Φήμη: 32916
(07-05-2023, 04:17 PM)TOMCRUISE Έγραψε: αρχηγε ολοι για την παρτη μας ειμαστε keep fucking and dont worry
μην με λες αρχηγο
παρεξηγιονται
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 57
Κριτικές: 0
Εντωμεταξύ, δεν σκοτώθηκαν αυτή τη φορά οι users να ανεβάσουν κριτικές, να φτάσουν τις 10, που είναι η προϋπόθεση.
Νορμάλ πράγματα.
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 57
Κριτικές: 0
Κουλό και πάλι το αποτέλεσμα φυσικά, ότι και στους δύο διαγωνισμούς της προγραμματισμένες διπλής κλήρωσης βγήκε το νούμερο 20 !❗️
Συγχαρητήρια @"Elganador" !
Φήμη: 11691
κέρδισε ο κλαψιάρης να ησυχάσουμε λίγο από την γκρίνια?
Φήμη: 14824
08-05-2023, 12:36 AM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 08-05-2023, 12:37 AM από jimuscocus.)
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργήθηκε θέμα εξαρχής. Από τις 2/5 ( 2 μέρες πριν τη κλήρωση της πέμπτης) έχει επικοινωνηθεί πως η κλήρωση αυτή θα πήγαινε για τη Κυριακή με κανέναν να μην δηλώνει κάποια αντίρρηση σε κάποιο νήμα του forum στο διάστημα αυτών των 2 ημερών . Γιατί λοιπόν, αφού η απόφαση αυτή καθώς και το σκεπτικό πίσω από το οποίο πάρθηκε έχουν γίνει ήδη ξεκάθαρα να αλλάξει αυτό και να μετρήσει το αποτέλεσμα της Πέμπτης? εμένα προσωπικά στα μάτια μου αυτό θα ήταν το άδικο. Να αλλάζουμε δηλαδή το ποιες κληρώσεις μετράνε ανάλογα με το ποιος κερδίζει. Πολύ σωστός ο admin κατά τη γνώμη μου λοιπόν και μπράβο του που δεν άλλαξε την απόφαση του παρά τις όποιες αντίθετες τοποθετήσεις. Μπράβο και στον elganador φυσικά για τη νίκη του! ήτανε γραφτό φαίνεται, χαχα!