|
Κορυφαίος Δημοσιευτής
|
Συγχαρητήρια στον top δημοσιευτή μας για σημέρα!
Συγχαρητήρια στον/στην TOMCRUISE , τον τρέχοντα κορυφαίο δημοσιευτή για την τελευταία ημέρα με 22 δημοσιεύσεις!
|
|
Online προσωπικό
|
| Δεν υπάρχουν μέλη του προσωπικού που είναι ενεργά αυτήν τη στιγμή. |
|
Στατιστικά
|
» Μέλη: 3,061
» Τελευταίο μέλος: Puck
» Θέματα φόρουμ: 2,505
» Δημοσιεύσεις φόρουμ: 385,873
Πλήρη Στατιστικά
|
|
|
Διαγωνισμοί σχόλια χαβαλές και προτάσεις
|
Φήμη: 6706
(06-05-2023, 05:19 PM)TOMCRUISE Έγραψε: μην κανεις υποδειξεις,αμα ξερεις καποιον που μενει εξωτερικο κ συμμετεχει σε κληρωσεις σφυριξε το μου κ θα κανω εγω υποδειξη.
βλεπεις κανω οτι μπορω για να σου αυξησω τις πιθανοτητες να κερδισεις κ συ ενα free fuck
(χρειαζεται βεβαια να βαζεις κ συμμετοχη με μεγαλυτερη συχνοτητα,αφου σε καιει τοσο πολυ το θεμα κ γραφεις σχετικα με αυτο)...
Παλι δεν καταλαβαινεις μου φαινεται! Αν καποιος προσφερει στο φορουμ αλλα μενει μονιμα στο εξωτερικο, οπως ο @clonarius που εχει δηλωσει, γιατι να μην μπορει να βαλει συμμετοχη!
Το θεμα ειναι, οπως εχω πει, αμα κερδισει το δωρο να πηγαινει αυτοματα στον πρωτο που δεν εχει κερδισει.
Απλα τα πραγματα, μην μπερδευεσαι!
Φήμη: 6735
(06-05-2023, 04:31 PM)Sexmaniac Έγραψε: Ε, τώρα με προκαλείς, ρε φίλε. Ό, τι σου δώσουν τσάμπα θα το πιεις; Άμα σου δώσουν εμβόλιο τσάμπα θα το πάρεις;
Τίποτα δεν είναι δωρεάν. Αφιερώνουμε χρόνο εδώ, ο χρόνος είναι χρήμα, οι διαγωνισμοί διαφήμιση.
Εάν συμμετέχω στη διαφήμιση κοριτσιών και υπηρεσιών, για το κέρδος του sexclub, κοιτάω να είναι κάποια πράγματα σωστά.
Και αν σου χαρίσω γάϊδαρο, και σου ψοφήσει, θα πας εσύ μέσα που δεν τον φρόντισες. Για αυτό καλά θα κάνεις να τον κοιτάξεις στα δόντια, αν τυχόν ποτέ σου χαρίσει κάποιος γάϊδαρο!
*lol*

οχι αδερφε
επελεξα να μην πληρωνουν οι διαφημιζομενοι τα μπανερ τους για να βαζουν την κληρωση για εσας
ζημιωμενο οικονομικα ειναι το φορουμ για να μπορουν καποιοι να διεκδικησουν ενα φρι φακ
και πιστεψε με το φορουμ να φτιαχτει οπως ειναι εχει ξοδεψει παρα πολλα
 old admin aka παλιοδιαχειριστής
Φήμη: 32960
εγω για χαβαλε γραφω ,στο λιγοστο χρονο που εχω,τις προυποθεσεις για τους διαγωνισμους δυσκολα να τις χασω
γουσταρω την παρεα μας ομως κ περναω καλα
προσδοκιες εχω κ γω,αλλα δεν ειναι δικο μου το σαιτ κ δεν μπορω να γκρινιαζω κιολας για το πως θα κανει το σαιτ τους διαγωνισμους
εχω γαμησει 4 φορες τζαμπα κ απλα ειμαι ευγνωμων
γραφω κ σε αλλα σαιτ κ δεν μου χαρισε κανενας τιποτα,οποτε θεωρω οτι τζαμπα μου τα δωσανε εδω τα γαμησια μου.
Sexmaniac Διαγραμμένος
(06-05-2023, 05:32 PM)TOMCRUISE Έγραψε: εγω για χαβαλε γραφω ,στο λιγοστο χρονο που εχω,τις προυποθεσεις για τους διαγωνισμους δυσκολα να τις χασω
προσδοκιες εχω κ γω,αλλα δεν ειναι δικο μου το σαιτ κ δεν μπορω να γκρινιαζω κιολας για το πως θα κανει το σαιτ τους διαγωνισμους
γραφω κ σε αλλα σαιτ κ δεν μου χαρισε κανενας τιποτα,οποτε θεωρω οτι τζαμπα μου τα δωσανε εδω τα γαμησια μου.
Εντάξει, Τομ. Ας πούμε, εσύ έχεις πιο καλούς τρόπους, εγώ πιο ερευνητική διάθεση.
Λες πιο πάνω, να σου πει ο άλλος, και θα πεις εσύ, αν μένει κάποιος στο εξωτερικό και μπλα, εγώ το έγραψα δυο φορές πιο πριν ξεκάθαρα, και αρχίζουν να το μαθαίνουν και οι πεθαμένοι.
Ναι, έχουμε διαφορά.✅
Φήμη: 6706
(06-05-2023, 05:32 PM)TOMCRUISE Έγραψε: εγω για χαβαλε γραφω ,στο λιγοστο χρονο που εχω,τις προυποθεσεις για τους διαγωνισμους δυσκολα να τις χασω
Να θεωρείς το εαυτο σου τυχερο που γαμησες τσαμπα 4 φορες απο διαγωνισμους εδω, γιατι ειναι αλλοι που δεν εχουν κερδισει ουτε μια φορα!
Ασε τις αμπελοσοφιες, και εισαι μελος μιας κοινοτητος εδω που σε γουσταρουν και σε σεβονται!
Sexmaniac Διαγραμμένος
(06-05-2023, 05:28 PM)old admin Έγραψε: οχι αδερφε
επελεξα να μην πληρωνουν οι διαφημιζομενοι τα μπανερ τους για να βαζουν την κληρωση για εσας
ζημιωμενο οικονομικα ειναι το φορουμ για να μπορουν καποιοι να διεκδικησουν ενα φρι φακ
και πιστεψε με το φορουμ να φτιαχτει οπως ειναι εχει ξοδεψει παρα πολλα
Καταλαβαίνω, και το λαμβάνω υπόψη μου.
Για μένα το Sexclub είναι ένα ενδιαφέρον φόρουμ, κι εύχομαι να αποδώσουν οι όποιες επενδύσεις στο μέλλον.
(06-05-2023, 05:38 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Να θεωρείς το εαυτο σου τυχερο που γαμησες τσαμπα 4 φορες απο διαγωνισμους εδω, γιατι ειναι αλλοι που δεν εχουν κερδισει ουτε μια φορα!
Ασε τις αμπελοσοφιες, και εισαι μελος μιας κοινοτητος εδω που σε γουσταρουν και σε σεβονται! 
οπως σου εχω αναφερει κ παλιοτερα δεν εχω χασει ποτε συμμετοχη σε διαγωνισμο κ ειμαι κ απο τα πιο παλια μελη εδω μεσα,σε σχεση με σενα ειμαι τρια χρονια περισσοτερα,αρα στατιστικα κ μονο 4 νικες δεν ειναι κ τοσο τρομερο νουμερο,σιγουρα δεν αισθανομαι ατυχος,απλα ρε φιλε νομιζω οτι κ εσυ δεν εισαι ακριβως ατυχος καθοτι δεν εχεις συμμετασχει τοσες πολλες φορες,στην αρχη ουτε εγω κερδιζα,αλλα ηρθανε κ οι νικες καποια στιγμη.
Φήμη: 4243
06-05-2023, 06:03 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 06-05-2023, 06:04 PM από Sotatz.)
Ω ρε σεντονια παρτε και ενα απο μενα
Λοιπον εχω μια ιδεα/λυση για αυτο το ζητημα γιατι απο οτι φαινεται το προβλημα ειναι στις μεταβιβασεις, εαν καποιος δε μπορει να εξαργυρωσει για καποιον λογο να ισχυει το αποτελεσμα επομενης κληρωσης ωστε ο νικητης να ναι παλι στην τυχη, δηλαδη κερδισε Πέμπτη και δε μπορει, να ισχυει το αποτέλεσμα της κυριακης η της τριτης ας πουμε και να νικησει αυτος που χει τον αντιστοιχο αριθμο
Sexmaniac Διαγραμμένος
|
|
|