|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,956
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 32968
(06-10-2024, 12:18 PM)geroksouras Έγραψε: Θα περιμένω λίγο τον @Στρατος και μετά αν προλάβω θα δηλωσω για αυτο εισαι αρχηγος ρε μπαρμπα!
Φήμη: 13494
(06-10-2024, 12:59 PM)TOMCRUISE Έγραψε: πολυ το ψειρισαμε μωρε,σε σαιτ που κληρωνει βιζιτες ειμαστε ελεος καπου τωρα να μιλαμε για σωστο λαθος δημοκρατια κ αλλες εννοιες που απασχολουν τα παιδακια του λυκειου κ τις φοιτητικες νεολαιες να ουμε.
οι ανθρωποι εδω λενε την κυριακη κληρωνουμε τζαμπα γαμησακι αμα γουσταρετε να παρετε μερος θελουμε να γραψετε αυτο κ αυτο
τι ψαχνεις τωρα κ εσυ,ειχα πει προπερσι αυτο κ το αλλο
νταξει δεν ειμαστε στη βουλη να λεμε οτι για το ταδε νομοσχεδιο τοτε ειχα εκφρασει αντιρρησεις κ τωρα βγηκα αληθινος κλπ.
καπου λιγο δηλαδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα
ακομα κ να βγουμε κ να πουμε εχεις δικιο κ ο αντμιν εχει κανει λαθος εδω κ εκει τι σημασια εχει
ο αντμιν μοιραζει καθε εβδομαδα δωρα 150 κ 300 κ καμια 450 ευρω κανοντας μεχρι κ 3 κληρωσεις την εβδομαδα κ εμεις αμα μας κατσει γαμησακι λεμε ευχαριστω που γαμαμε χωρις να ματωσει η τσεπη μας
κ φανταζομαι οτι για να ασχολουμαστε κ να γραφουμε εδω μεσα δεν ειμαστε ολοι τιποτα λεφταδες που εχουμε τις βιζιτες για πασατεμπο οποτε να λεμε κ παλι καλα που υπαρχει το σαιτ... Εδω για τη δημοκρατια εχασαν τη ζωη τους ανθρωποι , γιναν πολεμοι και λες να μην γραφουμε για την δημοκρατια ;
Νομιζω σου χρειαζεται μια βδομαδα διακοπες στο τουρκμενισταν (και ναι ειναι χειροτερα απο β. Κορεα ) ναι μετα ελα να μου πεις που το θεωρουμε δεδομενο
Εσενα δλδ τι σε πειραξε αυτο που ειπα οτι καποια πραγματα που δεν γινοταν τωρα γινονται ;
Δεν ειναι κακο αλλαζουν οι καταστασεις μια διαπιστωση εκανα απαγορευεται;
Φήμη: 21129
(05-10-2024, 09:12 PM)P.vim Έγραψε: Ξυδακι δεν ξερω ποιος θα πιει
Εγω παντως θα πιω αυτο στην υγεια σας

![[Εικόνα: attachment.php?aid=98011]](https://sexclub.gr/forum/attachment.php?aid=98011)
το κρασακι πρωτη φορα το βλεπω..την μπυρα την εχω δοκιμασει...αν κ τελευταια προτιμω ipa , κοκκινες και γενικα dark beer με αλκοολ απο 7.5% εως 14%
Φήμη: 21129
(06-10-2024, 12:59 PM)TOMCRUISE Έγραψε: πολυ το ψειρισαμε μωρε,σε σαιτ που κληρωνει βιζιτες ειμαστε ελεος καπου τωρα να μιλαμε για σωστο λαθος δημοκρατια κ αλλες εννοιες που απασχολουν τα παιδακια του λυκειου κ τις φοιτητικες νεολαιες να ουμε.
οι ανθρωποι εδω λενε την κυριακη κληρωνουμε τζαμπα γαμησακι αμα γουσταρετε να παρετε μερος θελουμε να γραψετε αυτο κ αυτο
τι ψαχνεις τωρα κ εσυ,ειχα πει προπερσι αυτο κ το αλλο
νταξει δεν ειμαστε στη βουλη να λεμε οτι για το ταδε νομοσχεδιο τοτε ειχα εκφρασει αντιρρησεις κ τωρα βγηκα αληθινος κλπ.
καπου λιγο δηλαδη εχουμε ξεφυγει απο το θεμα
ακομα κ να βγουμε κ να πουμε εχεις δικιο κ ο αντμιν εχει κανει λαθος εδω κ εκει τι σημασια εχει
ο αντμιν μοιραζει καθε εβδομαδα δωρα 150 κ 300 κ καμια 450 ευρω κανοντας μεχρι κ 3 κληρωσεις την εβδομαδα κ εμεις αμα μας κατσει γαμησακι λεμε ευχαριστω που γαμαμε χωρις να ματωσει η τσεπη μας
κ φανταζομαι οτι για να ασχολουμαστε κ να γραφουμε εδω μεσα δεν ειμαστε ολοι τιποτα λεφταδες που εχουμε τις βιζιτες για πασατεμπο οποτε να λεμε κ παλι καλα που υπαρχει το σαιτ...
μπορει το σαιτ να ειναι ερωτικου περιεχομενου(βιτιζες) και οχι μονο...εγω εχω κανει φιλους απο τετοια φορουμ.
το θεμα ειναι να υπαρχει σωστη ενημέρωση και να παραθετουμε τα γεγονοτα σε ενα ραντεβου ετσι οπως εγιναν και ποσο ωραια ή το αντιθετο περασαμε ωστε να βοηθησουμε κ καποιον αλλον π εχει τα ιδια γουστα με εμας και οχι να γινει αυτοσκοπος η σημμετοχη σε ενα ff , με fake κριτικες ας πουμε. Το ff ειναι το κινητρο για καλυτερη ενημερωση και να μην τεμπελιάζει καποιος κ λεει ας την ανεβάσω την κριτικη αλλη μερα και αλλη μερα κ στο τελος δεν την ανεβαζει ποτε...
Φήμη: 63656
Ειρήνη ύμιν ….. το site δε είναι μόνο για ff έχει ένα σωρό ενδιαφέροντα πράματα για εξερεύνηση
Προσωπικά όταν γράφτηκα και είδα ότι οι συμμετοχές στα ff είναι 20 αγχωνόμουν αν θα προλάβαινα συμμετοχή . Πραγματικά απορώ που ακόμα και πριν τη συγκεκριμένη κλήρωση κάποιες φορές με το ζόρι βγαίνουν συμμετοχές . Θα έπρεπε να σφαζόμαστε ποιος θα προλάβει συμμετοχή όχι να μας παρακαλάει ο @old admin και στο κάτω κάτω τι ζήτησε ούτε πέντε λεπτά από το χρόνο μας . Βαριόμαστε και για αυτό ; Όταν κερδίζουμε όμως ff δε λέμε βαριόμαστε να πάμε …
Όσο για όλα τα αλλά σφαζόμαστε άδικα . Παιχνίδι είναι και το κάθε γραφείο έχει δικαίωμα να βάλει τους όρους του …. Και μας είναι δικαίωμα μας να αποφασίσουμε αν θα συμμετέχουμε η όχι . Κανείς δε υποχρέωσε κανένα. Αλλά δε γίνεται να τα θελουμε όλα δικά μας χωρίς να προσφέρουμε τπτ … δε το παίζω έξυπνος ούτε παλιός γιατί δε είμαι . Αλλά λέω απλά τι βλέπω περίμενα να υπερκαλύπτονται οι συμμετοχές και δυστυχώς σε μια βδομάδα μέσα φτάσαμε να μας παρακαλάνε .
Φήμη: 18285
(06-10-2024, 11:21 AM)geroksouras Έγραψε: Ότι έγραψε έγραψε παραχωρήσεις θα κάνεις; Αντρ γίνε και λίγο παρτακιας 
Δεν εχω κανει καριερα επειδη ημουν ομαδικος παικτης. Αν ημουν ομως σημερα νεος θα μπορουσα να κανω καριερα. Τι @@ λεω και δεν σκαω.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32968
(06-10-2024, 08:54 PM)gpd Έγραψε: αφού έχεις δηλώσει, πάλι θα δηλώσεις ή να δείξεις ότι μας κάνεις και χάρη;
τί είναι τούτος o @geroksouras βρε παιδιά;
για να παρει 2ο νουμερο καλε λεει...
ουτε εσυ πηρες,μαλλον δεν το πηρες χαμπαρι οτι μπορουμε να παρουμε κ 2ο νουμερο
Φήμη: 28356
06-10-2024, 09:25 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 06-10-2024, 09:27 PM από gpd.)
(06-10-2024, 09:14 PM)TOMCRUISE Έγραψε: για να παρει 2ο νουμερο καλε λεει...
ουτε εσυ πηρες,μαλλον δεν το πηρες χαμπαρι οτι μπορουμε να παρουμε κ 2ο νουμερο 
ωχχχχχχχχ εντάξει δεν είμαι και από πάνω
καινούργιος κανονισμός ;
την κριτικη αλλη μερα και αλλη μερα κ στο τελος δεν την ανεβαζει ποτε...
σαν το @geroksouras που είπε ότι θα ανεβάσει κριτική για την barbie και ακόμη τίποτα.
|
|
|