|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 22 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,873
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Sexmaniac Διαγραμμένος
Φήμη: 4243
(06-05-2023, 06:07 PM)Sexmaniac Έγραψε: Πωωω, καλώς τον. Πάμε ένα στοίχημα, ότι η πρόταση δεν αρέσει σε κανέναν! *lol*
Παρόλα αυτά, είναι μια λογική πρόταση, που απλά τυγχάνει να μην την χρειαζόμαστε.

Μ αρεσει που μιλας εκ μερους ολων, σε καποιον μπορει να αρεσει η ιδεα που το ξερεις?
Sexmaniac Διαγραμμένος
(06-05-2023, 07:16 PM)Sotatz Έγραψε: Μ αρεσει που μιλας εκ μερους ολων, σε καποιον μπορει να αρεσει η ιδεα που το ξερεις?
Δεν το εννοώ έτσι, είναι μόνο μια δικαιολογημένη υπόθεση βάσει της συζήτησης εδώ κάτι μήνες. *lol* Στο νήμα αυτό, και στο νήμα των μεταβιβάσεων.
Αλλά αν γίνει η πρόταση σου στους άλλους αρεστή, ευχαρίστως να πάρουν θέση υπέρ της. Εφαρμόσιμη και λογική είναι, πάντως.
•
Φήμη: 32960
(06-05-2023, 09:09 PM)Elganador Έγραψε: Καλησπέρα αφεντικό
Έχω παράπονο από σένα και νιώθω πολύ προδομένος και αηδιασμένος…έβαλες δυο κληρώσεις την ίδια εβδομάδα από δυο διαφορετικά γραφεία/ εγώ έβαλα στο ένα γραφείο το 20 το οποίο τελικά ήταν κ το νούμερο. Κ με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι ακύρωσες την κλήρωση η άλλαξες τα νούμερα δεν κατάλαβα ακριβώς
Αλλά δεν καταλαβαινω γιατί να μην πάρω εγώ το φρι φακ του γραφείου που δήλωσα συμμετοχή με το νούμερο 20 κ ο άλλος που κέρδισε στο άλλο γραφείο να πάει κ αυτός στο άλλο φρι φακ
Θεωρώ έγινε αδικία, δεν εκτιμησες τηνπροσφορά μου κιόλας ατο σάιτ κ δε θέλω να σκεφτώ τι άλλο μπορεί να έχει γίνει για να έχεις κάνει τέτοια ενέργεια…εγώ είμαι δίκαιος στη ζωή μου και πάντα επιλέγω την αλήθεια κ θέλω το βράδυ να κοιμάμαι ήσυχος. Θεωρώ ότι κ εσυ είσαι δίκαιος κ σωστός κ το έχεις αποδείξει με τη στάση σου κ την ποιότητα που έχει το φόρουμ σου
Θα σε παρακαλούσα να κανεις τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να πάρω εγώ το φρι φακ αφού το δικαιούμαι στην τελική κ δεν ευθύνομαι εγώ για το λάθος που μπήκαν δυο κληρώσεις
Καλό βράδυ κ εύχομαι να παρειά τη σωστή απόφαση
Με τιμή Ελγκαναδορ
ΑΦου δεν εχεις αναγκη ρε αρχηγε εσυ,γαμας καθε μερα
Φήμη: 2172
Αν έχει γίνει ότι λέει ο Ελγκαναδορ θα πρέπει να δοθεί κάποια λύση
Feet lover... Με τρίχα για πουλόβερ...
Elganador Διαγραμμένος
(06-05-2023, 09:12 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ΑΦου δεν εχεις αναγκη ρε αρχηγε εσυ,γαμας καθε μερα 
Τομ στα αρχιδια μου ρε το 140αρι όπως λες εγώ γαμαω κάθε μέρα κ θα είχα χτίσει πολυκατοικίες με τα λεφτά που έχω δώσει για τα κορίτσια αν τα κρατούσα αλλά την αδικία δεν την μπορώ κ τρελαίνομαι ρε..
Sexmaniac Διαγραμμένος
(06-05-2023, 09:12 PM)TOMCRUISE Έγραψε: ΑΦου δεν εχεις αναγκη ρε αρχηγε εσυ,γαμας καθε μερα 
Τι σχέση έχει αυτό; Ο καθένας γαμάει όσο θέλει κι όσο μπορεί. Το γράφει ο ίδιος ο αντμιν επανειλλημένα, ότι το έπαθλο του διαγωνισμού είναι επιβράβευση για τη συμμετοχή.❗️
Σαν τον @Elganador δεν υπάρχει άλλος, που να ανέβασε τόσες κριτικές σε τόσους λίγους μήνες.
Sexmaniac Διαγραμμένος
Για όποιον θέλει να καταλάβει, τι ακριβώς έγινε, θα πρέπει να διαβάσει από τη σελίδα 30 και μετά.
Αφού εγώ και ένας άλλος συμπαίκτης είχαμε πάρει τον ίδιο αριθμό, έπρεπε να μετατεθεί η μία από τος δύο κληρώσεις. Σύμφωνα με τους κανονισμούς, τους οποίους εγώ δεν ήξερα, και δεν είπε και κανείς να μην πάρουμε τον ίδιο αριθμό
Στη σελίδα 30 είναι που πρωτορωτάω εγώ, ποιο αποτέλεσμα Τζόκερ για ποιαν διαγωνισμό θα ισχύει.
Μπέρδεμα, ναι.
Παραθέτω ένα screenshot από τη δική μου ερώτηση στη σελίδα 30 προς τον αντμιν.
Φήμη: 32960
Sexmaniac Διαγραμμένος
ΥΓ.
Εντωμεταξύ βλέπω τη διαμαρτυρία του @"Elganador", επειδή έχει κάνει παράθεση ο @"TOMCRUISE", αλλά δεν βλέπω την ίδια την καταχώρηση του @"Elganador" αυτήν την ώρα.
Μοιάζει σαν να σβήστηκε για κάποιον λόγο.
Άμα κοιτάξει κανείς το Screenshot από αυτή τη σελίδα λίγο πιο πάνω, βλέπει τι λέω. Μόνο σε μένα φαίνεται σαν να λείπει κάτι;❓❓
|
|
|