ δηλωσε και δωστο σε καποιον ασχετο που δεν συμμετεχει καθολου , για ολα σου βρισκω λυση
15 συμμετοχες σε λιγοτερο απο 1 ωρα ομως
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 18285
ο τίτλος είναι "Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις"
μπορει να λέω εγώ μια μαλακία αλλά δεν πάει να πει οτι θα γίνει κιόλας.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
(30-10-2024, 05:33 PM)P.vim Έγραψε: Μου αρεσουν οι ιντριγκες 
Ισχυει αυτο που λες, αν και θα χαρακτηριζα ατυχης τον ορο μουλαρωσα
Αν θυμασαι αλλαξαν οι οροι αφου ειχα δηλωσει νουμερο. Αν εμπαιναν εξ αρχης το και το μπορουσα να βαλω 10 απο ολες τις κατηγοριες αν ηταν οι οροι.
Συμφωνω σε αυτο που λες οσοι θελουν συμμετεχουν οσοι θελουν παιρνουν μερος , απαντησα στο να "κανουμε "χωρο σε αυτους που δεν εχουν δηλωσει
Επισης συμμετοχη =επιβραβευση το μοτο του φορουμ τι εγινε ; με 0 ποστ συμμετοχη ; 
Μακαρι να συνεχισει ετσι χωρις ποστ οπως ειπα και παραπανω και οποιος θελει να συμετεχει και οποιος θελει να παιρνει μερος
δεν ηταν η πρωτη φορα που αλλαξαν οι οροι
και μια αλλη φορα αν θυμασε ενα γραφειο ειχε ξεχασει να βαλει το εβδομαδιαιο στα ποστ
το οτι μπορει να το εκανε λαθος ο νηματοθετης δεν σημαινει και αλλαγη των ορων
λεω εγω τωρα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(30-10-2024, 05:27 PM)hijodedios Έγραψε: ο τίτλος είναι "Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις"
μπορει να λέω εγώ μια μαλακία αλλά δεν πάει να πει οτι θα γίνει κιόλας.
μαλακιες λεει μονο ο
@gpd εσυ λες σοφιες