Φήμη: 18285
(26-01-2024, 08:01 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ΛΙγο πυρηνικη φυσικη μου φαινεται ολο αυτο,
αν δεν κανω λαθος το σαιτ αυτο που το ενδιαφερει ειναι να εχει κινηση δηλαδη να μπαινει κοσμος καθε μερα κ να βαραει μηνυματα,
αυτο φανταζομαι μετριεται απο τους σπονσορες του σαιτ,δεν καθονται να κανουνε ποιοτικο ελεγχο των μηνυματων μας....
ΤΟ σκεπτικο του αντμιν να βαλει εβδομαδιαιο ή μηνιαιο οριο μηνυματων προκειμενου να συμμετεχει κανεις στους διαγωνισμους μου φαινεται πολυ σωστο,προκειμενου να σταματησουν να επωφελουνται καποιοι τεμπελχαναδες οι οποιοι μπαινουνε στο σαιτ μονο οποτε εχει διαγωνισμο....
Για την ιστορια ο 3ος τομος του Αλκινοου Μαζη στο λαιμο μου ειχε κατσει.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 32936
νταξει πολυ respect να πουμε στο φορουμ
με το ρυθμο αυτο,σε καθε κληρωση του τζοκερ που κληρωνει 3 φορες την εβδομαδα θα χουμε κ διαγωνισμο!!!!
ειστε Θεοι!!
Φήμη: 18285
Το δισεκτο μας εχει μπει καλα γενικα με τα ΦΦ, μακαρι να συνεχισει ετσι.
North London forever, whatever the weather, these streets are our own.
Φήμη: 14824
Γίνεται της πουτανιάς στη κυριολεξια!
Φήμη: 5102
Ρεσπεκτ στο φορουμ και τον αντμιν
Φήμη: 32916
(25-01-2024, 10:35 PM)jimuscocus Έγραψε: πάντως πραγματικά με την αύξηση των γραφείων στο χώρο έχουν πάρει φωτιά οι διαγωνισμοί και τείνουν να γίνουν στάνταρ οι διπλοί διαγωνισμοί κάθε βδομάδα. Πολλά μπράβο φυσικά στο site και στον αντμίν γι αυτό.
πριν τον κορωνοϊο που ειχε και τα στουντιο τα μασαζ και τα στριπ εμπαιναν εως και 12 κληρωσεις το μηνα
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.