|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 73 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,059
» Τελευταίο μέλος: gamechanger
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,725
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 13494
(16-05-2024, 12:48 PM)TOMCRUISE Έγραψε:
απο οτι φαινεται παντως δεν διαφημιζω μονο εγω τους διαγωνισμους χαχα
Μηπως δεν το πιστευει ο κοσμος ;;
Και λεει ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο ?
Μια καλη ιδεα θα ηταν να μοιραζουμε φειβολαν στο συνταγμα
Φήμη: 32909
(16-05-2024, 12:52 PM)P.vim Έγραψε: Μηπως δεν το πιστευει ο κοσμος ;;
Και λεει ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο ?
Μια καλη ιδεα θα ηταν να μοιραζουμε φειβολαν στο συνταγμα 
αμα μου δωσει ο αντμιν φρι φακ εγω μοιραζω κ σε ολο το λεκανοπεδιο χαχα
παντως σε οσο κοσμο το λεω με αντιμετωπιζει με δυσπιστια,δηλαδη αλλοι μου λενε που να γραφω τωρα τοσα ποστ,ενω ολη μερα ξυνονται
ενω αλλοι με αντιμετωπιζουν με δυσπιστια μου λενε δε γινεται να ειναι τοσο καλα οσο τα παρουσιαζεις
οι κληρωσεις μαλλον ειναι στημενες κ κατι τετοια κουλα
κ ολα αυτα τα λενε ενω τους λεω οτι εχω κερδισει πολλες φορες κ δεν υπαρχει καποια παγιδα σε ολο αυτο,
ανταυτου καθονται κ δαπανουν ενα καρο λεφτα στο τζοκερ που οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες-οχι μια στις 20-& δεν εχουν συναντησει κ ποτε κανεναν που να εχει κερδισει ποτε.
με αλλα λογια θα επρεπε να γινει επεισοδιο στα xfiles(μαλλον sexfiles )
για να διερευνηθει γιατι καθε φορα που εχει διαγωνισμο δεν παλευουν 1000 ατομα την πρωτη μερα για να παρουν μια απο τις 20 συμμετοχες....
(16-05-2024, 02:04 PM)TOMCRUISE Έγραψε: παντως σε οσο κοσμο το λεω με αντιμετωπιζει με δυσπιστια,δηλαδη αλλοι μου λενε που να γραφω τωρα τοσα ποστ,ενω ολη μερα ξυνονται
ενω αλλοι με αντιμετωπιζουν με δυσπιστια μου λενε δε γινεται να ειναι τοσο καλα οσο τα παρουσιαζεις
κ ολα αυτα τα λενε ενω τους λεω οτι εχω κερδισει πολλες φορες κ δεν υπαρχει καποια παγιδα σε ολο αυτο,
ανταυτου καθονται κ δαπανουν ενα καρο λεφτα στο τζοκερ που οι πιθανοτητες ειναι απειροελαχιστες-οχι μια στις 20-& δεν εχουν συναντησει κ ποτε κανεναν που να εχει κερδισει ποτε.
για να διερευνηθει γιατι καθε φορα που εχει διαγωνισμο δεν παλευουν 1000 ατομα την πρωτη μερα για να παρουν μια απο τις 20 συμμετοχες....
Δλδ ειναι να τρελενεσαι , να θελεις να τους ανοιξεις τα ματια και να μη θελουν , με ξεπερναει
(16-05-2024, 01:45 PM)Giorgoskon Έγραψε: Κυριακή τώρα που έκλεισε...
Αφου εκλεισαν οι συμμετοχες γιατι να παει κυριακη ; δεν βγαζει νοημα
Φήμη: 6733
(16-05-2024, 11:41 AM)hijodedios Έγραψε: Θυμαμαι ο κανονας ειναι πεμπτη εκτος αν ο παλιοδιαχειριστης πει κατι αλλο. Εν τω μεταξυ τον εχω ικανο να κραταει 44 ποστ χωρις εγγριση για να με δουλευει μετα.
exactly
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
Giorgoskon Έγραψε:Κυριακή τώρα που έκλεισε...
Παλια ειχα την εντυπωση πως στους κανονισμους αποσαφηνιζοταν ποτε γινονται οι κληρωσεις,τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχει σχετικη οδηγια,οποτε αναμενουμε απο τον αντμιν να μας πει,
αρα αν βγει το νουμερο σας σημερα καλο θα ειναι να μην πανηγυρισετε ...
ε ρε κ να βγει το 11 κ να μην ειναι σημερα ο διαγωνισμοε,θα φαω το καπελο μου γκαμωτο.....
(16-05-2024, 03:34 PM)TOMCRUISE Έγραψε:
Παλια ειχα την εντυπωση πως στους κανονισμους αποσαφηνιζοταν ποτε γινονται οι κληρωσεις,τωρα βλεπω οτι δεν υπαρχει σχετικη οδηγια,οποτε αναμενουμε απο τον αντμιν να μας πει,
αρα αν βγει το νουμερο σας σημερα καλο θα ειναι να μην πανηγυρισετε ...
ε ρε κ να βγει το 11 κ να μην ειναι σημερα ο διαγωνισμοε,θα φαω το καπελο μου γκαμωτο.....
Πηγαινε στο θρεντ του διαγωνισμου εγραψε ο αντμιν
Γραφουν κανονικα ποτε ειναι , ε ενιοται το ξεχνανε
Ανθρωποι ειναι και αυτοι
Φήμη: 14824
(16-05-2024, 02:04 PM)TOMCRUISE Έγραψε: παντως σε οσο κοσμο το λεω με αντιμετωπιζει με δυσπιστια,δηλαδη αλλοι μου λενε που να γραφω τωρα τοσα ποστ,ενω ολη μερα ξυνονται
Αφού νικητής είναι αυτός που θα επιλέξει τον αριθμό τζόκερ μιας ορισμένης μέρας. Και στημένο να ταν το τζόκερ, σίγουρα δεν θα ήταν για ένα free fuck... αρά τι είδους δυσπιστία να υπάρχει?
Φήμη: 1163
(16-05-2024, 02:19 PM)P.vim Έγραψε: Αφου εκλεισαν οι συμμετοχες γιατι να παει κυριακη ; δεν βγαζει νοημα
Γιατί έκαψα φλάντζα αδερφέ και νόμιζα πως οι κληρώσεις τζόκες ειναι Τρίτη και Κυριακή, μην δίνεις σημασία!!!
|
|
|