Φήμη: 32916
(21-08-2024, 07:56 PM)P.vim Έγραψε: Τρεχατε παλικαρια μου εσκασε μπομπα outsider

250 μεγατονων
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32986
μολις εξαργυρωσα το δωρο μου απο το call girl athens με την Αλεξια και πραγματικα περασα μια περα για περα ικανοποιητικη συναντηση.
ευχαριστω παρα πολυ την Αλεξια που ηταν τοσο καλη σε αυτο που κανει το γραφειο για την προσφορα του κ το αγαπημενο μας σαιτ που μας προσφερει ολους αυτους τους φανταστικους διαγωνισμους!!!!
Φήμη: 32916
(22-08-2024, 01:31 AM)TOMCRUISE Έγραψε: μολις εξαργυρωσα το δωρο μου απο το call girl athens με την Αλεξια και πραγματικα περασα μια περα για περα ικανοποιητικη συναντηση.
ευχαριστω παρα πολυ την Αλεξια που ηταν τοσο καλη σε αυτο που κανει το γραφειο για την προσφορα του κ το αγαπημενο μας σαιτ που μας προσφερει ολους αυτους τους φανταστικους διαγωνισμους!!!!
καταστραφηκε το κοριτσι
θα κοψει το γλειφομουνι σε ολους
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Φήμη: 32986
3 νουμερακια μεινανεγια το βικακι μας,αντε δεν θα τα παρετε ρε μαγκες?