Φήμη: 32916
02-05-2023, 09:41 PM
(Τελευταία τροποποίηση δημοσίευσης: 02-05-2023, 09:42 PM από geroksouras.)
(02-05-2023, 09:27 PM)P.vim Έγραψε: Εγω λεω 50 κριτκες μινιμουμ
Εχω κατι προσφατες απο το κοντινο 2015

αρχαιολογος 1
(02-05-2023, 09:32 PM)AlfaArsenico Έγραψε: Και που να δεις εγω αν ξαναρχισω να γραφω! 
αρχαιολογος 2
Δεν έχετε ιδέα τι μπορώ να κάνω στο κρεβάτι. Για παράδειγμα, μπορώ να φάω ένα ολόκληρο σακουλάκι πατατάκια χωρίς να ρίξω ούτε ένα ψίχουλο.
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 57
Κριτικές: 0
Κουλή φάση θα ήταν και ένας έκτακτος διαγωνισμός ανοιχτών προϋποθέσεων με συγκεκριμένη ώρα λήξης. Με μίνιμουμ όριο συμμετοχής μόνο 100 ποστ.
Δηλώνει συμμετοχή όποιος θέλει και όσοι θέλουν, χωρίς να χρειάζεται να διαλέξει νούμερο. Οι πρώτοι 20 με τις περισσότερες κριτικές παίρνουν αυτόματα αριθμό ιεραρχικά, την ώρα λήξης του διαγωνισμού.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας μετράει και η φήμη, τα λάϊκ δηλαδή.
Sexmaniac
Διαγραμμένος
Θέματα: 57
Κριτικές: 0
Άλλη μια κουλή ιδέα θα ήταν, ένας άλλου τύπου έκτακτος διαγωνισμός υψηλός προϋποθέσεων, πες 500 ποστ και 25 κριτικές, και αν δεν κλείσει στην ώρα του, γίνεται η κλήρωση με ανοιχτά νούμερα.
Αν έρθει αριθμός από κάποιον συμμετέχοντα, όλα καλά, αν όχι, επαναλαμβάνεται ο ίδιος από την αρχή ξανά.
Δεν είναι δηλαδή υποχρεωτικό να κερδίζει κάθε φορά κάποιος, αν δεν είναι αρκετοί χρήστες επαρκώς ενεργοί στο Φόρουμ.
Φήμη: 32938
τζαμπα γαμησι μας δινει το σαιτ και καθεστε κ το κανετε πυρηνικη φυσικη να πουμε
μια χαρα ειναι ο τροπος διεξαγωγης των διαγωνισμων οπως γινεται μεχρι τωρα,απλα οπως ηταν αναμενομενο-στην περιπτωση παντα που το σαιτ θα συνεχισει να κανει τους διαγωνισμους,γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο σε αυτη τη ζωη-στην πορεια θα απαιτειται για να συμμετασχει κανεις ,διαρκως αυξανομενος αριθμος ποστ κ κριτικων,ωστε να γραφει συνεχεια ο κοσμος στο σσιτ.
τωρα ολα τα αλλα ειναι σεναρια για πολυ δυσκολους λυτες.