Φήμη: 32986
αντε αυτη τη βδομαδα κλεισανε σχετικα γρηγορα οι συμμετοχες
τι παθατε την προηγουμενγ βδομαδα κ ειχαμε φτασει 3 ωρες πριν την κληρωση κ δεν ειχανε κλεισει ρε μαγκες να ουμε?
Φήμη: 18285
(06-09-2024, 12:29 AM)TOMCRUISE Έγραψε: αντε αυτη τη βδομαδα κλεισανε σχετικα γρηγορα οι συμμετοχες
τι παθατε την προηγουμενγ βδομαδα κ ειχαμε φτασει 3 ωρες πριν την κληρωση κ δεν ειχανε κλεισει ρε μαγκες να ουμε?
Επεφτε αβερτα το τσαμπα φυστικι απο το προσωπο και ντουμανιασαμε. Μολις πλαναρισε η φτιαξη και μπηκαμε σε διαιτα γκροσπλαν ισιωσανε τα τελια και το μπουκωσαμε γρηγορα να ουμε.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32916
(06-09-2024, 08:01 PM)Pe27 Έγραψε: Λείπαν πολλοί σε διακοπές φίλε … το ξέρω από κοπέλες μου μου έχουν πει ότι είχε πέσει η τακτική πελατεία τους λόγω διακοπών
mr 11 eσυ δεν πηγες πουθενα;
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32916
(06-09-2024, 11:53 PM)Pe27 Έγραψε: Όχι φίλε μου εγώ το καλοκαίρι δουλεύω πάντα φουλ όλους τους μήνες ….
διαπιστωνω οτι με τα πολλα και με τα λιγα που λενε ανοιξαν οι οριζοντες σου στο εσκορτινγκ
ενω οταν πρωτομπηκες στο φορουμ ησουν φανατικος μαγος τωρα πηρες με τα δωρακια κι αλλα γραφεια
το ιδιο επαθα κι εγω
εγω ημουν φανατιος γκλαμουρακιας
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.