|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην Pe27, τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 26 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,058
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,954
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 32968
ξυστα με πηρε παλι γαμω την γκαντεμια μου μεσα
Φήμη: 13494
(27-08-2024, 11:00 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ξυστα με πηρε παλι γαμω την γκαντεμια μου μεσα 
O under τι να πει που εγινε τραμπα;;
Φήμη: 6735
(27-08-2024, 10:46 PM)P.vim Έγραψε: δεν φταινε αυτοι που εγινε τραμπα ο διαγνωισμος νομιζω κληρωνε βικη οταν εκλειναν συμμετοχες
το κανεις επανειλειμενα
τελευταια φορα
την επομενη φορα που θα κανεις τετοιου ειδους σχολιο για το πια σειρα ειναι κατα την αποψη σου θα σε αποκλεισω αυτοματως απο 1 μηνα διαγωνισμων
το ποτε θα κληρωθει και με ποια σειρα το αποφασιζω εγω
Αν θες να βγαζεις εσυ τις σειρες των διαγωνισμων να μας το πεις να το ξερουμε
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
(27-08-2024, 10:46 PM)P.vim Έγραψε: δεν φταινε αυτοι που εγινε τραμπα ο διαγνωισμος νομιζω κληρωνε βικη οταν εκλειναν συμμετοχες
κατι εχεις μπερδεψει φιλε,ο διαγωνισμος βγηκε σαββατο απογευμα,αλλα επειδη οι συμμετοχες δεν εκλεισαν την κυριακη μετατεθηκε για σημερα,το ειπε κ ξεκαθαρα ο αντμιν κ δεν ηταν ο @Underworldsexmachine7 o ατυχος ,αλλα ο @arpagas που θα κερδιζε την κυριακη,αν ειχαν κλεισει οι συμμετοχες.
(27-08-2024, 10:42 PM)geroksouras Έγραψε: @gpd & @TOMCRUISE ενα εχω να σας πω
γαμιεστε και οι δυο
και απο πισω κ απο μπρος χαχα
(27-08-2024, 11:47 PM)old admin Έγραψε: το κανεις επανειλειμενα
τελευταια φορα
την επομενη φορα που θα κανεις τετοιου ειδους σχολιο για το πια σειρα ειναι κατα την αποψη σου θα σε αποκλεισω αυτοματως απο 1 μηνα διαγωνισμων
το ποτε θα κληρωθει και με ποια σειρα το αποφασιζω εγω
Αν θες να βγαζεις εσυ τις σειρες των διαγωνισμων να μας το πεις να το ξερουμε
Εγω εγραψα αυτο που γραφτηκε στο αρχικο ποστ
του καθε θρεντ -διαγωνισμου βικης -adultclub, και μετα αλλαξε δεν με αφορα γιατι και πως
Και απο τη στιγμη που το ειπες απο πριν δεν υπαρχει κατι μεμπτο
Το προβλημα πιο ειναι δεν καταλαβα ; το οτι εγραψα αυτα που εγραφε το πρωτο ποστ και μετα αλλαξε ;
(28-08-2024, 12:13 AM)P.vim Έγραψε: Εγω εγραψα αυτο που γραφτηκε στο αρχικο ποστ
του καθε θρεντ -διαγωνισμου βικης -adultclub, και μετα αλλαξε δεν με αφορα γιατι και πως
Και απο τη στιγμη που το ειπες απο πριν δεν υπαρχει κατι μεμπτο
Το προβλημα πιο ειναι δεν καταλαβα ; το οτι εγραψα αυτα που εγραφε το πρωτο ποστ και μετα αλλαξε ;
α αλλο καταλαβα εγω ο,τι ειπες.
νταξει το προβλημα μωρε ειναι οτι ειναι παρα πολλοι οι διαγωνισμοι κ καπου χανεται η μπαλα.
νταξει μεταξυ μας δε νομιζω οτι ειναι κ τοσο μεγαλο προβλημα χαχαχαχαχαχαχα
αντμιν συνεχισε να μας δινεις φρι φακ με το τσουβαλι
εισαι ο καλυτεροτερος!!!!!
(28-08-2024, 12:02 AM)TOMCRUISE Έγραψε: κατι εχεις μπερδεψει φιλε,ο διαγωνισμος βγηκε σαββατο απογευμα,αλλα επειδη οι συμμετοχες δεν εκλεισαν την κυριακη μετατεθηκε για σημερα,το ειπε κ ξεκαθαρα ο αντμιν κ δεν ηταν ο @Underworldsexmachine7 o ατυχος ,αλλα ο @arpagas που θα κερδιζε την κυριακη,αν ειχαν κλεισει οι συμμετοχες.
Εσυ μαλλον τα μπερδεψες
1) Για την βικη ειχε γραφτει οταν συμπληρωθουν τα 20 νουμερα ως τη κυριακη στις 22.00 δεν συμπηρωθηκαν οποτς που κολλαει ο αρπαγας;
Λογικα θα πηγαινε για σημερα αλλα ο αντμιν ειπε παει για πεμπτη και το ειπε μια μερα πριν οποτε δεν υπαρχει κατι μεμπτο. Παμε και στο
2) Για adultclub εγραφε εξαρχης πεμπτη αλλα αλλαξε και αυτο πριν μια μερα πριν την κληρωση
Και εγινε τριτη επισης δεν υπαρχει κατι μεμπτο
Το προβλημα πιο ειναι με αυτο που εγραψα ;
Ειναι ατυχος που αλλαξαν οπως ειμαστε και εμεις ολοι ατυχοι που βγαινει ο αριθμος μας την μερα που δεν κληρωνει πχ τριτη τοσο απλο
Φήμη: 32916
(28-08-2024, 12:21 AM)P.vim Έγραψε: Εσυ μαλλον τα μπερδεψες
1) Για την βικη ειχε γραφτει οταν συμπληρωθουν τα 20 νουμερα ως τη κυριακη στις 22.00 δεν συμπηρωθηκαν οποτς που κολλαει ο αρπαγας;
Λογικα θα πηγαινε για σημερα αλλα ο αντμιν ειπε παει για πεμπτη και το ειπε μια μερα πριν οποτε δεν υπαρχει κατι μεμπτο. Παμε και στο
2) Για adultclub εγραφε εξαρχης πεμπτη αλλα αλλαξε και αυτο πριν μια μερα πριν την κληρωση
Ειναι ατυχος που αλλαξαν οπως ειμαστε και εμεις ολοι ατυχοι που βγαινει ο αριθμος μας την μερα που δεν κληρωνει πχ τριτη τοσο απλο
και να μην το ανακοινωνε ο αντμιν
ξερουμε εμεις ο αντμιν τι εχει μιλησει με το καθε γραφειο για να πουμε την γνωμη μας;
λεω εγω τωρα
οχι οτι κερδιζω ποτε αλλα για να λεμε
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
(28-08-2024, 12:21 AM)P.vim Έγραψε: Εσυ μαλλον τα μπερδεψες
ενταξει οπως ειπα κ πιο πανω δεν καταλαβα που αναφεροσουν
το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει κακη προθεση απο τον αντμιν,απλα εχει πολλους διαγωνισμους να διαχειριστει κ προσπαθει οταν εχει πολλους να βαζει εναν διαγωνιαμο σε καθε κληρωση ,αντι να κληρωνονται 2 διαγωνισμοι ταυτοχρονα φανταζομαι,για μενα σιγουρα εχει μεγαλυτερο ενδιαφερον.
απο κει κ περα αμα ειναι να μας κατσει θα μας κατσει,νταξει καλα μας εχει παει φετος 4 εγω 3 εσυ,
τι να πουνε κ κατι γερογκρινιαρηδες χαχαχα
|
|
|